icon

Problém so sexom

pepo29
28. dec 2016

Dobry vecer pisal som sem uz asi pred rokom, niektore ste mali podobne problemi viete mi poradit ci ste lepsie na tom ako dakujem. Tak ide o to ze pret tym ako sa nam narodila dcerka vsetko bolo uzasne sexu sme mali viac ako dost obydvaja sme si uzivali, narodenim dcerky sex isiel dole vodou tazky porod vsetko som toleroval doma som pomahal viac ako dost co pomaham dodnes a trva to uz viac ako 5 rokov mam tri roboty idem do roztrhania mame druhe dieta synceka ktory ma vyse roka, zena je doma na rodicovskej dovolenke stara sa o deti ja som v robotach ked dojdem domov staram sa o deti popripade navarim upracem proste co treba a ked ma dojst na spominany sex zena o tom ani rozpravat nechce spolu sme vybrali cez net pred rokom vybrator, venusine gulicky nic z toho ani neskusi boli sme aj u sexuologicky ta jej povedala aby studovala troska eroticke clanky ale ked si precitala jeden tak je vela a sex riesi ked som nervozny a znechuteny zo vsetkeho, jej slova su ze mam byt na nu mili a obymat si ju a tvarit sa ako je vsetko dokonale ale trva to uz velmi dlho, prestavam tomu verit lebo je to horsie a horsie volakedy po kramoch mala aspon chute teraz ziadne vie mi niekto poradit co robit som na pokraji sil keby mi na nej nezalezalo davno by som na nu kaslal presne ako kasle ona na mna asi som riadny vuuul 😢 dakujem za rady

Strana
z2
pepo29
autor
29. dec 2016

Ludia dakujem za rady vela veci co ste mi pisali som sa snazil riesit co sa tyka tych afrodiziak to som neskusal nieco som na nete vydel tak skusim ale problem je to ze som na to cele sam ked aj daco vymislim alebo navrhnem nic sa nekona lebo zene je to divne nikdy take nerobila gulicky a vybrator sme vybrali z netu spolu pada na to prach ani len ma s tym neprekvapi co ma mrzi ked mne povie co by ju potesilo s radostou to spravim ale vetcinou ani to jej nenavodi chut na sex a co sa tyka u nas s detmi je pravda niekedy idu neskorsie spat ale ked zaspia tak vetcinou spia ked som mal vela nocnych to bol problem ked mam ako teraz dva tyzdne v kope volno zas je iny problem len je to dlha doba a ja som zufalejsi a zufalejsi 😢 nevravim ze som dokonali kazdy robi chyby ale snazim sa ako len viem a ked ta snaha neni opetovana zena sa divi ze som zrazu nervozny a komunikacia u nas vzdy to skonci hadkou lebo je ticho a nic nehovori ale ked s nou tak komunikuje nasa 5 rocna mala to uz chyta nervy hmm ale este raz dakujem za rady moc

celasapremenim
29. dec 2016

@arielka79 toto uz prechadza do normy sa mi zda, co je des
oni si svoje deti prskli na dva mesiace k babkam, vacsina tak robila, ked pracovali
ale teraz sa starat nebudu, lebo toto nie su ich
:D je to ich pravo, ale tak im treba vlastne :D ved vieme, co nam davaju tie deti a ake vedia byt vnucata, ak je to ten spravny dedo a spravna babka
tak im treba

Strana
z2