Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
a to som jeho mamku sprdla,že ho nemala brat k sebe bývat ale hnat naspet k nam!!! a ona že ho nikdy nezaženie,že je to jej syn a moho by si možno aj dačo spravit!!!
to dievča si ide proste svoje 😕 😕 😕
@patriciaa32 ty by si si vyhnala syna k takej neveste?
@matka412 no 6 izbovy dom uz mame,ale hovorim,ze sa mi zda prilis maly.Neviem ako sa tam budeme vediet vtesnat.Preto hovorim,ze aspon ten bazen nech este dorobi.😀 No veru aj plat si musi zvysit,lebo inak ho vyzeniem.😀
Sakra,teraz ked sa tak zamyslam....aj my mame 3 deti,byvame teraz v dome mojich rodicov,prave mi volala mama,ze idu k nam.Staviame dom(ale ja som tam uz bola),manzel chodi z roboty stavat dom a pride az vecer...nejak vela spolocneho..😀
Nooo som v uzase. Necitala som to vsetko - asi 3 strany - zvysok by som nezvladla... Ze 600 na tri deti ci je dost? A kolko by bolo idealne 6000 ?Ved uz teraz zijete ako po rozvode - na deti mi prispieva, dom ma nezaujima, auto mi kupil ani sa neopytal ci sa mi paci... Kokso mne keby niekto kupil auto tak drzim hubu a dom stastna. Len niekto asi nevie kedy je dost...!!!
neverím jej ani slovo 😝
v jednej z prímestských casti okolo nasho mesta poznam podobnu zenu, co vyvadza podobne psie kusky ako tato patricia. aj nove auto jej muz musel predat a kupit nove, lebo jej sa z neho zle vystupovalo (a nie je invalidka).
ibaze jedno sa jej upriet neda - nie je tupa. to, aky charakter hra navonok (primadona na javisku), vôbec nezodpoveda tomu, co ma naozaj v hlave. ona velmi dobre vie kalkulovat, odhadnut ludi, tam pritlacit, inde ubrat, aby cela rodina a znami skakali ako ona piskne. pripomina mi viktoriansku damu, ktora lezi na gauci, lebo ma "krehke" zdravie a vsetci dobrovolne dbaju, aby jej nic nechybalo a ofukuju ju ako staroveky cinsky porcelan. za co ich odmenuje blahosklonnou pozornostou.
ale tato dama bude niekto, kto sa vyborne bavi na tom, ze schvalne predstiera IQ hupacieho konika.
nie ze by taka tupost, aku ona ukazuje, bola vzacny ukaz vo svete.
ale tito ludia byvaju na seba haklivi a istu mieru neprekrocia.
@patriciaa32 ty brdo...citas co pises?? nepomaha mi , chcem mat istotu ci si nenajde frajerku...
prepana ved pises povysava uprace..robi v robote dava ti 600 e!!! stavia dom pre vas!!§
a tebe sa mali? co by iné za to dali...
chod sa prejst niekde do prirody a zamysli sa...deti su vase spoločné on zabezpecuje stranku financii ty sa staras viac o deti...ale tak to je ,,,chces sa osamostatnit ale preto musis nieco "oželieť" nemoze sa rozthat, nemoze aj v praci robit, aj makat na chalupe aj byt aspon pol dna asi co by si chcela doma a pomahat ti...
váž si v živote , ze mas deticky , muža čo maka a snazí sa ..neflaka sa a nepije ci neholduje automatom...a skús ho radsej odmenit...navecerajte sa spolu aspon 1-2 xs do týždna alebo nedele?? netravite spolu ? nalejte si vínko alebo nieco podebadte ...podpor ho pochval ho...snazi sa... ci je k tebe chladný? ignoruje ta?
tazko sa z pár viet dedukuje ale to co si napisala hovori iba o tvojej sebeckosti... 😒
@patriciaa32 tak a teraz si sa nedopatrenim priznala k tomu ze zavadzas... vypravas ze na ten dom nechodis a potom si sem kludne das fotku pri tom bazene 😀 ja som vedela ze ked pridem od stola bude to tu vsetko jasne...
joooj a registrovana maj 2014 ..tiež ma pocit zavádzania 😉
vela vecí som prepískla uznavam, skusim manzelovi zavolat a v klude s nim porozpravat a nie o dome ale o nas tak drzte palce
Drzime,drzime.Vymyslite nejaky pekny happyend.Nech to stoji za precitanie.😀
kedy mozeme ocakavat dalsiu temu?To to tu asi konci.🙂
Jaaaj a este ma napadlo ked sa chudatko musis starat sama o 3 deti keby si sa rozviedla tak by sa to zmenilo? Ci budes mat pestunku?
@loknicka to by si asi potom vysudila dom len pre seba,lebo hovorila,ze vie dokazat,ze to cele financuje jej manzel.Iba tych 40tis tam investovala svagrina,ale to je bagatel.A vysudila,by miesto 600 eur mesacne aspon 1500 a aj na seba vyzivne.Tak by uz mohla mat aj pestunku.Alebo by dala tie starsie deti manzelovi,ved o tie nema povinnost sa starat.🙂
A mozno predaju aj tento dom, zase dostane polovicu a budeme vsetci happy... A deti da do domova nech ma pokoj...

@effie81 a ty povedz svojmu nech kupi tych aut aspon 5 , aby ste sa nemuseli hanbit na ulici , ze chodite stale tym istym :D