icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

lubikan
20. máj 2014

@anatalia77 on asi komunikoval s predajcom auta 😅

doty1
20. máj 2014

v poslednej dobe je sú tu také diskusie, že mi je ľúto, že sem nechodí taký p. Štepka alebo Lasica 😀
Ozaj, tá pani už zničila život otcovi svojho dieťaťa? 😉

dadulko1
20. máj 2014

@doty1 vymýšľa pokračovanie príbehu

anatalia77
20. máj 2014

@doty1 ty asi myslis tu grekynu..nie este nie 🙂

aduskatt
20. máj 2014

skoda, ze tu nie je smajl, ze rehocem sa az placem, lebo vacsiu kravinu ako je toto uz tazko niekto vymysli🙂 aj ked - na MK je mozne vselico

doty1
20. máj 2014

@dadulko1 ešteže to, inak by sme tu skapali od nudy 😀

doty1
20. máj 2014

@anatalia77 áno tú 🙂

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@anatalia77 ale ja som ho nechcela, a kupila si ine

lal
20. máj 2014

@patriciaa32 a prezrad nam ake auto za 8 tisic si si to kupila pri tvojej narocnosti 😀

patriciaa32
autor
20. máj 2014

no ako tak pozeram, držíte skor s manzelom, zastavate si jeho....hmm no to ste mi moc nepomohli 😖

ln16
20. máj 2014

"niesom povinna sa o nich starat kedže s nimi niesom a neberiem na nich matersku"...čítam to tu už dlhšie ale toto je asi najväčšia blbovina aku si mohla povedat..!! tak potom načo máš tie deti ked si neni poviná sa o ne starať? kks choré toto 🙄 🙄

anatalia77
20. máj 2014

@ln16 mozno deti mukluju na stavbe..vsak na chleba si treba zarobit

lenbea
20. máj 2014

@patriciaa32 bud rada, že stavia dom a nerieši svoje zaluby vo volnom čase. mala by si ho podporiť a trochu pochopiť. aj o 3 deti sa starať určite nie je sranda, ale aspon Ti má kto pomôcť - rodičia. a nezvadzaju Ti svokrovci, to by si ešte len videla... a 600 je dosť aj na 3 deti... to platiš z toho aj energie, či čisto len na stravu a potreby Tvoje a deti?

henikav
20. máj 2014

@patriciaa32 nikto tu s nikym nedrzi, ale fakt niektore tvoje prispevky vyznievaju hrozne. Tie tvoje niektore nazory su ako nazory nevyzreteho dietata, rozmaznaneho, ktore si nevie vazit dobrych veci, necuduj sa ze sa potom na tom baby zabavaju, fakt je to na zamyslenie ci vobec moze niekto takto uvazovat alebo si z nas robis srandu. Par prispevkov tu bolo naozaj takych ze si si z nich mohla nieco vziat, ktore ta smerovali k tomu aby si sa zamyslela aj z pohladu ostatnych tvojich blizkych. Ale mam dojem ze ty chces pocut len to co ti vyhovuje. Fakt to tak vyzera ze ides len po majetku, laska nikde, ak sa hned nenapise na teba, ani ta nezaujima co tvoj manzel robi, tym mu len poukazujes ze pohrdas tym jeho snazenim, ako je mozne ze ta nezaujima co robi tvoj muz, co stavia, ako to tam bude vyzerat, ked tam raz mate zit bez ohladu na to na koho je dom momentalne napisany? .... Pravdu ti poviem ja by som tiez nezila so svokrovcami ani den, ale ani s mojimi rodicmi, mladym je najlepsie samostatne, ak by nebolo na vyber, tak by som robila vsetko preto aby som odtial co najskor vypadla, ano stavala by som dom co najrychlejsie ako by som vedela. Mozno by sa tvoj manzel potesil keby si prisla a pochvalila to ze sa derie v praci a potom na dome, ja chapem, ze aj ty robis okolo deti, ale ved tak je to momentalne rozdelene, jeden zaraba, druhy sa stara o domacnost. "Kazdy chvilku taha pilku". Alebo "manzelstvo je zaprah ktory tahaju dva kone" je to obrazne povedane, ale kolko pravdy...

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@lenbea 600 on a ja mam matersku 250

lal
20. máj 2014

A inak este k tomu ako fasa tvoj manzel zaraba a ako nepotrebujete pozicky - keby to tak bolo, tak ten dom nestavia sam, ale zavola si firmu, ktora mu to za par mesiacov postavi. Dnes si davaju domy stavat aj "normalni" ludia uz a nie taki, za akych sa ty povazujes. Ono tolko nezmyslov pokope sa len tak nevidi. Ked uz sa chces zabavat, tak aspon tomu daj nejaky realistickejsi motiv, nech ta tu hned neprekuknu 😀

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@henikav asi budem musiet prehodnotit svoj nazor a postoj k danej veci...

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@lal no celý dom postavila firma a on sa uz len hra s dokoncovacimi pracami,proste co vie urobit sam,urobi si sam,nepotrebuje platit druhých a ked si niečo pokašle,moze sa hnevat len sam na seba...

lal
20. máj 2014

@patriciaa32 sorry, ale ak niekto zaraba 3000 mesacne, tak sa nebude hrat s dokoncenim.

anatalia77
20. máj 2014

@patriciaa32 nato,ako ani nevies,kde ten dom je,mas celkom prehlad..

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@lal to mi povedal on,aj to že ho to baví ked vidi za sebou kus prace a teší sa z toho! ja by som tiez radsej keby zaplatí,urobí vsetko firma a on moze byt pri nas a pomahat mi s detmi

elina25
20. máj 2014

@anatalia77 v krajine zázrakov tam za kopcom 😀

macamac
20. máj 2014

neviem, ako dom vyzerá a ani, kde je 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

noooooo, len aby ten dom nebola nejaká šikovnejšia zlatokopka 😀 😀 😀
ktorá sa hrá s "mužovými tehličkami" 😀 😀 😀 😀

patriciaa32
autor
20. máj 2014

@anatalia77 obcas spolu komunikujeme a v posled.dobe len o dome

patricia2006
20. máj 2014

@effie81 škoda, ale aspoň budeš mať kvalitný vysávač.. 😀

patriciaa32
autor
20. máj 2014

tak fakt vam dakujem, vsetci si tu robíte zo mna srandu,neveríte mi nic...OK!

marcelka932
20. máj 2014

@patriciaa32 nie chcem ho poziadat o ruku 😀 😀 😀

patriciaa32
autor
20. máj 2014

KLUDNE SA ZABAVAJTE NA NEŠTASTI INÝCH!!!

henikav
20. máj 2014

@patriciaa32 mali by ste vela komunikovat s manzelom a nielen o dome, ale aj o vas dvoch a o detoch. Ale ked sa ty nezaujimas, on sa tiez nebude vnucovat a potom ide vztah dolu vodou. Mozno by bolo naozaj fajn zacat sa zaujimat o svoju rodinu, manzela, deti, domcek... oni su teraz tvoja rodina, ta najhlavnejsia, tvoji rodicia a ostatni su az po tom

lenbea
20. máj 2014

@patriciaa32 to je podla mna dosť. chapem, že si nespokojna, ale kolki by mali radi len take problemy. a zda sa mi, že hocičo, čo nadobudne počas manželstva by malo byť vaše spoločne, či nie? spytaj sa dakeho pravnika.