icon

Problém s partnerom

22. jan 2023

Ahojte, asi trochu zvláštna téma, neviem...ale mám vzťah, sme spolu zhruba rok a nedávno sa mi priznal partner, že je bisexuál 🤐 a aj keď som nikdy nemala nič proti lgbt, mám aj pár kamarátov čo sú taký a ja to vôbec neriešim a normálne sa bavíme už niekoľko rokov ale ja sa s partnerovou bisexualitou akosi neviem zmieriť/stotožniť :( (viem to asi 3 týždne). Neviem čo robiť, je super človek ale neviem sa s tým stotožniť.
Máte niekto takú skúsenosť alebo niečo ako sa s tým zmieriť?

Strana
z4
janetinka27
22. jan 2023

ked ti to vadi, tak sa s nim rozid. nemusis tu nikomu nic vysvetlovat. ludia sa rozchadzaju aj pre menej dolezite veci. urob ako citis ty a nikomu sa nespovedaj. je to tvoj zivot. nechaj ho zenam, ktore to tu beru v pohode. ja by som do toho nesla, tiez som nieco podobne riesila, ale uz by som na 100 % do toho nesla. proste to tam stale viselo vo vzduchu, co ak. a aj sa to potvrdilo, proste je to uz 100% gay, rokmi sa to vykrystalizovalo, zacal kracat ako gay, rozpravat ako gay, zit ako gay.
mnohi muzi bisexuali bojuju s tym, ze su v skutocnosti gayovia a skusaju zit so zenami, ale casom to zo seba daju von a zacnu zit s muzmi.
zenska sexualita je uplne ina ako muzska. je to tema, ktorej sa clovek musi venovat do hlbky a az potom o tom hovorit. muzi maju sklon sexulizovat si osoby vo svojom zivote (po traume v detstve, pri zlom vztahu s otcom, matkou, ci pri chybajucom styku zo zenou - napr. vo vazeni atd)

daniela2202
22. jan 2023

Jednoduché... prijať to, alebo dovi 🖐

pipistrel13
23. jan 2023

nerozumiem ani jednej zene,ktora ma nazor,ze je to v poriadku v zmysle partnerstva...ja osobne by som nebola s muzom,ktory spaval s muzmi a vobec nechapem na co to tahal von,ak ma zaujem o celozivotny vztah s tebou-zenou
nie som homofobna ani nic podobne,ale mam problem so silnou propragandou lgbti+ a s tym,ze sme nuteni s nimi suhlasit a ak nie,sme hned homofobny
bisexualita existuje avsak naklonost je vzdy vacsia k jednemu z pohlavia
a ak chodil do gay barov asi nie vytvarat vztahy,ale sexualne si uzit,a toto je to,co absolutne neprijmam...
ak je niekto homosexual,v poriadku,ale ak sa tak identifikuje len na zaklade sexuality a nie plnohodnotneho vztahu,po tom to uz v poriadku nie je
rovnako bisexual ak sa hlada a skusi,ok,ale ak lieta zo strany na stranu za mna nie
neviem ci budete chciet rozumiet co pisem
ale asi takto
mna ako hetetosexualku neidentifikuje a nedefinuje to s kym som v posteli,ale to ako dokazem vytvarat citovy a zivotny vztah k pohlaviu,kludne by ma vzrusil sex so zenou,ibaze zit s nou by s nemohla,cize nevidim dovod vliezat s nou do postele,ked ma muz vzruseje rovnako,resp.viac a dava mi aj moznost milovat ho a tvorit s nim vztah
lgbti+ komunita vacsinou presadzuje to postelne,rovnako ako rady pod tymto prispevkom
a mozete sa do mna pustit

horty99
23. jan 2023

@pipistrel13 Vždy ma fascinovalo ako HETERO vedeli čo cítia , chcú homo. Ako muži majú stále čo povedať k pôrodom a nájdu sa medzi nami ženy ktoré by chceli cikať postojačky.......Ja presne viem čo cítia detí v Afrike , a čo cítili ľudia pred 10 000 rokmi. Nežiješ , ale presne vieš. Ťažký život s takými ľudmi a je jedno či sú modrý ružový alebo zelený..........

pipistrel13
23. jan 2023

@horty99 treba sa naucit citat s porozumenim,myslim si,ze som jasne vysvetlila svoj postoj,skus sa naucit chapat co ludia pisu,lebo ja nikde nepisem o tom,ako kto citi a zije,pisem to,co vnimam v spolocnosti a oddelujem to od toho ako ludia ziju
a ano lgbti+ propaganda je nenormalna!,avsak netvrdim,ze by bola nenormalna homosexualna orientacia,takze citaj este raz
ja pisem o vytvarani vztahov,laske a ucte ci uz ide o vztah hetero alebo homo,ale vacsinou sa homosexualni ludia definuju len na zaklade sexualnej pritazlivosti,to vidim ako problem,lebo nie sme zvierata,co len potrebuju telo,ale ludia,ktori potrebuju aj city

horty99
23. jan 2023

@pipistrel13 jasné zase vieš na základe čoho sa všetci ľudia definujú a že všetci ľudia potrebuju aj city...Na základe seba hodnotiš iných....ako hovorím veľmi ťažko s takými ľuďmi čo majú pocit že sú tak silno empatický že vedia aj čo cíti a chce blcha v kožúchu...

pipistrel13
23. jan 2023

@horty99 jasne,ine by som ani necakala,ak s touto temou vyjadrim nesuhlas😉
reagujem na to co sa mi pretlaca,ale jasne som neempaticka,nedokazem sa vcitit do nikoho
a ano,clovek potrebuje city aj vztahy,to,ze si niekto nahovara,ze je iny a toto mu nechyba,neznamena,ze je to pravda,to su proste tisicrocne fakty☺️
ale kedze prave ty si ta empaticka,schopna vcitit sa do kazdeho,predpokladam,ze dokazes svoju empatiu preukazat rovnako aj mne,cize poprosim bez akejkolvek kritiky a tvojho nazoru na ten moj...ibaze by sa takto empatia neprejavovala?..

horty99
23. jan 2023

@pipistrel13 ale ja som nikde nepísala že som tak silno empatická....že viem ako sa cítiš / cítia čo citiš čo cítia....to je to čitanie s porozumením....ja som nehodnotila čo cítia lgbti lebo ňou nie som a NEVIEM....to ty si hovorila že vieš že všetko vieš...ja neviem....nevadí možno nabudúce

pipistrel13
23. jan 2023

@horty99 dobry pokus😉skus este raz vsetko precitat☺️

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4