Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@patriciaa32 patka budu este dalsie diskusie?Velmi velmi dufam.🙂 Nie ze sa nam tu stratis a uz nenapises.🙂
@effie81 este aj tato ma diskusia ma sancu..
Vsak par stran do zadu napisala,ze sa jej muz vyhraza,ze jej pleskne,az ju krv zaleje..
Dobra ingrediencia do pribehu..ale niktora ste sa toho nechytila. 😀
Tak mozno zbehne do domu..
a tam mrtvy architekt pod zahonom ruzi.. 😀
@anatalia77 ale zdas sa mi tiez nejaka podozriva..nikto sa toho nechytil,tak to zas spominas..nie si ty nejaky konplic??😀 😀 😀
@anatalia77 mozno ten architekt bude ten kamarat u ktoreho mal manzel ulozene peniaze.😀
@effie81 ona je ten architekt z toho zahonu ruzi 😀
@anatalia77 kto ta zabil?? manzel tehlickar/autickar alebo manzelka sporkaska?
@libka1 😀 taketo perly som ocakavala,aj som to pisala,ze zakladatelka pritvrdi..
No nesklamala..ale mohla dodat inu komplikaciu. 😉
a viete čo babenky? som rád že som vás všetkých pobavil a ste sa aspon nenudili :D
@effie81 do domu,ktory financovala svagrina?
A s nou co? 😀
P.S.ak budete vsetko riesit tehlickami,tak pozor,aby ste si nerozobrali dom!
@patriciaa32 no len teraz nezacni,ze si to pisal preto,aby si sa dozvedel,co si myslime o takejto osobe.🙂
@effie81 ja viem presne čo si o nej myslite,taktiez vsetci mi to howoria z okollia, ale newiem ci sa na to vykaslat a ci jej dat sancu...ked ona o nicom inom nebasni len o tom dome a prepise inak je koniec! nwm fakt,uz ma to nebawí
@anatalia77 toto ti nie je riadna zapletka??To nemyslis vazne..Ved sa z Patky stal Patko.😀
ale inak je to fakt celkom suche.ta minula spisovatelka aspon udrziavala zaujimavy dej.
@anatalia77 iiiha,tak to si potom iny kaliber.😀 mala by si ist robit nejaku vysetrovatelku,tam by si sa nabazila az-az.🙂

@patriciaa32 diiky,opat som sa v tebe nesklamala.🙂