icon

Problém so sexom

pepo29
28. dec 2016

Dobry vecer pisal som sem uz asi pred rokom, niektore ste mali podobne problemi viete mi poradit ci ste lepsie na tom ako dakujem. Tak ide o to ze pret tym ako sa nam narodila dcerka vsetko bolo uzasne sexu sme mali viac ako dost obydvaja sme si uzivali, narodenim dcerky sex isiel dole vodou tazky porod vsetko som toleroval doma som pomahal viac ako dost co pomaham dodnes a trva to uz viac ako 5 rokov mam tri roboty idem do roztrhania mame druhe dieta synceka ktory ma vyse roka, zena je doma na rodicovskej dovolenke stara sa o deti ja som v robotach ked dojdem domov staram sa o deti popripade navarim upracem proste co treba a ked ma dojst na spominany sex zena o tom ani rozpravat nechce spolu sme vybrali cez net pred rokom vybrator, venusine gulicky nic z toho ani neskusi boli sme aj u sexuologicky ta jej povedala aby studovala troska eroticke clanky ale ked si precitala jeden tak je vela a sex riesi ked som nervozny a znechuteny zo vsetkeho, jej slova su ze mam byt na nu mili a obymat si ju a tvarit sa ako je vsetko dokonale ale trva to uz velmi dlho, prestavam tomu verit lebo je to horsie a horsie volakedy po kramoch mala aspon chute teraz ziadne vie mi niekto poradit co robit som na pokraji sil keby mi na nej nezalezalo davno by som na nu kaslal presne ako kasle ona na mna asi som riadny vuuul 😢 dakujem za rady

Strana
z2
ipetka
28. dec 2016

@pepo29 co tak 1 vikend v mesiaci odniest deti babke a spravit si doma pohodu?niaka vecera vinko dobry rozhovor...?u nas sme zaviedli tento jeden vikend v mesiaci kedy sme tu jeden pre druheho a zo zaciatku to bolo veeelmi tazke...ale uz sme si zvykli a obaja sa tesime na tento "nas" vikendik 😊

persica
Odpoveď bola odstránená
3petka
28. dec 2016

@pepo29 ono je to pri detoch naozaj tazke my s manzelom sme tiez teraz po prvom zaviedli Babickin den. Lebo ked je doma to sa neda clovek stale mysli na to co treba, kedy asi vstane a to sa nevie uvolnit.

oldman50plus
28. dec 2016

@pepo29 Mal som doma veľmi podobnú situáciu. Musím ti povedať že tá chuť sa nikdy neobnovila aj keď tak 20-25 rokov som sa snažil zo všetkých síl, potom už len tak bežne lebo som sa zmieril zo situáciou a hovoril si v dobrom aj zlom. Pritom nakoniec s milencom fungovala ako v Basic instinct takže problém nebol v tom že stratila chuť na sex vôbec, len s manželom.
Jednoducho problém je že musí chcieť ona. Pokiaľ to za problém nepovažuje a v podstate to riešiť nechce lebo jej to vyhovuje tak ako to je nič s tým neurobíš. To je ako s alkoholikom. Pokiaľ si neprizná problém a úprimne ho nechce riešiť tak ho nemá, majú ho len tí okolo. Ak sa ma opýtaš čo by som urobil ak by som mal stroj času a vedel sa vrátiť do hociktorého bodu minulosti, tak by som sa vrátil do momentu kedy už deti chodia do škôlky a natvrdo by som jej povedal že buď sa bude snažiť, alebo si nájdem milenku. Ak by nereagovala aj by som si našiel a prípadne aj k nej odišiel ak by som zistil že chcem s ňou aj žiť. Nie je to nijak odlišné od toho čo muži robia tisíce rokov, jedine to že jej dať čestné varovanie že ak sa nespamätá aby vedela čo bude nasledovať. Druhou možnosťou je žiť tak ako doteraz len ti ručím bude to horšie a horšie. Problém je že čím neskôr sa spamätáš (k čomu skoro vždy dôjde) tým väčší problém bude zariadiť si normálny druhý život. Nikdy ale nie je neskoro, želám ti len aby si nemusel začínať znovu ako ja hlboko po 50ke.
Spôsob ako to robiť musí ti povedať ona. Niektorým pomôže ak ste schopní deti odložiť a byť chvíľu sami, niektorým nejaké romantické správanie, zmena miesta, možno menej peňazí ale viac času tráveného spolu, výlety alebo ísť do spoločnosti... atp. Čo by ale prípadne chcela vie len ona, u rôznych žien je to rôzne. Kým ale problém riešiť nechce nič s tým neurobíš. Čo tak ale počúvam, väčšina tých s "relatívne dobrými mužmi" čo ich často majú za ťuťkov typu "od detí určite neodíde" sa spamätá ak hrozbu tvojho odchodu začne považovať za reálnu. To ako poslednú možnosť znamená milenku, len ju vopred čestne varuj. Prvú otázku ktorú jej ale musíš položiť je: "Čo mám robiť aby sa náš manželský život dostal tam kde bol v minulosti, musíš mi to povedať lebo ja na to sám neviem prísť" a pokiaľ niečo navrhne pozorne počúvať a plniť. A skús ju občas prekvapiť nejakým darčekom.

anjelicek26
28. dec 2016

Mat deti neni dovod nemat sex a nevenovat sa jeden druhemu, cas sa vzdy najde, kto hovori, ze nie, len si nejake vyhovorky hlada. Nechcem byt zla, ale ak je to tak uz cele posledne roky, pochybujem, ze sa to zmeni... mas len slamku, ze je to antikoncepciou alebo problemom zo stitnou zlazou, ze proste nema chut, to by sa este riesit dalo. Ale ak je to jej prirodzeny vyvoj a ubytok sexualnej chute pocas materstva, nespravis s tym nic. Momentalne ste asi skor len rodicia ako partneri, mrzi ma to, radu nemam. Nie taku, co by pomohla dlhodobo. Tu na konovi si precitas kopu tem od zien, ktore riesia "prehnany apetit na sex ich muza a potom ze chce az raz tyzdenne", no proste je to vzdy o uhle pohladu na vec, blbe je, ak sa partneri nezhodnu v intimnej oblasti, je z toho len frustracia... jeden na druheho vyvolava natlak, druhy tazko ustupuje.

alaguema
28. dec 2016

@pepo29 raz sem niekto napísal, že v tomto ohľade sú dva druhy žien. Tie, ktoré si užívajú sex pre samotný pôžitok z neho a tie, ktorých cieľom (niekedy aj len podvedomým), je otehotnieť a keď ho dosiahnu, ich chuť klesne na nulu. S tým neurobíš nič. Tie ženy si sex jednoducho neužívajú, otravuje ich a najradšej by mali už doživotne pokoj. Poznám takú osobne a manžel plní len funkciu otca jej detí a spoluživiteľa rodiny. Tá chuť tam proste nie je a dotyčná za to vlastne nemôže. Sem tam sa premôže, ale orgie nečakaj. Ďalšou možnosťou je, že nestratila chuť celkovo, ale nemá chuť na sex s tebou. Ona bude presne vedieť, ako to má a bolo by fér, keby o tom začala komunikovať a povedala na rovinu, ako to je. Niekedy treba asi naozaj použiť silný argument a postaviť ju pred rozhodnutie buď alebo. A nech sa vymáčkne, je dospelá žena, nech sa tak chová.

0silvia0
28. dec 2016

@pepo29 neberie hornomálnu antikoncepciu? Antikoncepcia dosť znižuje libido. Ak nie, treba vyskúšať nejaké prírodné prípravky s afrodiziakálnymi účinkami, napr. stimulen. Často býva pre ženy návrat k lepšiemu sexuálnemu životu po odrastení detí, keď si dokážu ženy sex viac užiť a nie sú v strese či sa dieťa nezobudilo, poprípade zaspia rovno pri uspávaní detí atď. a už nič sa nekoná... Pre ženu je dosť dôležité vedieť, že je pre svojho manžela atraktívna a rada to počúva, ale to ty asi robíš...

danavdana
28. dec 2016

Toto je asi o tom, ze ona proste nema chut. Mam taku kamaratku, pritom ma super muza, obrovsky fesak. Snaha musi byt na jej strane. Ak neciti ziadnu chut, vyskusajte nejake afrodiziaka. Takzko poradit nieco ine, dost zle je to, ze sama nechce, skus sa s nou este porozpravat a povedz jej aj to, ze kvoli tomu rozmyslas nad rozvodom. Mozno sa vtedy trochu zacne spamatavat. Musi ona sama chciet, inak to nepojde. Ak je to otazka chemie, nex si nastuduje co s tym, ake afrodiziaka a pod.
Ja mam vzdy obrovsku chut po par poharoch vina, zariadte si vecer bez deti a trochu ju skus pripit :D

tenerifka
28. dec 2016

@pepo29 Ako je to s ostatnymi prejavmi naklonnosti? Objime ta, da ti pusu?
Mne sa znechutil moj prvy manzel po par rokoch manzelstva, nebolo v tom nieco, co by robil zle a tak, ale zacalo mi z neho byt zle fyzicky (smrdel mi, aj ked bol cerstvo osprchovany), nemohol sa ma ani dotknut, obracal sa mi z neho zaludok.....jedine vychodisko som videla v rozvode

ivicko123
28. dec 2016

@oldman50plus klobuk dole nad tymto prispevkom pan oldman, citit z neho nielen zivotne skusenosti, ale aj cestnost, sebafeflexiu, ohladuplnost a konstruktivny ferovy pristup k rieseniu zivotnej situacie

oli18
28. dec 2016

@tenerifka už som dosť stará, ale taký dôvod rozvodu počujem prvý krát 🙂 Na rozvodových súdoch musí byť ale veselo 🙂

tenerifka
28. dec 2016

@oli18 samozrejme bol dovod rozvodu akoze iny, rozviedli nas na prvy krat

bluerose
28. dec 2016

@tenerifka a mali ste aj deti?

tenerifka
28. dec 2016

@bluerose mali, 6-rocnu dceru, on suhlasil so vsetkym co som navrhla, preto nas hned rozviedli.....

timea7
28. dec 2016

@oli18 neprekonateľný odpor je naopak dosť častým dôvodom rozvodu, väčšinou sa to stáva, ak sa muž opúšťa, holduje alkoholu, osobná hygiena mu veľa nehovorí. Neviem, čo je na tom veselé, podľa mňa je to hrozné, najmä ak tam sú malé deti.

nika_17
28. dec 2016

@pepo29 no,ja sice neviem ako poradit,ale ja mam po prvom porode a som z celeho dna taka znicena,ze na ten sex vobec chut nemam.Pises,ze pomahas a podobne,tak potom by nemusela byt taka odmietava.Ale ako pisali ostatni,spravte si volny vikend,mozno nejaky welnes pobyt,flasa vinka,uplne vypnut a snad by sa to tak mohlo rozbehnut..

oli18
28. dec 2016

@timea7 už si to veľmi rozviedla, prečítaj si ešte raz príspevok tenerifky 🙂

arielka79
28. dec 2016

A co maju urobit taki, ako my, co si nemaju deticky kam odlozit, v manzelskej posteli im spi mensie dieta, vo vedlajsej izbe pubertak, ktori este po polnoci nespi a robime kazdy den v praci takze z prace rovno do skolky, takze o nejakom sukromi mozme len snivat.😢

cervikpepik
28. dec 2016

@arielka79 mensie dieta je ake stare?myslim,ze tam nemusi spinkat,to je Vasa volba😉

timea7
28. dec 2016

@oli18 ja som ho čítala, no mám kamarátku na súde a teda viem, že ak sa pár nechce vláčiť po súdoch a manželských poradniach, uvedie neprekonateľný odpor a väčšinou je rozvedený na prvý šup.

ipetka
28. dec 2016

@arielka79 to ze spi s vami ste si tak sami zariadili nemyslim to v zlom ale dieta nema co spat podla mna s rodicmi..my sme si natom zakladali od malicka a aj ked to bolo tazke ale teraz to ocenujem velmi.Kazdy ma svoju postel a hotovo u nas to tak je. A co takto poslat pubertaka s mensim von?na ihrisko?neviem..pre mna boli take reci ako sa neda len vyhovorky..ked sa chce tak sa da vzdy vsetko...len treba chciet

schrodingerpo
28. dec 2016

Mas to tazke. Videl by som to na terapiu. Ak nebude ochotna, skor ci neskor si najdes milenku (a to som prekvapeny ze to zvaldas tak dlho, vacsina chlapov to tak dlho nevydrzi) a potom to bude bud tolerovana nevera alebo rozvod. Ale to vsetko musis dlho zvazovat a na rozhodovanie si nechaj skor roky nez hodiny. Kazdopadne si myslim ze si ta ta zena nevazi. Mozno za to nemoze: ma to z rodiny, z detstva... moze v tom byt vselico. Jednoducho, to co robi Tvoja zena je to, ze nedorzuje manzelsky slub. Jednoducho nerobi vsetko co moze ale zije pre seba a svoje pocity. Co jej nici vztah ale to asi uvidi az ked sa to zosype nadobro. Psychologicky vzate je to asi "pysna princezna" a kym si neuzije poriadnu krizu tak bude opakovat toto co robi doteraz. Este by to chcelo par sprav a viacero detailov ale tato zbezne to vidim takto.

kredog
28. dec 2016

U nas v rodine to skoncilo tolerovanou neverou ,o ktorej vieme a neriesime. Navonok spokojny par, dovnutra nevidime, hrubka pretvarky je neskutocna.

arielka79
28. dec 2016

@cervikpepik mensi ma 3 roky, starsi 16 , takze nemozu byt spolu v jednej detskej, kedze kazdy ma trosku iny rezim kedy ide spat a kedy vstava

arielka79
28. dec 2016

@ipetka maly je este kojeny preto spi s nami, starsi to je na trosku inu debatu s tym ihriskom, tam nie je ziadny surodenecky vztah, oni su v podstate ako dvaja jedinacikovia, kvoli tomu velkemu rozdielu,starsi mladsieho vobec neberie ako surodenca, skor ako votrelca, takze nejaka pomoc z jeho strany je nula bodov, som rada ze sa mi neflaka a nechlasta ako jeho rovesnici

ipetka
28. dec 2016

@arielka79 uz tomu rozumiem aspon z casti..ale mozno blba otazka- babky nemate?a co tak rozmyslat nad tym ako oddelit maleho aspon provizorne..my sme to zo zaciatku riesili (aj ked spaval v postielke) takym paravanom..sice ten vas je uz na postielku vacsi ale mozno ho "vyseparovat" -tym myslim zadovazit mu vlastnu postel aj ked vo vasej izbe ale aby nebol medzi vami 😊 tie postele take ala v skolke uz dnes niesu tak ohromne drahe a "paravanik sukromia" tiez nie..my sme ho mali ked mal nas maly 1-2 roky a samozrejme to neboli orgie ale aj pocit ze sme spolu v posteli !sami! je uzasny a vtedy sa lahsie pride aj na chut aj trocha energie...neviem je to len navrh ale musi sa dat nieco vymysliet 😊

arielka79
28. dec 2016

babky u nas nefunguju, obe pracuju, takze maju vyhovorku, preco nemozu strazit,ani vikendy, ani prazdniny, ani choroby, mladsi ani u jednej z nich nebol ani 5 min,a to uz od 2 rokov pracujem, moja mama tvrdi, ze ho mam prestat kojit, ale ako ked je stale so mnou, starsi ani kojeny neni😀 a ani toho nevolaju ani pocas vikendov alebo prazdnin, tu postel chceme poriesit, lebo ani my sa nevyspime, ked sa mali kruti po celej posteli, ja som len chcela autorovi tejto temy povedat, ze niekedy su v zivote take okolnosti za ktore nikto nemoze a neznamena to ze sa dvaja prestali lubit alebo netuzia po sebe, len sa mozno zmenili moznosti, ja si neviem predstavit sex len niekolko metrov cca 2-3 m od starsieho syna ktory je este aj o 1 v noci hore a zase ja po narocnej praci nemam energiu cakat kym mozno okolo druhej rano bude spat a aj potom sa kontrolovat aby nic nebolo pocut.Nas to oboch trapi aj s mm, ale nemame co s tym urobit, izbu mame len jednu z detsku, takze musime cakat kym starsi odide z domu, co tvrdi stale, ze chce byvat sam🙂

ipetka
28. dec 2016

@arielka79 jooooj vies kolko som toho ja natvrdila 😂☝🏼 ono pozri treba (podla mna) kupit oooobrovske sluchatka synovi niaku hru brutalnu ak je pocitacovi typ a mas vystarane ma bomby v usiach ani nevie co sa okolo deje 😂 ja mam sice 26 ale pamatam si ze som obcas svojich rodicov pocula a ked som videla (to sa da vidiet na rodicoch) ze su niaky tulivy hned som si vybavila spanie u kamosky😂to bol ale moj pripad..uplne chapem ako sa citis ved povedzme si na rovinu nieje to 2x prijemne a ani uvolnene ked vies ze ta moze pocut😉ale popremyslaj nadtym ako mu ucpes usi 😃maleho daj do postielky mlademu strc este niaku pizzu a vecer ako vysity 😂 ja viem ze si reagovala na autora prepac ze som "tak vybehla" ale aj moja mama tvrdila ze to ze mas dieta neznamena ze mas prestat zit 😉ta moja k nam zavolala jej kamosku raz za cas a s otcom si vybehli von a hned bol tak super vzduch doma 👌🏼skus to takto poriesit a ver mi ze program typu -kamoska strazi deti,vy dvaja niekde pri vinku a jedna noc mimo domu urobi veeeelmi vela 👌🏼a ked je maly kojeny -treba odsat mlieko- zite dalej mozno sa vyjadrim hlupo ale dieta nieje utrhnuta noha😉

celasapremenim
29. dec 2016

@arielka79 to su take novodobe babky, normalne som na to alergicka

arielka79
29. dec 2016

@celasapremenim aj my s mm mame z toho nervy, ale nic nepomohlo, ani rozhovor, ani nekontaktovanie, oni chcu mat len svoj pokoj , 1/2_1 hodinove navstevy raz za mesiac az dva mesiace pretrpia, aj to musime ist my k nim a to v duchu vy ste rodicia tak sa starajte, to znamena , ze aj ked sme tu chvilku u nich cely servis dat dietatu pit, vycikat, vyzliect pri prichode a obliect pri odchode, prezabavat kym vypijeme kavu, to vsetko je zas len na nas, takze my s mm sme skonstatovali ze budeme mat cas pre seba mozno po 50 tke ak to vsetko spolu vydrzime.Smutne, ale aj im sa to urcite vrati😈

Strana
z2