icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

effie81
22. máj 2014

@ushuaia coo?ty ani nedostavas rodicak a normalne sa on staras??To uz kam spejeme...😀

effie81
22. máj 2014

@wato milacku 😀 ale ona pisala,ze su tam jej rodicia kazdy den okrem nedele a pomahaju jej s detmi a dnes nie je nedela...🙂

havedka
22. máj 2014

niekto asi sa doma velmi nudy,ha ha

erjona
22. máj 2014

@ushuaia
@effie81
Ved to, len ma zarazilo, ze existuju live zeny, co chce, aby ich manzel vytrepal po zadku 😀

wato
22. máj 2014

@effie81 tak beriem spat 😀 😀

jajinka9481
22. máj 2014

@effie81 😀 perfektné komentáre 😀 rehocem sa 😀 😀

ushuaia
22. máj 2014

@effie81 ved to kde to spejeme... 😀 , a neboj sa s takym zmyslanim by o mna ani nezakopol, ono ked si clovek zadovazi nieco vlastnymi rukami, si viac vazi ako ten co mu prosto napadaju pecene holuby do puse, ale nic netrva vecne... 😀 😀

ushuaia
22. máj 2014

@erjona no neviem ci by to ostalo len pri tom vytrepani..., aby nakoniec taka nelutovala... 😎

erjona
22. máj 2014

@ushuaia 😀 😀 😀 Ako si kto ustelie, tak bude spat 😀

ushuaia
22. máj 2014

@erjona lepsie si to ani vystihnut nemohla... 😀

erjona
22. máj 2014

@ushuaia 😀

ajsenz
22. máj 2014

@wato ona nemá čas pri troch deťoch. .. takto vyzerá keď niekto nemá čas 😀 😀 .. ako recitovala som Hviezdoslavov Kubín aj príbehy som písala ale toto by ani známa inge nevymyslel a

wato
22. máj 2014

@ajsenz 😀 😀 Citam akurat "Chcem mu znicit zivot" to je tiez taka diskusia ako aj toto 😀 😀, inak ja by som tomu celkom uveril ze to niekto mylslel vazne (tieto dve diskusie) lebo niektory ludia su uplne mimo. Ja sa nezapajam vobec do ziadnych diskusii ale tieto dve diskusie ma dnes pekne podrazdili, ale na druhej strane som na tom zabavil viac ako by som cakal 😀 😀 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
22. máj 2014

inac tieto pribehy,zacinajuce, citujem - pisem pod inym nickom,lebo ma tu kazdy pozna - prestavam citat....kvetnate, ale nech radsej uverejnuju svoje prispevky do novin....preco nie je formulka pri prihlasovani, ze komu sa zisti dvojity nick, pripadne trojity 😀 ,ze ho vykopnu z konika natrvalo?

@ajsenz
@erjona
@ushuaia
a ine...

effie81
22. máj 2014

@wato ta druha diskusia je podla mna pravdiva.Ked nie,tak si zakladatelka dala az moc zalezat,ona tu uz pisala aj ked porodila v grecku.Takze to je take pravdepodobnejsie.A co uz,sme vseliake....😀
Tak vidim,ze si sa aj ty zabavil.😀 A kedy uz dojdes ulozit tie decka,este stale ukladas tehlicky?😀

erjona
22. máj 2014

@zvolsiinylogin Clovek sa aspon zasmeje 😀 Aj ked, tato tema nema dlhu zivotnost, zachvilu ju zmazu 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
22. máj 2014

@erjona ved aj mne je niekedy do smiechu,ale zdviha sa mi z niektorych uryvkov zlcnik.....tu ked som si precitala dotycnej informaciu, ze ona sa nema povinnost starat o starsie deti, lebo nebere na nich matersku, som preskocila na poslednu stranu uplne nasrata, ze tiez neico pridam, a tam uz bolo rozuzlenie, ze vymyslene....normalne, taketo nezmysly mi pripadaju skor chore....a dotycne by mali zajst k psychiatrovi....
😀

wato
22. máj 2014

@effie81 😀 😀 Jasne ze sa bavim na obidvoch diskusiach, ci co sisi myslela ta hypoteticka debata bola myslena vazne 😀 😀, to hadam nie.

A nepridem zostanme v novom, uz si podpisala rozvodove papiere 😀 😀 😀

patriciaa32
autor
22. máj 2014

ahojteeeeee
chýbala som vam? 😠

ushuaia
22. máj 2014

@erjona @effie81 @zvolsiinylogyn...inak ked takto diskutujeme, stoji za opomenutie tema ,,chlapy a sex sms,, tam sa clovek tiez hocco priuci do zivota.. 😀 😀 😎 aby si niekto nemyslel ze nepoznam gramatiku...preto ,,chlapy,, lebo tak je to uvedene...

bejbinka
22. máj 2014

@patriciaa32 Nie, zije to tu aj bez Teba, ako vidis.

ushuaia
22. máj 2014

@bejbinka prosim ta zalozila novu temu... 😀 , takze bude to tu ,,zit,, dalej

bejbinka
22. máj 2014

@ushuaia a aku prosim Ta? 🙂

ushuaia
22. máj 2014

@bejbinka ,,Da sa napadnut majetok obcana,, ? co uz na to povies... 😀

bejbinka
22. máj 2014

@ushuaia Tato osoba ma zjavne psychicke problemy, ale to na MK nevyriesi 😀

ushuaia
22. máj 2014

@bejbinka aspon sa pobavime... 😀

bejbinka
22. máj 2014

@ushuaia Mna len trochu mrzi to, ze ked sem napise niekto, kto ma naozaj problem, tak polovicka zien, co sa zapoja neveria, ze je to realne a to prave vdaka takymto osobam ako nasa P32, co sa v poslednej dobe vyrojili na MK ako huby po dazdi. Ale tak v konecnom dosledku takto "postihnute" osoby treba akurat len tak polutovat, nic viac, lebo im to aj tak nedochadza a citia sa lepsie...tak preco im to nedopriat, ze? 😎

ushuaia
22. máj 2014

@bejbinka tiez som na to myslela, ale skor ci neskor si clovek urobi nazor...a pravda v poslednej dobe ,,je tu viac ako divnych tem,, ale na druhu stranu pravda preco im nedopriat... 😀

erjona
22. máj 2014

@zvolsiinylogin Ked sa takto niekto vyjadri o detoch, tak este ziadne nema, inak si to neviem predstavit 😒

zvolsiinylogin
22. máj 2014

@ushuaia a tema - mam 29 rokov a som este panna - ty koki....bola ina zabava, az nakoniec sa vyklulo, ze to pise brat dajakej pod zenskym nickom....no sorry,ale MK nie je vyrobeny pre zabavu, a pre takych na hlavu padnutych pubosov uz vobec nie....pripadne prispevky, v teme som tehotna? - tam niektore pubertiacky doslova opisuju svoj zazitok a cakaju na odpovede - ako dieta ked veri, ze ked da chlapec pusu, uz jev tom....niekedy sa mi treba zdrziavat,aby som ich neposlala kade lahsie... 😀