Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@patriciaa32 no tak prečo nevezmete úver, a nezbavíte sa dlhu u sestry, veď tým by sa všetko vyriešilo??????
Aby to nakoniec nebolo tak,ze stavia svagrina a manzel zakladatelky jej pozical 60 tis.
@dadulko1 opakujem sa,nechcem sa zadlžovat, ked viem že on to postaví aj bez pozicky
@patriciaa32 a tie starsie deti su kde, prosim Ta?
@patriciaa32 no nepostaví, lebo mu sestra požičala, a ako sa nechcete zadlžovať, keď ste zadlžení (máte dlh u sestry)
@anami_84 neotrebujem tu nikomu nadávat, len chcem pocut vas nazor a postoj,prípadne radu čo urobit
@patriciaa32 ja naozaj nechapem,preco si tak velmi proti tomu uveru.Potom by to bolo vase.To,ze budete musiet splacat uroky..tak to je proste tak..bud budes splacat uroky banke,alebo dom zostane vo vlastnictve svagrinej.Keby to bolo opacne,ze by ste vy dali 40tis jeho sestre,tebe by sa pacilo,ze ste dom prepisali na jej meno a ona by vam splacala po sto eurach?
@anami_84 jak že kde su deti? ved sak pri mne,mam ich ja na starosti a mama mi pomaha s mojim ocom,inak by som sa tu zblaznila sama
@patriciaa32 si pisala: "patriciaa32 @mata128 ja ale nemožem vkladat do domu rovnako ako on,on podniká a ja som na materskej s malou , a s tými dvoma staršími niesom,len s malou!
Dnes o 19:00 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP • " ci to iba posunuta ciarka?
@anami_84 ved ano,ja poberám matersku len na malu, na nich nie, a niesom povinna sa o nich starat kedže s nimi niesom a neberiem na nich matersku...chapes jak to myslím? nieje to moja povinnost starat sa o nich,nech aj manzel sa stara ked si urobil
@patriciaa32 boha dievca,ty ma bavis 🙂
@patriciaa32 zas ti len doplnim nech aj manzel sa stara, ved sa stara, nie? zaraba na vas, stavia vam dom ... to je tiez starostlivost. Myslim si ze len potrebujes aby ti niekto otvoril oci a poukazal co a ako a hned budes spokojnejsia. To ze uz neberies na starsich matersku neznamena ze uz nie si ich matka
@patriciaa32 si napisala,zeta z predaja stareho domu polovicou vyplatil...tak kde mas tie peniaze????
@patriciaa32 nie si povinna o tie starsie sa starat??????ty si kompletna??????ty moj Boh,tak toto uz je cista diagnooooza....dnes poviem vecer dcere,ze veceru nedostane,ciste pyzamo tiez nie,matersku predsa dostavam iba na syna,preco by som sa aj o dceru mala starat.....
Baby klud!! Niekto sa tu bavi,a pre udrzanie atmosfery prikvapkava perlicky.Kazdu chvilu ocakavam dalsiu kvapku..
@patriciaa32 a kto ma povinnost sa starat,ked nie matka...
a ved ani manzel nebere na starsie matersku,...tak deti poslite k vode...uz sa zletnieva,neprechladnu...
ako stale chcem ist od temy prec,ale toto je aj na vola vela
@mata128 peniaze mam odložene u mamy bokom...dám mu ich ked to prepíse na nas oboch!
@patriciaa32 moc nechapem ako to myslis. presne ako pise henikav, to ze na nich uz neberies matersku, neznamena, ze nemas povinnost sa o nich postarat a pod. a manzel sa stara, a prilis. to je chyba. mas pomylene hodnoty moja, vidno, ze si nikdy v zivote nezazila chudobu, malo peniazi a nikdy si sa nemusela starat co do ust. Vela ludi Ti tu vela mudrosti poradilo a Ty nejako nie si schopna to spracovat. Nieco za nieco, dnesny svet funguje tak. Staras sa o deti, manzel stavia dom. Teba to ani cent nestoji, ruku k dielu nepolozis ale chciet by si chcela vsetko. Musis mat vydrz, ze si sa tam ani nesla pozriet. Chces polku domu a ani nevies akeho?! 😕
a nieje tak? ved taku povinnost aku mam ja, má aj on sa starat o rodinu a on pre rodinu nerobí nič!!!stále je len preč, och nemám už slov!!! ja som si myslela ž snad zajtra budem mat aspon jeden názor,nečakala som takuto smršt behom par hodín....
@patriciaa32
a preco ste financovanie domu neriesili s muzovymi 60 tisicami a s tvojimi peniazmi co mas ulozene u mamy....(neviem,aka je to suma)...nemuseli ste svagrinu ziadat o pozicku a dom by bol aj tvoj,aj muzov a nervy by boli usetrene s kazdej strany....
a ty peniaze nemas co davat muzovi,ty ich mas splatit svagrinej,ked chces byt majitelka domu miesto nej)...tvoj muz uz financne prispel,ale ty nie...
@patriciaa32 on s tebou urcite nevydrbe lebo ocividne s nim vydrbavas ty podla toho co pises... byt nim tak som uz davno s tebou rozvedena aj bez tvojich hrozieb... co zosalel ze si cosi taketo na krk povesil? fuj, az sa hanbim ze som tiez zena... 😝
@patriciaa32 no vidis, on asi rozmysla rovnako 😀
@anami_84 veru poviem ti pravdu,neviem ani ako dom vyzera,ani kde je...manžel ma neraz volal tam,aj foto mi cchel ukazat ale som nechcela vidiet,nezaujima ma niečo, čo nieje moje!!!
@lubikan mne ostalo uz len cca 10tis kedže 8 som pouzila na nove auto a niečo do domacnosti
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@patriciaa32 pisala si,ze auto ti kupil muz..
@patriciaa32 ale mozno keby si trosku javila zaujem, bol by dom skorej Tvoj. ale ked vidi, ze Ta to ani nezaujima, tak kasle na Teba. a ma pravdu ...

no asi si budeme musiet zobrat daku požičku,vyplatit jeho sestru a potom pomaly to dáko dostavat kedže to este není obytné