icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

erjona
22. máj 2014

@effie81 Jasne, ved Patka je pekne meno, tak co ho budeme menit 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona presne tak.to uz sa moze patka ucit od teba...😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Tak,,, nech sa uci, je mlada, na starost, jak keby nasla 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Inak smutna som ☹ ☹ ☹ Nahnevana 😠 😠 😠 😠 Sklamana 🙄 🙄 🙄 Prekvapena 😕 😕 😕
Prave som zistila, ze mam nechapaveho manzela 😖 😖 😖
Volam mu, ze sa mi pokazil vysavac, nech kupi druhy 😅 😅 😅
A on mi odpovie - ze po robote skoci do elektroniky!!!! 😒 😒 😒
A ja mu na to - Kam chces ist? Do predajni aut smykaj a nie elektroniky,,, 😝 😝 😝

bellss
22. máj 2014

Precitala som prvu stranu a mam dost. Som si cely zivot o sebe myslela aka som rozmaznana a ze by som sa mala obcas krotit, ale byt taka krava ( pardon za vyraz) ako Ty, tak si tresnem kladivom medzi oci, nech sa manzelovi ulavi. Bud Ta musi neskutocne milovat alebo je to idiot, ktory nedokaze odist od takej zenskej ako si Ty. Pisala si, ze ak by mal Tvoj otec taku zenu ako Ty svagrinu, asi by ju zabil. Ak by mal moj ocko taku zenu ako si Ty, nezabil by Ta. Kazdy mesiac by si si tych 600 eur zarobila pekne v praci a nie ze by si ani raz nebola na stavbe...pekne krasne by si nosila vedra s cementom a chystala chlebicky pre robotnikov. Hned by Ta prezla ta debilna myslienka, ze si uklada tehlicky. Neverila som, ze to niekedy o nejakom chlapovi napisem, ale chudak chlap. Radsej mohol pred svadbou stratit obrucky ako vziat si taku hus ako Ty si. Este je tu moznost, ze sa nudis a toto cele je trapny vtip zeny, ktora ma muza co jej neda ami cent, musi zivit jeho, tri deti, seba, auto videlalen v reklame a na cestach, zije v garsonke a o vlastnom dome moze iba snivat ( tym nech

effie81
22. máj 2014

@erjona este dobre,ze som prave dojedla,este by mi zabehlo.To akoze mu fakt nedoplo???Waaaaa,priserne s tymito dnesnymi muzmi.To im musime naozaj vsetko do pismena povedat?Nevedia sa dovtipit?
Ale inak ma este nieco napadlo,ten Patkin muz kupil auto,ale on kupil aj novy vysavac.Tak mozno,ze tvoj manzel chcel to auto kupit hned potom.Alebo si zas myslel,ze mu to opat prejde?Ze si nebudes narokovat na auto?🙂

bellss
22. máj 2014

Tym nechcem urazit zeny, ktore su na tom takto, toto bolo mierene na autorku prispevku. Pekny den prajem🙂

effie81
22. máj 2014

@bellss klud🙂 uz vcera napisala,ze je to len vymyslene.Najprv napisala,ze je vlastne ten manzel,ale potom sa stala opat zenou,ale ze to iba vymyslela.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 No ale nebudeme si tu z toho predsa robit holubnik, sak nejake to poradie musi byt dodrzane,,, najprv auto, potom vysavac,,, kde sme ???? 😀 😀 😀

bellss
22. máj 2014

@effie81 aha🙂 no keby som precitala vsetkych 25 stran ci kolko...🙂 no ale komu sa chce citat tolko nezmyslov...asi to ta osoba nema v hlave vsetko v poriadku...

wato
22. máj 2014

vy si tu robite z toho srandu ale co ak niekto je naozaj tak sp....y ze to myslel vazne

tatko_bebe
22. máj 2014

podla mna su aj taketo sliepocky... ale ani keby mi robila 10x denne jednu cinnost tak by nemala dlhu zivotnost 🙂

effie81
22. máj 2014

@wato a co potom?Keby to bola pravda myslis si,ze by sme jej dohovaranim otvorili oci?Ale ja si nemyslim,ze by to bola pravda,tak preco sa nezabavit.Nie je to na nikoho ukor.🙂

effie81
22. máj 2014

@erjona mas pravdu.A v tvojom pripade hned niekolko aut a az potom vysavac.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Som velmi rada, ze aspon niekto ma tu chape a ze moje poziadavky su opodstatne 😎 😎 😎

wato
22. máj 2014

@effie81 DD zabudol som dat 😀 aby to spravne vyznelo. Keby to bola pravda tak aj tak je ta zenska k...a a netreba ju lutovat

effie81
22. máj 2014

@erjona prosim ta,ved to je len samozrejmost.Ja ta velmi dobre chapem,ved vies,aj som pisala,ze som miestami nevedela ci to nepisem ja sama.Skoro vsetko pasuje.😀

erjona
22. máj 2014

@wato Len toto je podla mna cisty chlap, co to pise 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato aha,no tak sa vyjadruj jasne.🙂 Ako aj zakladatel/ka.Ked nebude prepis,tak bude rozvod a basta.😀

martina2001
22. máj 2014

@patriciaa32 zabávam sa tu už asi 3deň, prežila som veľa husí, ale ty zatiaľ vedieš. Pozri my bývame s mm, podniká, nosí domov krásne prachy, v byte na LV som iba ja, myslíš že je chudák? že mu to vadí? vrážame prachy do domu nie je písaný na nás, a ani jednému nám to nevadí, akurát som si to právne ošetrila ak by sa osobe na ktorú máme nehnuteľnosť zatiaľ vedenú niečo stalo, tak dom dedím iba my, nie sú to rodičia. Prečo ho nemáme na seba nerieš, vyhovuje nám to zatiaľ. Jáááj a to od tej osoby ani nemáme požičku 40litrov. Do manželstva sme vstupovali už vo veku s chladnou hlavou, čo asi u teba neplatí, a obaja v podstate s rovnakým majetkom, a ty sama si priznala že do manželstva si prišla s holou ...... , a manžel bol zabezpečený, tak trošku aj hlavičku použi a nebuď sviňa

effie81
22. máj 2014

@erjona cisty chlap v zenskom tele?😀DD

erjona
22. máj 2014

@effie81 Uz som sa zlakla, ze len ja a zakladatelka mame take zmyslanie,,, esteze nas je viacej 😀 WOMENPOWER 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@martina2001 klud 🙂 nadych,vydych.🙂 je to len vymysleny pribeh.🙂

effie81
22. máj 2014

@erjona No neboj🙂 je nas tu vela s rovnakym zmyslanim.To len ti nasi nedovtipni manzelikovia co cely den len v robote valaju gule ci gulaju vajcia(teraz neviem presny vyraz) nechapu zmysel manzelstva.🙂

wato
22. máj 2014

@erjona @effie81 viete co, nepacia sa mi vase pripomienky takze to bud zmenite alebo bude rozvod 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Velmi poucne forum,,, vytlacim si ho a manzelovi dam miesto vecerneho filmu do ruky nech cita,,, sak nech vidi, co sa patri, ked mu to samemu nedojde,,, tak musim ist na to praktickou ukazkou 😵 😵 😵

jonki
22. máj 2014

vysavas sice ide ale pracka nejako pisti... este nejake auto zvysilo? v pohode aj sportove moze byt 😀

erjona
22. máj 2014

@wato No nehnevaj sa, ale ty si chlap, aky rozvod,,, este aj prava by si chcel mat??? Precitaj si forum, lebo asi musim aj tebe zaslat kopiu,,,, 😀

effie81
22. máj 2014

@jonki ale ty si nejak skromna..🙂 auto je za vysavac,za pracku by sa patrilo nieco cennejsie.🙂

effie81
22. máj 2014

@wato presne mily moj,to co sa tu zahanas rozvodom?Si pobal veci a pakuj sa na mesiac k mamke.Aby sme ju potom mohli uzemnit😀