Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@effie81 No ked nad tym tak rozmyslam, spomenula som si, ze aj 3 pracky a umyvacku som uz dala naporiadok a dva krat sme uz chladnicku s mraznickou museli kupit, odkedy sme svoji 😀 A za to si mam co narokovat? Poradte 😀
No s detmi, neviem co budem robit - ja hlupa sa o ne staram a uz 6 rokov nemam rodicak - tak vidim, ze dnes moj muz bude mat dlhu debatu somnou 😀
@effie81 Fuuu a keby len jednu 😀 Aj 4 😀 krat 40000 = 160 000 ... normalne este aj v pluse budem - len to splacanie po stovke kazdej... vies si predstavit 400 eur z rozpoctu mesacne len tak niekomu dat??? Asi to skresam na 50 mesacne a za 60 rokov im to splatim 😀 Sak co by chceli, no nie??? 😀 😀 😀
@erjona 4 svagrine?No ale to keby tak spocitame,ze by sa zlozili po 40tis a vy ste dolozili ten zvysok,tak by to mohol byt aj nejaky kastiel.Co bazen,aquapark.Ale vies,ten si daj napisat iba na seba😀 a ja by som ani nesplacala ani jednej,ved naco.Ved snad niekedy budete mat peniaze a date im to naspat.Alebo aj nie🙂
Uz som zvedava,akym novym pribehom bude patka pokracovat.🙂 Len dufam,ze si to trosku premysli,aby sme ju zas hned na zaciatku neprekukli.
@erjona zavolaj mu hned teraz,nenechavaj ho len tak sedkat v robotke a uzivat si klud.Ale aspon,ze tu druzinu zaplati.Pocuvaj,a on ti fakt nekupil ani jedno auto?To co si vazne mysli ten tvoj manzel...🙂Dnes sa s nim pekne porozpravaj.A bud ti vsetko prepise na meno alebo rozvod.Trvaj na svojom.🙂
@erjona uz neviem ako sa ta volala,nevedela som najst tu temu.Ale zas,ona to mala pekne premyslene,stylisticke,slohovo prepracovane,ona to po...la iba tym,ze napisala z druheho nicku.🙂 Patka pisala stylom,ze to bolo hned z prveho prispevku jasne,ze tam nesedia veci.Potom aj povedala,ze uz nemala prehlad a stracala sa aj sama.😀
@effie81 To bude jak tu v AT, asi jak nasa Conchita Wurst 😀
Auto som si vyberala ja, sla som do obchodu a predajcovi vravim, toto auto chcem - vtedy bola nova farba oranzina - tak moje auto mam kupene na zaklade farby ... predavac bol zo mna hotovy 😀 😀 😀
Vravi mi, ci si nechcem auto vyskusat - skusobnu jazdu a ja, ze nie... mam len tyzden vodicak a bojim sa 😀 😀 😀

@effie81
@marse
Divecence, pouzivala som ich standatrne - normalne upratovanie - raz za den povysavat a dost 😀
Problem je v tom, ze som ich kupovala ja, elektroniku, co kupim funguje mesiac, mam schopnost vybrat akurat kazovy typ 😀 Posledny som kupovala s kamoskou a ta ho aj vybrala, doteraz funguje 😀
Idem manzela hned zvozit, nech len pride domov, ze kde mam tych zvysnych 5 aut 😀