icon

Problém v intímnej oblasti s partnerom

timea31
15. feb 2017

Ahojte baby, chcela by som vas poprosiť O radu alebo vaše názory na problem, ktorý mám s mojim partnerom v sexuálnej oblasti. Problém je v tom, že v podstate od kedy som som sním som úplne sklamaná zo sexu, ide o to, že kým mne ešte len začína byť dobre on je už dávno po (spraveny )zatiaľ čo ja ostanem tak bez vyvrcholenia A dobrého pocitu Z milovania.., ten nemám vôbec. On sich Z toho nič nerobí vôbec ho to netrápi že ja nie som spokojná ani ho to nezaujíma že ja som vyvrcholenie nedosiahla. aj ked mu poviem v akých polohách je dobré mne, aj tak to robí v takých polohách ako je dobré len jemu. Som z toho frustrovana A nešťastná A nwm, či vôbec mám zotrvať V takom vzťahu. ...

Strana
z3
vejkazvejka
17. feb 2017

a nemá problém s tým, že nevydrží? Vieš ako v tej časti sex v meste kedy sa ešte len začali vyzliekať a on už bol spravený :D ...len sa ti možno hanbí povedať?

gabishek
27. aug 2023

@timea31 len tomu kto ta naozaj miluje, zalezi na tvojom orgazme. Ked je sebec - utekaj prec. Mas na viac.

iv007
27. aug 2023

@tiper24 to sa chvalis ci ponukas? Alebo ako tato veta pomoze autorke?

martul
27. aug 2023

@gabishek možnože už zutekala, veď to bolo už predw6 rokmiw, hádam sa toľko netrápi

Strana
z3