Problém s partnerom
Ahojte, asi trochu zvláštna téma, neviem...ale mám vzťah, sme spolu zhruba rok a nedávno sa mi priznal partner, že je bisexuál 🤐 a aj keď som nikdy nemala nič proti lgbt, mám aj pár kamarátov čo sú taký a ja to vôbec neriešim a normálne sa bavíme už niekoľko rokov ale ja sa s partnerovou bisexualitou akosi neviem zmieriť/stotožniť :( (viem to asi 3 týždne). Neviem čo robiť, je super človek ale neviem sa s tým stotožniť.
Máte niekto takú skúsenosť alebo niečo ako sa s tým zmieriť?
Jednoduché... prijať to, alebo dovi 🖐
nerozumiem ani jednej zene,ktora ma nazor,ze je to v poriadku v zmysle partnerstva...ja osobne by som nebola s muzom,ktory spaval s muzmi a vobec nechapem na co to tahal von,ak ma zaujem o celozivotny vztah s tebou-zenou
nie som homofobna ani nic podobne,ale mam problem so silnou propragandou lgbti+ a s tym,ze sme nuteni s nimi suhlasit a ak nie,sme hned homofobny
bisexualita existuje avsak naklonost je vzdy vacsia k jednemu z pohlavia
a ak chodil do gay barov asi nie vytvarat vztahy,ale sexualne si uzit,a toto je to,co absolutne neprijmam...
ak je niekto homosexual,v poriadku,ale ak sa tak identifikuje len na zaklade sexuality a nie plnohodnotneho vztahu,po tom to uz v poriadku nie je
rovnako bisexual ak sa hlada a skusi,ok,ale ak lieta zo strany na stranu za mna nie
neviem ci budete chciet rozumiet co pisem
ale asi takto
mna ako hetetosexualku neidentifikuje a nedefinuje to s kym som v posteli,ale to ako dokazem vytvarat citovy a zivotny vztah k pohlaviu,kludne by ma vzrusil sex so zenou,ibaze zit s nou by s nemohla,cize nevidim dovod vliezat s nou do postele,ked ma muz vzruseje rovnako,resp.viac a dava mi aj moznost milovat ho a tvorit s nim vztah
lgbti+ komunita vacsinou presadzuje to postelne,rovnako ako rady pod tymto prispevkom
a mozete sa do mna pustit
@pipistrel13 Vždy ma fascinovalo ako HETERO vedeli čo cítia , chcú homo. Ako muži majú stále čo povedať k pôrodom a nájdu sa medzi nami ženy ktoré by chceli cikať postojačky.......Ja presne viem čo cítia detí v Afrike , a čo cítili ľudia pred 10 000 rokmi. Nežiješ , ale presne vieš. Ťažký život s takými ľudmi a je jedno či sú modrý ružový alebo zelený..........
@horty99 treba sa naucit citat s porozumenim,myslim si,ze som jasne vysvetlila svoj postoj,skus sa naucit chapat co ludia pisu,lebo ja nikde nepisem o tom,ako kto citi a zije,pisem to,co vnimam v spolocnosti a oddelujem to od toho ako ludia ziju
a ano lgbti+ propaganda je nenormalna!,avsak netvrdim,ze by bola nenormalna homosexualna orientacia,takze citaj este raz
ja pisem o vytvarani vztahov,laske a ucte ci uz ide o vztah hetero alebo homo,ale vacsinou sa homosexualni ludia definuju len na zaklade sexualnej pritazlivosti,to vidim ako problem,lebo nie sme zvierata,co len potrebuju telo,ale ludia,ktori potrebuju aj city
@pipistrel13 jasné zase vieš na základe čoho sa všetci ľudia definujú a že všetci ľudia potrebuju aj city...Na základe seba hodnotiš iných....ako hovorím veľmi ťažko s takými ľuďmi čo majú pocit že sú tak silno empatický že vedia aj čo cíti a chce blcha v kožúchu...
@horty99 jasne,ine by som ani necakala,ak s touto temou vyjadrim nesuhlas😉
reagujem na to co sa mi pretlaca,ale jasne som neempaticka,nedokazem sa vcitit do nikoho
a ano,clovek potrebuje city aj vztahy,to,ze si niekto nahovara,ze je iny a toto mu nechyba,neznamena,ze je to pravda,to su proste tisicrocne fakty☺️
ale kedze prave ty si ta empaticka,schopna vcitit sa do kazdeho,predpokladam,ze dokazes svoju empatiu preukazat rovnako aj mne,cize poprosim bez akejkolvek kritiky a tvojho nazoru na ten moj...ibaze by sa takto empatia neprejavovala?..
@pipistrel13 ale ja som nikde nepísala že som tak silno empatická....že viem ako sa cítiš / cítia čo citiš čo cítia....to je to čitanie s porozumením....ja som nehodnotila čo cítia lgbti lebo ňou nie som a NEVIEM....to ty si hovorila že vieš že všetko vieš...ja neviem....nevadí možno nabudúce
@horty99 dobry pokus😉skus este raz vsetko precitat☺️

ked ti to vadi, tak sa s nim rozid. nemusis tu nikomu nic vysvetlovat. ludia sa rozchadzaju aj pre menej dolezite veci. urob ako citis ty a nikomu sa nespovedaj. je to tvoj zivot. nechaj ho zenam, ktore to tu beru v pohode. ja by som do toho nesla, tiez som nieco podobne riesila, ale uz by som na 100 % do toho nesla. proste to tam stale viselo vo vzduchu, co ak. a aj sa to potvrdilo, proste je to uz 100% gay, rokmi sa to vykrystalizovalo, zacal kracat ako gay, rozpravat ako gay, zit ako gay.
mnohi muzi bisexuali bojuju s tym, ze su v skutocnosti gayovia a skusaju zit so zenami, ale casom to zo seba daju von a zacnu zit s muzmi.
zenska sexualita je uplne ina ako muzska. je to tema, ktorej sa clovek musi venovat do hlbky a az potom o tom hovorit. muzi maju sklon sexulizovat si osoby vo svojom zivote (po traume v detstve, pri zlom vztahu s otcom, matkou, ci pri chybajucom styku zo zenou - napr. vo vazeni atd)