Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@erjona moj sa natom smeje teraz a riadne
@effie81 v podstate my to je jasné, ale tak dobrú spisovateľku je ťažké hľadať
@martina2001 prave ze nie az tak dobru...vela nezrovnalosti....slabo vymysleny pribeh...ale slubila ze na sebe popracuje 😉
@martina2001 Nuz, asi si mu to nepodstrcila citat s uplne vaznou tvarou,,, treba mu dodat - ze je to vychovne citanie a nech si z toho priklad bere 😀 😀 😀
@erjona práve že som mu to to dala čítať vážne, ale na 3strane to vzdal že toto reálne nebude, lebo už by ju musel zabiť
@martina2001 Tak aspon vidis, kolko roboty na tom tvojom je,,,, neboj aj na mojom,,, da mi to este vela prace ho dostat do spravnych kolaji 😅 😅 😅
esteze my sme stavali z porfixu,nemoze mi manzel vyhadzovat na oci,ze som ani jednu tehlicku nepolozila,ved ani on.😀
@erjona kokos ako nie, ja by som jej muža nechcela ani za celý dom, šak chlapa teliatko, žiadna výhra
@martina2001 Praveze nie je az take teliatko,,, inak by ten dom uz davno bol na jej mene.... nejako sa jej vymyka z pod kontroly,,, 😀 😀 😀
@effie81 no zlatko, lenze ja musim este aj vysavat ak to nahodou nevies 😀 😀 😀 mas pravdu to "nema logiku" prepiseme dom na tvoju sestru (ja ho postavim, moja sestra ho zaplati, tvoja sestra ho vlastni), aky som sprosty ze mi to hned nedoslo, to som si ale vybral mudru zenu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@effie81 no ved sportove kabrio v kozi.... 😉 neviem ake auta tu mate na mysli....