icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

patriciaa32
autor
21. máj 2014

ak to nepojde po dobrom,nebudem figurovat na LV,tak to buem hnat na sud a ten to porieši hned!!! 😎

sissmiss
21. máj 2014

@libka1 to vyzera ako foto z bojnic, tam je taky bazenik a jazdi sa tam na takych lodkach ci co to je...

effie81
21. máj 2014

@patriciaa32 veru veru,poriesi.Mozno este nariadia svagrinej,nech vam sfinancuje aj dokoncenie stavby.To by bolo najspravodlivejsie.🙂

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@sissmiss ano je to z bojníc minulý víkend....bola som s rodicmi a detmi

effie81
21. máj 2014

V Bojniciach bolo takto krasne?To zas len u nas fukal vetrisko a prsalo.Na teba sa este aj slniecko usmieva.🙂

mamas
21. máj 2014

@patriciaa32 ???????????????? ty sa len bavíš, či? ja viem, že IQ máme každý rozdielne, ale moja, ty si už fakt trochu mimo, pokiaľ je to realita, čudujem sa tvojmu manželovi...ako som pacifista a neznášam násilie, ale mať ťa doma, asi ťa bijem od rána do večera a z majetku, ktorý som zarobila ja, nemáš ani 1 cent

loknicka
21. máj 2014

No to minimalne ze mu znici zivot... A po rozvode 600 eur ale na kazde dieta, ten dom ktory bude aj potom financovat, nejake financne odskodnenie, auto a samozrejme vysavac... Do zasoby!

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@mamas co nadobudnes pocas manzelstva,patri pol na pol no nie????

effie81
21. máj 2014

Ano,vsetko,pol na pol.Aj dlhy.Takze mas 20tis dlh.

effie81
21. máj 2014

@loknicka ze do zasoby.😀 😀

patriciaa32
autor
21. máj 2014

tým domom by som mala vacsiu istotu,že s nami nevybabre!!!! nemam v nom istotu ked nema problem sa zobrat a odist

zabka1000
21. máj 2014

@patriciaa32 nezabúdaj,že dom je písaný na manželovu sestru, takže nedostaneš z neho ani ťuk...a okrem toho, si asi fakt bez hanby, keď si ničím neprispela a teraz chceš polovicu....

effie81
21. máj 2014

Teraz som rada,ze nie som muz a nezobrala som si ta nahodou za zenu.😀

loknicka
21. máj 2014

@effie81 no pre istotu keby sa pokazil. A radsej aj dve auta a dva domy. To bude ok. Lebo co ak nahodou sa nieco pokazi.

effie81
21. máj 2014

@loknicka mas pravdu.istota je istota.A tie dve starsie deti pre istotu k manzelovi.Aby bol pokoj.😀

loknicka
21. máj 2014

@patriciaa32 a ked bude dom aj na Teba uz v manzelovi budes mat istotu?

loknicka
21. máj 2014

@effie81 no ale platit na tie deti bude jej aj ked budu u neho... Pre istotu...

effie81
21. máj 2014

@loknicka vidis,to mi prislo take samozrejme,ze to som uz aj zabudla spomenut.🙂 Ved to ako odskodne,ze ich porodila.A starala sa o ne,kym na ne dostavala rodicovsky.

something
21. máj 2014

ale baby, toto je vymyslena...to nemoze byt predsa realne...takyto clovek isto neexistuje 😀

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@loknicka ano vtedy mu zacnem znova verit!

effie81
21. máj 2014

@something ved my vieme,len ked ona stale perli,tak ma clovek potrebu to okomentovat.🙂 Aspon zabava,no.🙂

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@mamas ale ty to nechapes? na ukor toho ze je stale preč sa staram o deti,varím,žehlim,periem,v noci ku nim vstavam...och!!!

something
21. máj 2014

@effie81 :o))

jonki
21. máj 2014

@patriciaa32 toto je vtip ze? 😀 takuto fantaziu mat 😀 nezavidim ti ani dom ani peniaze ani 600 € na mesiac ....vlastne ti nezavidim vobec....jedine co by som chcela...je mat pri troch detoch (ak ma najstarsie 4 roky) cas taketo hluposti vypisovat 😀 sa asi fakt nudis....a poriadne 😀

loknicka
21. máj 2014

@effie81 noooo inak neviem preco mi priatel neprispieva na dieta musim sa ho opytat... 🙂

patriciaa32
autor
21. máj 2014

viete čo kašlit na to,nemusite uz písat lebo neviete poradit co a ako urobit aby sme boli spokojny obaja...vy len urazat a smiat sa ze som vymyslena,och joj kiež by to bolo len vymyslene!!!

jonki
21. máj 2014

@patriciaa32 a co ti mame poradit? otvor oci spamataj sa a radsej upec detom a muzovi kolac? prajem ti vsetko dobre 😉

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@jonki su pri nich moji rodičia,si predstav,tiež si mozem trocha aj oddychnut!!!

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@jonki muž už nebýva s nami,teda aj by sa vratil,ale nepride kým su tu moji rodicia a ja nemam potrebu sa niekam stahovat

effie81
21. máj 2014

@loknicka on ti neprispieva???fuuha,to musis okamzite poriesit.A nech ti aspon ten vysavac kupi novy.😀