Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
lebo keby mu poslem danovakov,hlbkovu kontrolu v podnikani,tak to by som bola ja ta najvacsia hus tak to dako prehryziem a snad uz bude dobre,ak teda on este bude mat o nas zaujem
@jonki o to ci by som mala ist bývat niekam,kde su muzove peniaze ale na papiery nebudeme ani jeden
Precitala som si to len do polovice, na viac fakt nemam nervy... To zakladatelka temy zije v tom istom svete, ako my ostatne? Niekde, kde sa peniaze z neba sypu bez toho, aby bol potrebny cas na ich zarobenie? Niekde, kde sa domy same stavaju, bez toho, aby ich majitel tam travil cas? Niekde, kde svagriny len tak podaruju 40tis € a nechcu ich spat a ani majetky pomocou nich nadobudnute nechcu mat napisane na seba? Niekde, kde ked ma dieta 3 roky a mama nanho nedostava rodicovsky prispevok, tak sa netreba starat? Haloooooo, @patriciaa32 v tvojom vlastnom zaujme ti radim, zobud sa... Lebo ked sa raz naozaj rozvedies, tak budes od zivota fackovana z kazdej strany a az vtedy zistis, ako to chodi... Predstav si, ze niektore mamicky ziju len z rodicovskeho prispevku a partneri im neplatia absolutne nic na deti. A musia vyzit... A tebe sa 600€ + 250€ mali? A to mas poplatene vsetky vydavky, kedze sa o to stara manzel...
Bud je toto vsetko vymyslene, alebo nam ostatnym mozu manzelia rucky nozky bozkavat, ze nie sme take...
ja som nikdy nikde nenapísala ze 600€ je malo!!!
@patriciaa32 ja som to necitala vsetko...o deti sa cez den staram sama nemam tu rodicov 😉 ale teda cele to je zmatene...vo mne to budi dojem ze sa vcelku dobre bavis na prispievatelkach....ci uz si tak jednoducha ako to na prvy pohlad vyzera alebo tak vysoko inteligentna ze to nezvladas....vsetko jedno
ak realne citis to co tu pises....tak mozno by bolo vhodne riesit aj ine problemy ako len to ci sa mas nastahovat do domu ktory je tvojho muza ale na papieri nie je vas.
@patriciaa32 ako ze nikde? Kopirujem tvoj prvy prispevok pod zadanim temy:
patriciaa32 resp.manžel by pristúpil aj na kupno-predaj.zmluvu, ale musíme 40tis vrátit jeho sestre,navrhuje požicku ale ja nechcem sa zadlžovať,navrhla som že by sme jej vraciali po 100€ mesačne ale to by bolo vyše 30rokov a to nechce jeho sestra! dom má hodnotu 100tis...manžel mi teraz prispieva 600€ mesačne do domacnosti,nieje to malo ked mame 3deti???
Včera o 15:40 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
@patriciaa32 kks,tak si sa nemala vydávať,nemala si rodiť deti,ked sa musíš tak strašne obetovať kôli rodine,zatiaľ čo tvoj muž si niekde tehličky na váš dom ukladá a ešte aj musí zarábať,aby ti dal tých "biednych" 600€ každý mesiac.Ak si ty skutočná,tak lutujem všetkých okolo teba,ja by som ťa už dávno kopla do rite s rozbehom 😠
@janie80 to bola len otazka,nie tvrdenie že je to malo a to je rozdiel!
@patriciaa32 vies, tie tri otazniky na konci a tvoje vyjadrenia v tejto teme hovoria o niecom inom... Ale s tebou tazko diskutovat, kedze si si sem prisla len po: "Ano Patka, mas pravdu.... Zly zly manzel, ako si dovolil travit cas v praci a na stavbe... Zla zla svagrina, ako si dovolila pytat svoje peniaze naspat..."
Vidite, ona postrehla rozdiel medzi tvrdenim a otazkou. Nie je tak blba, prdel si z nas robi 😀 V kazdom pripade, vdaka za program 😀
@patriciaa32 Začali sme náš vzťah budovať odznova : predali sme náš byt, išli bývať do podnájmu, zobrali sme si úver a spoločne sme postavili nový dom. Dom, ktorý nám nikto nevezme ! 😉
V tvojom príbehu mám pocit, že robíte už 2x to isté, veď dom v ktorom teraz bývate tiež nie je napísaný na Vás.
Keby si sa teraz rozviedla, tak nemáš žiadny spoločne nadobudnutý majetok 😒 Ak nemáte spoločný účet, tak ani z toho ti nič nekvapne. A ako som už písala, ak ten nový dom je na jeho sestru, tak bývať v ňom bez užívacieho práva je veľké riziko. Pomoc tvojich rodičov a bývanie zadarmo u nich, by si mal vážiť. To vieme oceniť len tie, ktoré máme rodičov ďaleko alebo už žiadnych a ktoré sme si všetko museli vybudovať vlastnými rukami. Ak on prehlasuje, že to buduje pre vás, nech to dá so sestrou na papier.
Od začiatku čítam tieto príspevky aj som, že napíšem, nenapíšem ale musím. 😒 M y máme s manželom dve deti syn má 8 dcéra 17m.Manžel pracuje od 6-20hod. Na deti som sama a zvládam ich úplne v pohode a to ešte v noci kojím á1,5-2hod a fungujem bez problémov.Inak mám 5eur na deň a z toho navarím a aj desiaty musím synovi a aj mužovi urobiť ako normálne 😀 .Príde mi že si veľmi nevdačná a nevážiš si to čo máš, lebo sú ľudia na tom ešte horšie.Nesťažujem sa milujem svoju rodinu , muža a aj život aký mám.Chcem Ti len ukázať ako väčšina z nás tu žije.Chýba Ti pokora voči životu dievča. 😢 Smutné.
@patriciaa32 ja nevim... buď rada, že keď konečne tvoj muž dozarába peniaze a doukladá tehličky, nepríde domov, a nestrieska ťa...
už je to jedno, manžel sa rozhodol neprepisovat dom bez vyplatenia,tak je to v keli 😢
si myslíš koľko žien tu z nás má mužov doma? teda robota, domov- točiť sa okolo domácnosti, detí a ženy? čo by si robila, keby bol kamionista, a dva mesiace v zadku?
TY nevieš čo sú problémy.. skôr by som tipla, že si tak znudená z materskej, že ti to tlačí do hlavy a preto máš potrebu vytvárať problémy
Pretože môj muž drie ako kôň 14-hodín denne, doma mi nepomôže, s deťmi tiež nie, a ja mu ruky nohy bozkávam, ak vôbec dá dokopy za mesiac 600€ ...
daj si facku dievka a skús sa obrátiť na psychológa
@patriciaa32 konecne nejake novinky... uz to tu bolo nudne bez teba. a co ho primelo k tomuto rozhodnutiu?
@libka1 no lebo povedal že on to nebude prepisovat a ze nech si sedim pri rodicoch...ani stretnut sa nechcel uz,jedine že cez vikend si príde po deti
@patriciaa32 uz sa lubite? Ved si ho chcela osklbat este nedavno... 😉
@patriciaa32 takze koncis diskusiu,uz sa ti tu nechce perlit,tak to takto dokoncis?A cakala som ten happyend😀
ona lubi jeho, on ju uz nie... najhorsia kombinacia 😒 jeden z toho vychadza zle...
@patriciaa32 citujem: "a ano máme problem ktorý sa s nami už taha 2roky a to je ten že sa vadíme,vraj kvoli somarinam ale pre mna su to není malickosti"
------------
ten problem si TY bohužiaľ 😒
ale ja ho dokopem k prepisu!!!!nevzdááááááááááááám sa
😀 😀 😀 😀 😀 😎 😀 😀 😀 😀
@patriciaa32 uz som sa o teba zacinala bat, ale vidim ze vsetko je tak ako ma byt 😀

@patriciaa32 co vlastne chces ? co ocakavas od tejto temy? od toho co pises?