icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

jonki
22. máj 2014

@effie81 no ved sportove kabrio v kozi.... 😉 neviem ake auta tu mate na mysli....

martina2001
22. máj 2014

@erjona moj sa natom smeje teraz a riadne

martina2001
22. máj 2014

@effie81 v podstate my to je jasné, ale tak dobrú spisovateľku je ťažké hľadať

jonki
22. máj 2014

@martina2001 prave ze nie az tak dobru...vela nezrovnalosti....slabo vymysleny pribeh...ale slubila ze na sebe popracuje 😉

wato
22. máj 2014

@erjona DD necital som vsetko, stacil mi len zaciatok. Takze sme tu boli zbaveni prava rozvodu z nasej strany 😨 tak vyuzijem pravo na com mam pravo aj ked neviem naco mam pravo 🙂

erjona
22. máj 2014

@martina2001 Nuz, asi si mu to nepodstrcila citat s uplne vaznou tvarou,,, treba mu dodat - ze je to vychovne citanie a nech si z toho priklad bere 😀 😀 😀

wato
22. máj 2014

@erjona @effie81 ste na mna dve takze sa rozvedte navzajom 😀

martina2001
22. máj 2014

@erjona práve že som mu to to dala čítať vážne, ale na 3strane to vzdal že toto reálne nebude, lebo už by ju musel zabiť

jonki
22. máj 2014

@wato no tu mas tak akurat pravo kupovat auta, predavat domy a dat polku z predaja zakonitej....este mas pravo ukladat tehlicky na dome....ale za to na teba budu kydat... 😉

erjona
22. máj 2014

@wato Ale coby si nemal prava,,, no az taku zlu zasa zo mna nerob... mas pravo mi prepisat tvoj dom na moje meno 😀 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@martina2001 Tak aspon vidis, kolko roboty na tom tvojom je,,,, neboj aj na mojom,,, da mi to este vela prace ho dostat do spravnych kolaji 😅 😅 😅

effie81
22. máj 2014

@wato a mas aj pravo davat mesacne 600eur na domacnost.A ked sme dve,tak mas povinnost davat dokopy 1200eur.🙂 Takze to nemas ani take zle.😀

effie81
22. máj 2014

@jonki ale ona nanho kydala aj za to auto.Ze sa s nim rozvedie,ked to nepreda😀

wato
22. máj 2014

@erjona no tak teda suhlasim 😢 ale iba ak aplikujeme tehlickovy podiel 😀 😀 kolko tehliciek si poukladala? 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona neboj moja,vecer sa s nimi porozpravame a buchneme na stol.😀

wato
22. máj 2014

@effie81 A preco nemozem mat dve za cenu jednej, dostanete 600 a rozdelte sa 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

esteze my sme stavali z porfixu,nemoze mi manzel vyhadzovat na oci,ze som ani jednu tehlicku nepolozila,ved ani on.😀

erjona
22. máj 2014

@wato No hadam nechces, aby som sa zacala teraz tehlickovat??? Sak naco su firmy,,, ??? Toto fakt len chlap moze napisat 😀 😀 😀 😀

martina2001
22. máj 2014

@erjona kokos ako nie, ja by som jej muža nechcela ani za celý dom, šak chlapa teliatko, žiadna výhra

erjona
22. máj 2014

@wato Lebo my nie sme TESCO - Akcie neposkytujeme, kup 2 a zaplat jednu, takto to nefunguje 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato noo,a je to tu.ozajstny chlap.😀

erjona
22. máj 2014

@martina2001 Praveze nie je az take teliatko,,, inak by ten dom uz davno bol na jej mene.... nejako sa jej vymyka z pod kontroly,,, 😀 😀 😀

wato
22. máj 2014

@erjona boze zenska, dostavas 600 do domacnosti, ja musim tehlickovat (lebo je jasne ze nechcem byvat u svokrovcov) a este mam platit firmu za tehlickovanie, no to ti radsej kupim rozum (lepsia investicia) 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Tak,,,, spravne,,, moja rec,,, este par uzitocnych rad by nam tu mohla zakladatelka poskytnut a budeme dokonale pripravene 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@wato Jakych 600? Sak uz si sa jednat isiel na 300 😀 Ja mam rozumu aj za troch, sak dokup, ked chces aj o poslednu koselu prist 😀

effie81
22. máj 2014

@wato no a co,ved zarobis 3000 eur a to si v robote len 2 dni a 5 dni mas volno a to by si chcel od zeny aby ti tam makala na dome,ktory je pisany na tvoju sestru?Tss..🙂

effie81
22. máj 2014

@erjona ved uz ju aj cakam,kedy nam poskytne dalsie finty.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Tak,,, aj ja 😀 Len dufam, ze to do vecera stihne 😀 😀 😀

wato
22. máj 2014

@effie81 no zlatko, lenze ja musim este aj vysavat ak to nahodou nevies 😀 😀 😀 mas pravdu to "nema logiku" prepiseme dom na tvoju sestru (ja ho postavim, moja sestra ho zaplati, tvoja sestra ho vlastni), aky som sprosty ze mi to hned nedoslo, to som si ale vybral mudru zenu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona ale ked aj nie,ja si myslim,ze tolkoto novych pravidiel aj bude stacit manzelom na zaciatok,nie?🙂