icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

ajsenz
22. máj 2014

... neznášam ľudí ako si ty.. grcat sa mi chce. Len chamtať prachy ,ale nepohnut prstom a len deťmi sa ohanat. ..fuj

erjona
22. máj 2014

@patriciaa32 Ja som ti uz polozila otazku, ci si chlap, ci zena??? Nechas nas tu tapat v takej neistote 😠 😠 😠

effie81
22. máj 2014

@erjona vidim,ze sa ti ani ucit neda,ze tu pokukujes stale.🙂

ushuaia
22. máj 2014

@effie81 ked trepe dve na tri zamota sa vo vlastnych klamstvach...co s takou ???, uz tu jedna taka pani je... 😒

erjona
22. máj 2014

@effie81 Co by nie, nacvicujem prakticku komunikaciu,,, teoria mi v praxi nepomoze 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@ushuaia len jedna?🙂)) No dobre,tak si to dobre nerozmyslela,mozno si len nemyslela,ze bude mat taky uspech jej tema a takto to tu budeme dokladne rozoberat a uz nestacila dovymyslat detaily.🙂

erjona
22. máj 2014

@ushuaia Kde, ktora??? 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona jaaj,no to mas pravdu.Len nezacni komunikovat s Patkou,lebo po par vetach nebude vediet ani ci je zena ci muz.😀

ushuaia
22. máj 2014

@erjona ehm ,tema ,,Chcem mu znicit zivot,, to uz je normalne sci-fi...cloveku sa zastavuje rozum... 😒

erjona
22. máj 2014

@effie81 Neskoro,,, len nasa kamunikacia mrzne akosi... Ja vysielam myslienku (pisomne) a ona ju zabudla cez monitor prijat ako si 😀

erjona
22. máj 2014

@ushuaia HEJ - to som citala, to je ta s tym Grekom 😀

ushuaia
22. máj 2014

@erjona hmmm, tam uz mi dochadzaju sily... 😀

effie81
22. máj 2014

@ushuaia to som si tiez zacala citat,ale ta je podla mna ozajstna,ona tu pisala uz aj pred par mesiacmi.Ale toto je tu vacsia sranda,lebo tu je od zaciatku jasne,ze je to vymyslene.

erjona
22. máj 2014

@ushuaia No, tak navarila si,,, a teraz si to nechce spapkat,,, 😉

effie81
22. máj 2014

@erjona neboj,to ona s kazdym tak komunikuje.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Asi jej poslem moje poznamky, nech si precita, ako sa komunikuje, tak sa hadam aj dozviem, ci je chlap, alebo zena 😀 😀 😀

ushuaia
22. máj 2014

@effie81 urcite je pravdiva...len nato ze zakladatelka ma uz 3 deti...jednoducho nechapem... 😖 , no a k tejto tu ak je to pravda - sa zosmiesnuje...ked chcela pobavit - podarilo sa... 😀

wato
22. máj 2014

@effie81 😀 😀 😀 si necitala pozorne, musi sa starat o deti nema cas vypisovat

ushuaia
22. máj 2014

@erjona asi tak nejak, len tam prosto co prispevok to perla... 🙂

erjona
22. máj 2014

@ushuaia No ale ani tema, som nespokojna po intimnej stranke neni zla 😀 😀 😀 Tam sa zasa SADO MASO prebera, tiez stoji za nahliadnutie, dalsia nespokojna manzelka 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@wato ale o deti sa jej staraju rodicia,lebo su tam kazdy den.

effie81
22. máj 2014

@erjona vecer nakuknem😀DD

wato
22. máj 2014

@effie81 to hej, ale pisala aj to ze nema cas tu vypisovat

ushuaia
22. máj 2014

@erjona som pozerala vcera... 😀 😀 😀 , to je tak ked od dobroty nevies co zo sebou... 😀 😀 😀 a ostatne vydate idu radit neveru...sodoma-gomora, neni ten svet krasny 😀

ushuaia
22. máj 2014

jaaaj baby, idem ja zobudit nase slniecko, lebo v noci nebude spat...,tak sa bavte zatial... 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Stoji za to, aj sa niecomu novemu priucis 😀

erjona
22. máj 2014

@ushuaia Ved, aj ja som cumela, co za rady tam padali 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@ushuaia kolko ma rokov?Dufam,ze na nu este dostavas rodicovsky😀 ja som prave dala veceru starsej,nauctujem to manzelovi manzelovi vecer.😀
@erjona no tak v noci kuknem,clovek nikdy nevie comu sa priuci.😀

ushuaia
22. máj 2014

@erjona ved nie nadarmo sa hovori...,,ucime sa cely zivot,, 😀 😀 😀

wato
22. máj 2014

@effie81
len info kde som to vide
patriciaa32 @anami_84 jooooj aká by som bola rada,keby toto bolo cele vymyslene...ja nemam cas ani na seba a nie tu pri 3 detoch vysedavat a vypisovat!
20. máj o 19:03 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

ushuaia
22. máj 2014

@effie81 ehm , ja na rodicovsky nemam narok, kedze nezijeme na sk... 😀 😀 , ale aj tak sa da... 😀 😀