icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

Strana
z33
patriciaa32
autor
23. máj 2014

bližíme sa k 1000cke príspevkov 😎

effie81
23. máj 2014

@patriciaa32 a co si potom cakala?Ked sa bavime v tom zmysle,ze
1.Je to pravda-Ze ti hoci aj jedna da za pravdu?
2.je to vymysleny pribeh-napisu 2-3 baby a koniec?Ved to by si mala po zabave.🙂

habibi78
23. máj 2014

@patriciaa32 dúfam ze si na seba pyšná, aj ked mna by asi takmer 1000 príspevkov o tom ze som zabrzdena osoba velmi nepotešilo, no ale sak kazdy mame nejakú úchylku 😀

wato
23. máj 2014

@habibi78 akurat som isiel pisat: ludia, brzda prisla (patriciaa32) zachran sa kto mozes DDDd

effie81
23. máj 2014

@wato ale priznaj sa,uz si ju cakal.😀

habibi78
23. máj 2014

@wato velmi rýchlo sa oteplilo a niekomu sa očividne prihrial mozog 😀 ale sak ked ju to teší, nekazme jej radosť 😀

wato
23. máj 2014

@effie81 @habibi78 Ono vlastne nezalezi ci je to pravdive alebo vymyslene. Pravda je ze osoby takehoto zmyslania existuju a nejaka patriciaa32 mi je u finale traviaceho traktu. 😀 😀 😀 Dalsia vec je ze nech si ktokolvek vymysli cokolvek tak aj tak to nebude mat take grady ako nieco co sa naozaj stalo 😀 😀 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
23. máj 2014

@wato 😀 no samo, mlady, ja som toho uz poprecitovala vo svojom zivote....neboj,aj inzeraty, alerok kedy to bol, fuha, to by bol tazky problem...mozno uz aj vyse 10 rokov dozadu a uplne nechapenzi, ze hlada submisivku,uz vtedy som tusila, ze to bude nieco mimo zauzivaneho normalu 😠a az teraz baby to vlastne presne pomenovali, co to vlastne je.... 😀 tfuj, niekto na mna vztiahne ruku a zlomim mu ju, nieto aby este dobrovolne, fuj, do... 😀 😀 chod do... 😝

wato
23. máj 2014

@zvolsiinylogin 😀 😀 Ale ja som to zobral osobne, ze to bolo myslene na mna 😀 😀 co aj bolo 😠 😠
Okrem toho ja mam tiez toho dost precitaneho ale inzeratom alebo zoznamkam obchadzam oblukom.
( 😀 😀 to by som vytvoril pekny precedens u mna)
😀 😀 😀 submisivna vo vztahu a v sexe je uplne nieco ine, to ake ma kto chute mi je suma fuk.

zvolsiinylogin
23. máj 2014

@ushuaia mas link? kde to mam hladat?

suem
23. máj 2014

@patriciaa32 Ty si neskutocna persona! 😠 Nakopat ta. Tvoj muz by mal vziat rozum do hrsti a rozviest sa s tebou cim skor. Vyzivne by urcite neplatil 600E a nikto by mu neotrepaval o hlavu, ze stavia pre rodinu dom, ktory ty so svojou ctenou ritou ani neprides pozriet ako rastie. Skutocne nechapem chlapov, ktori s takymi zenami ziju. 🙄

erjona
23. máj 2014

@effie81 Moj zato bude mat extra velky ucet dnes,,, deti su uz doma zo skoly,,, od rana som mala hadam 30 minut prestavku, vsetko som vygruntovala, ozehlila, oprala, navarila a este som stihla aj nakupit,,, a uz nerobim dnes nic!!! Straikujem 😀

effie81
24. máj 2014

@erjona tak ako,zuctovala si mu to?Dufam,ze aj s urokmi.🙂 Predstav si,ja mam dnes doma vsetky tri deti,ale teraz isiel manzel do obchodu,zobral aj najstarsieho.Esteze ho to napadlo,ze ma ist nakupit.😀 A potom ide zas na stavbu.Ani neviem dokedy bude,ved ani neviem kde ten dom je.😀 Este stastie,ze pridu moji rodicia a pomozu mi s detmi a ja si mozem konecne oddychnut.😀

erjona
24. máj 2014

@effie81 Jasne, ze ano 😀
Tak naco by si vedela kde je ten dom, sak nech ho dokonci a ty pojdes ako pani majitelka domu aj s 5 kuframi len dnu, no nie???

miruska320
24. máj 2014

@patriciaa32 vsak si pisala,ze muz je malo s vami doma,a ked si vychutnava chvilku so synom,zakrocia tvoji rodicia a ty si sa z toho aj tesila,ze?Vase manzelstvn je skor vojnovy front...mozno niekedy ranil tvoje city,ale to co tu pises a vysvetlujes,robis zo seba akurat tak nevyrovnanu rozmaznanu harpiu...dopriala by som ti muza co by ti bol zrkadlo tvojho charakteru

eludka
5. jún 2014

@patriciaa32 ja padnem z tvojho uvazovania, sama hovoris , ze muza lubis, ale ked ti ho svokra vychvali, tak jej dokazujes, ze jej syn je vlastne nanic. Samozrejme, ze manzelia by mali mat byvanie pisane na seba (fakt je, ze ale ja ho nemam a som na milosti svokry, lebo je vlastnicka bytu, ale vyzera rozumna 🙂 ), ale chovas sa k muzovi hnusne, zo 600 eur sa da dobre vyzit, aj ked clovek nevyskakuje, si uvedom, ze si na materskej a muz stavia dom, a mas pomoc rodicov, takze taka unavena byt nemozes - s 3 detmi Ti maju pomahat 3 ludia (rodicia a muz)? Ze aka madam 😅 . Tak rozum do hrsti, vezmite si pozicku, ale ked sa nebudes snazit byt lepsim clovekom, ani pozicka Ti nepomoze.

janaochi
5. jún 2014

Keď tvoj muž hocijakú z ulice stiahne, aby s ním žila, je takmer nulové riziko, aby dopadol horšie ako z tebou. Nechcela som prispieť, ale ruky mi trhalo.
1. mamka, alebo obaja rodičia ťa očkujú, čo máš robiť
2. celá rodina ste takto "postihnutá"
3. tvojmu mužovi sa čudujem, že ešte s tebou je, musí mať zlaté nervy
4. škoda, že sa vracal k tebe (ešte ľutujem tie deti, asi kôli nim to ešte skúša)
5. U teba IQ, EQ, nebolo ani pozvané na návštevu, narcizmus, egoizmus, rozmaznanosť, krátkozrakosť a i. prvého stupňa - na červený diplom

Nechcem byť vulgárna, ale teba iný názov nevystihne : nasr..a by som ti na jeho mieste.

Baby, sorry, musela som takto. 😒
@patriciaa32

patriciaa32
autor
14. nov 2014

takže som tu zas a znova....odišiel,nechal nas tu samých a ja idem podat o rozvod...radšej budem sama a šťastná,ako by mi tu mal stále ktosi nadávat, neznáša mojich rodičov,lebo sú tu stale pri mne a pomahaju mi s detmi kedže on cele dni je preč....nech si najde inu.pozemok na ktorom dom stojí už prepísal aj na mna,ale dom nie...slubil mi to a nedodržal...

cenculinka
14. nov 2014

Keby som byvala u rodicov a takto sa spravala k muzovi,tak by mi moj oco prvykrat v zivote strelil taku po papuli,ze by som sa nestihla cudovat...ostal by u neho moj muz a aj 3 deti a ja by som sa mohla vratit az vtedy,ked si zacnem vazit ludi okolo seba a nie peniaze...dufam,ze sa moj syn takto nikdy neozeni ☹

effie81
14. nov 2014

@erjona Tak som to naozaj nepisala ja.🙂 Manzel dokoncil dom,dnes cely den pracem veci do krabic a zajtra sa stahujeme a prvykrat spime v nasom domceku.🙂

effie81
14. nov 2014

@patriciaa32 uz dokoncil dom a prestahoval sa tam a teba nevolal?

medovka14
15. nov 2014

tak ti treba, môžeš si za to sama

ushuaia
15. nov 2014

ja sa len divim, ze este stale sa tu zosmiesnujes a trepes uplne od veci...a za vsetko si veru mozes sama, uz ti to bolo povedane x1000 razy... 😖

kaktusik007
15. nov 2014

@patriciaa32 ja sa divim, ze to este pol roka s tebou tahal... Asi kvoli detom...

Hold, najsmutnejsie na tom vsak je, ze vzhladom na tvoj charakter budes teraz nariekat a ockovat deti proti nemu, pretoze to ON ta opustil... Zvratene...

Strana
z33