icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

effie81
22. máj 2014

@wato esteze si to uznal.🙂 Vysavat aj poupratovat.Ved ja som cely den s 3 detmi a kym sa ty ulievas v robote a potom sa hrajkas s tehlickami.A konieckoncov,na starsie ani nedostavam peniaze,tak co sa mam o nem starat???🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 No ved jasne, aby sme zasa neporusili model komunikacneho procesu a nejaky ten sum tam nevniesli - prilis velky priliv informacii - inak sa zleju dokopy a asi by nam to prinieslo nezelany efekt 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona no ja si aj viem predstavit aky efekt by vyvolal priliv takychto info.Chudak manzel by to asi nerozdychal.🙂

wato
22. máj 2014

@effie81 o potomstve som to necital 😖

effie81
22. máj 2014

Zobudila sa mala,esteze ta,na ktoru dostavam rodicak.Prebalim ju,toto mi financuje stat.😀

effie81
22. máj 2014

@wato necital si?No ona dostava rodicak iba na najmensie,na starsie nie,takze nema povinnost sa o ne starat,nech sa o ne postara manzel,ved si ich robil on.Nejak takto to formulovala.

erjona
22. máj 2014

@effie81 Ok... utekaj 😀
Este jedna dobra rada 😀 Nezacni mat prosim ta vycitky svedomia - co ta je po efekte manzela 😀

wato
22. máj 2014

@effie81 Uz som to nasiel
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak v tom pripade nemas narok na podiel lebo na teba nedostavam prispevky, takze sa o teba nemusim start 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato no mily moj,to nebudes mat take lahke.Vsetko co zarobis kym sme manzelia je pol na pol.Aj tehlicky su napolovicu moje.Aj tvoj cas,takze sa prataj domov poupratovat a deti zobrat von.😀

erjona
22. máj 2014

@wato
@effie81
Pozri me sa,,, ako sa tu snazi niekto vykluckovat 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona vidis?Ake tazke to s nim len PAtka musi mat..😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Uz ju celkom chapem 😀 A sucitim s nou 😀 😀 😀

wato
22. máj 2014

@effie81 no kedze nie je uniku. zlatko mam ta plne zuby drz sa odo mna minimalne 5 metrov 😀 😀 😀 😀 😀
hypoteticka situacia vyriesena jednym logickym tahom, urazit manzelke hlavu 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato ved si zober veci a mas otvorene dvere,mozes ist k mamke.🙂 o mesiac sa mozes vratit.😀 a nevalaj si tam gule,hej?😀

wato
22. máj 2014

@effie81 rad si zbalim sedem slivak a utekam, dufam ze nezakopnem. Podaj si o rozvod, cim skor tym lepsie, vcera bolo neskoro 😀 😀 😀 😀 😀 😀 rad ho za teba podam ked ho napises 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Nic si z toho nerob,,, ved on sa vrati, o mesiac, ci o dva ho mas zasa doma 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato zas by si ma len vyuzival,ze ti ho mam napisat ja,co?Napis si sam.😀 Nehorazne toto..😀

effie81
22. máj 2014

@erjona dovtedy bude nicit nervy tebe?😀 nechaj si ho aj na 3 mesiace,len mu prosim ta pripomen nech mi posle 600eur.😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 No ale k mamicke ho posli,, neee ku mne, sak mna uz chcel o 300 eur osmyknut, necitala si 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona a tebe nechyba???To ty naozaj len jeho prachy chces a aby prepisal na teba dom?😀 Si sa pekne vyfarbila.😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Co uz somnou 😀 😀 😀 Aspon som uprimna 😀 😀 😀 Co si myslim, poviem na rovinu 😀

wato
22. máj 2014

@effie81 boze zenska to uz prehanas, to pri takomto iracionalnom spravani by mi urcite praskli nervy 😀 😀 😀
ok ok ja zaplatim pravnika tebe aj sebe dam im to vypracovat, doveziem ta na sud, len nech uz mam od teba pokoj 😀 😀 😀 😀 😀 a 600 nebude kedze som sa nasral vykazem prijem 100 eur mesacne takze alimenty nebudu bohvieake. Ale mozes dostat rentu 300 eur ak sa vzdas deti v moj prospech. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona 😀 😀 😀 to si zaklincovala. 😀 😀 😀 predstav si,zobudila sa aj starsia dcera,co s nou?Manzel dojde az vecer,mam jej dat jest??

effie81
22. máj 2014

@wato to srandujes??Ved si ich ber,samozrejme len tie vacsie.Najmensie ostava u mna kym nan budem mat rodicak.A na starsie si budem prosit alimenty aj ked budu u teba.😀

wato
22. máj 2014

@effie81 typicka zenska 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato ved ja nie som blba,nenecham sa odrbat o prachy.😀

wato
22. máj 2014

@effie81 A vies co rozmyslel som si to, nedostanes nic. budeme chodit po sudoch, vzhladom k tomu ze ja zarabam a ty nie uvidim ako dlho to vydrzis 😀 😀 😀 😀 a kedze mam prijem mesacne 100 eur pochybujem ze ti priznaju viac ako 50 eur vyzivne 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato ale Patka sa vcera preriekla,ze nemas len 3000eur ale 30000,takze vies kedy ma odrbes o prachy aj o dom.Bud ho prepises na mna,alebo bude zle.😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Nooo, neviem, ci by si mu nemala volat radsej,,, sak nech si nezvyka na luxus, ze sa mu budes starat o dieta, na ktore nemas uz rodicak 😀

effie81
22. máj 2014

no dobre uz musim ist,lebo u nas to funguje trochu inac....🙂