icon

Problematická svokra

1. dec 2022

Ahojte idem si po radu. S priateľom sme spolu 4 roky. Všetko klape aj so svokrou som mala dobrý vzťah chodili sme aj na spoločné dovolenky a tak....podotýkam nežije s otcom môjho chlapa ale už má pár rokov iného...problém nastal vtedy keď sa nám narodila dcérka...bola som 2 mesiace pred pôrodom v nemocnici...po príchode domov už na druhý deň vysedávala u mňa a to vám teda poviem,po cisárskom nič moc aj keď som ho rozchodila rýchlo...do istého času to bolo relatívne OK. Kúpili sme dom,kým sme prerábali bývali sme u našich keďže majú veľký dom a nie byt ako svokra..už vtedy si pre malú chodila ako ona chcela darmo som jej naznačila že nie. Ale odkedy bývame vo svojom je to katastrofa. Prídu na návštevu a ak nedaj boh príde aj niekto iný naši alebo malej krstná ktorrá je minochodom moja najlepšia kamoška tak záhadne ujo musí ísť na nočnú. Ale vybuchla som až teraz..boli tu v nedeľu a už malej sľubovala ako príde ona v sobotu aj mikuláš..tak sok sa rozhodla spraviť taký menší večierok prre malú aby mala rodinu pokope posedenie atď..už v telefóne jej bolo počuť na hlase že sa jej to nepači...tak som to teda naplánovala volám jej včera,a že im sa nedá lebo ujo ajbide aj na ráno aj na nočnú...že oni prífu iný deň..Je to okaté ako majú s našimi proboém..priateľ vraví nak s*rirm na to ako oni tak aj my. Nech spravim prkný večierok a oni v pobdelok dostanú maximálne kávu.. nie je to prvý krát čo toto spravili keď zistili že pridu naši..prosím vás..ako s ňou zatočiť? Už som rozmýšľala že nabudúce jej xopredu nič nepoviem ale zdá sa ni to slabé voči tomu čon obí ona mne/nám..keďže je aj priateľ sklamaný lebo on má nasich veľmi rád.ráBbkPodotykam naši nám pomahajú stále či už finančne keď treba alebo s hocičím s čim potrr

Strana
z2
simona99687
2. dec 2022

@blunka ty musíš byt strašne zatrpknuta... Myslim že skôr ty si IBA synova frajerka tak to potrebuješ vnucovať aj inym.... Si asi tiez nič v priatelovej rodine a nevieš to zniesť tak sa tu burcuješ na iných ženách aby ti bolo lepšie.... Alebo ešte horšie nemáš ani len priateľa a si s toho taka frustrovana že si tu potrebuješ kopnúť do ostatných....

juliasb
2. dec 2022

To čítam 3x za sebou a stále nechápem o co ti ide. Pre o s nou chceš zatočiť? Ona je dospelá svojpravna žena a keď sa s vašimi nechce stretavat tak sa nemusí. Inak ved žiadne peklo ti nerobí,, nič. Aši by som ti mala poziciat na týždeň tu moju...by si svojej rok nohy ruky bozkavala

sabca99
2. dec 2022

Ako vobec by som sa nad tym nerozculovala. Potom ked budu chiet prist iny den, nechystala by som vsetko na novo a kludne sa moze stat, ze im navstevu odvolas ty - spravte si iny program. Neprisposobovala by som sa jej nasilu

simona99687
2. dec 2022

Ja to nechápem všetky vidite iba jednu vetu "ako snou zatočiť" nikto nerieši to ze pisala ze jej robi na prieky alebo aka je... Vsetci ste sa chytili jedneho slova a o tom meliete dokola... Aj mne by to vadilo keby mi toto svokra robí... Ked uz sa niečo organizuje rodinne tak si môže najst cas.... Keby musela byt v praci alebo si zlomi nohu chapem to ale ked to robi vyslovene naschval tak asi je mimo.... Všetci jej radite aby to prekusla aby nerobila stoho neviem co a ta svokra co? Ta jej moze po hlave skakat dokedy len preto ze je svokra? Môžu byť rodinne vztahy hocijake ale VZÁJOMNE porozumenie by malo byt vzdy no ked sa snazi len jedna strana potom asi nie je nieco v poriadku na tej druhej...

lukbe
2. dec 2022

@simona99687 nie všetci...

blunka
2. dec 2022

@simona99687 myslím že sa ti veštecká guľa pokazila, daj servisovať 😘 lebo každá striga má veštiť pravdu a nie výmysly.

stonoz
2. dec 2022

Upratat by ju mal jej syn a nastolit poriadok,som v podobnej situacii z opacnej strany a pravidla si urcuju mladi, naucili sme akceptovat ich poriadok

simona99687
2. dec 2022

@blunka Chod psychologičke určite tvoje problémy vyrieši.... Striga fakt.? Čo máš 5 rokov? To ti už nič lepšie nenapadlo.? Dosť úbohý argument ale nevadi aj pre teba slnko rano svieti.....

blunka
Autor odpoveď zmazal
blunka
2. dec 2022

@simona99687 Vidím že guľa je stále pokazená ☹. Či to máš schizofréniu tie sústavné výmysly ? Na to ti moja ale psychologička určite nebude stačiť, to ti treba lieky od psychiatra. Choď čím skôr, lebo úplne strácaš kontakt s realitou. Ty si tie výmysly ani možno neuvedomuješ ☹. Veľa sily prajem.

simona99687
3. dec 2022

@blunka výmysly.? No tebe pekne hrabe ty sa asi rozprávaš sama so sebou... Toto už nie je v poriadku.... Bud je tvoja mozgová kapacita tak malá alebo je to vekom... Niekto rozum proste nema tam uz pomoci nie je... Je mi ta ľúto... Ako sa hovorí múdrejší ústupy takže stebou nebude viesť tieto nezmyselné decke hadky... Chod do škôlky tam patríš tam je dosť deti ktore budu stebou komunikovať na tvojej úrovni... Ale pozor možno aj tie nepochopís a nebudeš sa vedieť bavit ani snimi niektore su totiž dosť inteligentné a to tebe chyba... 🤫

blunka
Autor odpoveď zmazal
blunka
3. dec 2022

@simona99687 Simonka naozaj prosím pre tvoje dobro navštív odborníka. Presne som si už teraz myslela že si reálne neuvedomuješ realitu, ten kontakt sa ti tam už stráca. Zdravá osobnosť keď prezentuje len jeden jediný výmysel, tak pociťuje hanbu, že mala bujarú fantáziu a strápnila sa. Ty si bohužiaľ napísala mnoho týchto výmyslov a konšpirácií a bez toho aby si si to uvedomovala pridávaš ďalšie a ďalšie. Ťažko ti to vysvetliť keď máš posunuté vnímanie reality. Možno tak vytlačiť túto diskusiu a s tým ísť k lekárke ? To by možno pomohlo k posúdeniu tvojho stavu, strieľanie mnohých konšpirácií určite nie je normálne :(. Fakt prajem veľa veľa sily a vyriešenie problému.
(PS: prepáč že som si zo začiatku robila srandu o pokazenej vešteckej guli, nevedela som že sa tie výmysly budú ešte ďalej stupňovať, že tu ide bohužiaľ o iný problém)

simona99687
3. dec 2022

@blunka ty musíš byť strašne hlupa fakt.... Tvoje vnimanie je ako by som sa bavila s malym dieťaťom... Preboha potom že tento svet speje fo zahuby keď na svete žijú take indivíduá ako ty... Je mi ta strašne ľúto.... Chod žiť radšej a rob niečo prospešné pre sebarozvoj lebo si asi prišla z nejakej zabudnuteh krajiny

blunka
3. dec 2022

@simona99687 Simonka a nestalo sa ti niečo od doby kedy bolo obdobie korony a lockdownu na Slovensku ? Ako si to znášala to obmedzenie lockdownu ? Lebo aj teraz tie vety ako "svet speje do záhuby".... Presne v tomto období sa u mnohých ľudí z toho obdobia rozvinuli psychické ochorenia (aj ak boli dovtedy psychicky OK), kedy veria bludom, vypúšťajú z úst nereálne vymyslené veci (ako ty už asi cca 15x dnes ak nie viac) ktoré IBA ONI považujú za realitu. A ani dôkaz na papieri (fotke, videu) by ich nepresvedčil že nemajú pravdu. Len konšpirujú výmysly ďalej a ďalej, viac a viac. Ako ty. Bez hanby :(.
Ešte raz opakujem psychicky zdravý človek by si nedovolil jeden výmyslel, lebo by sa hanbil za klamstvo. To hovorí za všetko, viac ti neviem pomôcť ak si neuvedomuješ čo hovoríš. Drž sa.

simona99687
3. dec 2022

@blunka ty sa opakujes v každej vete a ideš hovoriť nieco o psychike? Ved ty nevies dat viac viet dokopy.... V kazdej odpovedi rovnake slová... Tak kto je poznačený koronou? Nauč sa argumentovať vlastne nie to sa uci az na základnej škole tak ešte čakaj... Potom sa ozvy keď ju dochodíš maj sa...

blunka
3. dec 2022

@simona99687 Mrzí ma čo sa ti stalo :(.
Aby si rozumela prečo neargumentujem: každý blud a konšpiráciu čo si napísala sa dá vyvrátiť, ale pre mňa je len strata času dokazovať ti všetko. Je úplne ľahké dokázať že napr. mám dávno skončené vysokoškolské vzdelanie, aj že mám 20 rokov manžela, že nemám 5 rokov ... aj iné bludy na ktoré mám dôkazový papier 🙂.
Ale ja ti tieto dôkazy nepotrebujem posielať, nemám na to čas.
Pri tvojich extrémnych výmysloch v počte 15 a viac by som nič iné nerobila len sa obhajovala, ja to nepotrebujem.
Každý súdny človek vie že "mesačná krajina" neexistuje 🙂.
Ja by som si nikdy nedovolila neznámej žene "vymýšľať príbeh".
A to je tá hanba ktorú ty necítiš (a zdraví ľudia cítia), lebo ty si riaditeľka zemegule a ty vieš o každom všetko aj odkiaľ pochádza, aj aké má vzdelanie, ak či má manžela, aj koľko má rokov, aj či je hlúpy, aj čo by mal so sebou robiť atď.....
Netreba ti nič dokazovať.
Lebo teraz mi o chvíľu napíšeš ako je môj manžel chudák, že si také indivídum zobral a ako mám určite zaplatený diplom, lebo by som ja taká hlupaňa VŠ nezvládla ... a ďalšie a ďalšie konšpirácie bez zastavenia toku z tvojej hlavy. Rada sa zase niečo poučné o sebe dozviem 😉.
Len som sa ťa snažila upozorniť v dobrom na to, že toto konšpiračné chovanie nie je u dospelej ženy normálne. Je to maximálne TRÁPNE.
Viac ti už pomôcť neviem. Drž sa.

simona99687
3. dec 2022

@blunka ty si pekne mimo keď takto konspiruješ.... Nikto nepovedal že ta poznám že viem o tebe niečo ja som pisala že MUSÍŠ byt taka a hentaka to neznamrna ze taka si.... To vzniklo iba v tvojej hlave... A to značí ze si neni ASI v poriadku ASI znamená ze ta nepoznám a myslím si to ak ti to nedochadza a nechápeš to je to tvoj problem a mala by si ho riešiť.

blunka
3. dec 2022

@simona99687 tak ASI 🙂 a MUSÍŠ 🙂 = čiže výmysly v tvojej guli. Realita ti uniká 🙂.
Takže znova presne ako píšem, ďalšie a ďalšie výmysly bez zastavenia toku z tvojej hlavy 🙂 🙂 🙂.

autor
4. dec 2022

Prosím vás nehádajte sa. Svokra neprišla a čo 🙂 bol to výborný večer.❤️

Strana
z2