Problém v intímnej oblasti s partnerom
Ahojte baby, chcela by som vas poprosiť O radu alebo vaše názory na problem, ktorý mám s mojim partnerom v sexuálnej oblasti. Problém je v tom, že v podstate od kedy som som sním som úplne sklamaná zo sexu, ide o to, že kým mne ešte len začína byť dobre on je už dávno po (spraveny )zatiaľ čo ja ostanem tak bez vyvrcholenia A dobrého pocitu Z milovania.., ten nemám vôbec. On sich Z toho nič nerobí vôbec ho to netrápi že ja nie som spokojná ani ho to nezaujíma že ja som vyvrcholenie nedosiahla. aj ked mu poviem v akých polohách je dobré mne, aj tak to robí v takých polohách ako je dobré len jemu. Som z toho frustrovana A nešťastná A nwm, či vôbec mám zotrvať V takom vzťahu. ...
@timea31 tak sa nehanbi a povedz mu to rovno na "plnu hubu"...... ked zacne mat tahy, tak mu povedz, ze sa ti nechce, lebo z toho aj tak nic nemas.... ze si to radsej spravis sama 😉
@timea31
Zalezi aj od toho ako casto spolu spite, cim castejsie, tym by sa mal vediet lepsie ovladat.
To ze ho to nezaujima je vec druha, takze ak s tym nic nespravis, tak to tak aj ostane.
Skus prebrat iniciativu a si to trosku odsleduj aby volaco vydrzal. Ale v konecnom dosledku to nie je riesenie, len nalepka na problem.
My sme spolu 7 rokov. Sex bol super od začiatku a stale je ale po rokoch som už chcela niečo nove/ine. Naznačovala som nepomohlo. Až keď som polopate povedala čo a ako tak sa začali veci hýbať. Takže podľa mňa narovinu povedať 🙂.
Normalny muz pocka na zenu a az potom on sam.musi to byt riadny sebec ked iba on.a chlap ktory miluje sa to snazi aspon nejako riesit ked nic nezabera tak aspon si kupi viagru aby dlhsie vydrzal.mozno ma sam problem ale nechce ho riesit.sex je jedna z veci co robi vztah stastny.
@timea31 hanbila si sa mu o tom povedat??OMG🙏tak to on by sa mal hanbit,ze nevie uspokojit zenu v posteli,ale len seba....ale aj tak mam pocit z tvojich posled.prispevkov,ze vo vasom pripade zlyhava komunikacia o sexe,povedat by si mu mala na rovinu co od neho pri sexe ocakavas,a trvat na tom,lebo uz teraz si z toho frustrovana,tak neviem co bude neskor.....ak ani dohovor nepomoze,vidim to na rozchod,tak to bude pre Teba lepsie...
rovno mu povedz nech ta urobi aspon prstami ak penisom nie je schopny, otazkou ale je ci by ta take uspokojenie bavilo, to uz zalezi na vas, hlavne mu to povedat, lebo asi si mysli ze je vsetko ok
Vies,keby ta lubil,takto sebecky by sa k tebe nespraval,spravil by vsetko pret,aby sa ti to pacilo a bola by si stastna a spokojna,ked je sebec v sexe bude aj v zivote a to nie je dobre
@nyusika mozno je to jeden z tych, co si nechavaju ponozky po zemi a nechape, co zenu na tom rozculuje, preco donho stale huci, ze si ich ma dat na stolicku alebo do kosa na pradlo. To iste so sexom. Preco stale nieco chce, ved sex maju, jemu fayn, jej je to tiez prijemne, tak co vymysla... 🙈
@majka99999 jasne...a ona mu sice povedala, ake ma rada polohy a co jej robi dobre.
ale nepovedala, ze to robi nahovno vsetko 😀
Oosbne by som v takomto vztahu nezostala. Pekne vidiet aky je sebec. Myslim, ze sa to nebude tykat len intimnej oblasti.
No.. moze to skoncit po diskusii aj tak ze sex uz nebude vobec :D poznam pripad ked to tak skoncilo, lebo zena pritvrdila a teda moj zlaty ked ja nic, tak nic.. kvoli 2 minutam sa ani vyzliekat neoplati, a este potom obliekat, umyvat.. no figu :D
Podla mna ked raz par nekomunikuje o sexe od zaciatku, nevedia sa o tom bavit, v posteli si nesadnu a jeden je nespokojny, nikdy to tam nepojde. Dvaja si musia sadnut, aby sa o tom vedeli porozpravat a prisposobit sa.
ked chlap neurobi zene tak ako to zena chce tak je zle 🙂
@timea31 hm, myslela som si ze mate tak okolo 20 a ste spolu par mesiacov. To by som pochopila...toto ale je divne.
U mna to bolo vzdy naopak, na zaciatku sex nikdy nestal za vela, ale casom sme sa zosuladili a potom bol lepsi.
Ale ja som dost otvorena a vzdy priamo a narovinu som povedala, ze mam to rada takto a takto. Ziadne obkluky a naznaky.
Na tvojom mieste mu priamo poviem, toto sa mi nepaci, pretoze ja sa neurobim a nepaci sa mi ze ty to neriesis a uspojis vzdy len seba. Mozno si on mysli ze orgazmus mas? Niektore zeny to aj predstieraju a potom sa cuduju ze chlap riesi len seba :D (viem to neni tvoj pripad)
To sa stava, ked po nejakom case nabehne stereotyp ...
Proste predtym treba povedat, teraz sa najskor venuj Ty mne, mne to trva dlhsie a potom Ta odmenim. Zaklad je nenechat muza byt ako prvy, vacsinou hned potom zaspi. 😉
@tiper24 myslim, ze @germaniawerks by nesuhlasil........😝
@obsadenemeno hej, on len na zadne stehna ci jak to pisal 😀😀😀😀
Ak je problem len toto, tak ešte zabojuj - porozprávajte sa (citlivo), ukáž mu, povedz mu....
Ak je problém aj inde, tak potom kašli na to. Nájdeš lepšieho.
@timea31 Naznačovať nestačí 😅 Chlap sa nedovtípi, musíš mu to vyblafnúť po lopate a keď ani tak nepochopí, tak je to blbec 😝 A osobne si myslím, že je, a to poriadny 😢
nechcem byt neprijemny ale co s takym chlapom co nevie uspokojit zenu, potom zena hlada uspokojenie inde ale plati to aj opacne si myslim 🙂

@timea31 každá rada ktorú ti tu dá ktokoľvek je len úvaha.... Ja ani neviem ako by som reagovala pri takejto situácii.. Určite ta ale viem pochopiť a držím ti palce nech sa to vyrieši... Bola by som tak isto sklamaná ak nie až podráždená 🙂je to tak isto potrebná a dôležitá vec v živote! Treba komunikovať veľa veľa o tom!!