icon

Problémový vzťah

helena2248
6. dec 2014

Ahojte, chcem vas poprosit o vase nazory... som mamina rocneho syna, s jeho otcom nezijem a momentalne mam dvojmesacny vztah ktory je dost komplikovany... moj priatel mi na yaciatku vztahu tvrdil ze mu predosla priatelka zomrela, no po case sa priznal ze mi klamal a ze ma v skutocnosti 10rocny vztah ktory nefunguje a klamal mi preto, ze ma nechcel stratit. Ja som mu odpustila, lebo mi tvrdi ze ma miluje a ze chce byt so mnou. S dotycnou nikdy nezil ani nezije, ma s nou dom do ktoreho sa mali stahovat na buduci rok. Momentalne je stale so mnou, za nou nechodi, nevolava jej, proste nic... Co je ale problem je to ze ja som uz davno chcela aby to s nou ukoncil, stale si najde nejaku vyhovoku na to preco nie, teraz mi povedal ze to ukonci po vianociach aby jej ich nepokazil a ze na vianoce bude so mnou a s mojim synom...vraj to nie je jednoduche zahodit 10 rocny vztah pre 2 mesiace... co si o tom myslite ako by ste postupovali? Dakujem za vsetky vase nazory 🙂

Strana
z4
blondiee83
6. dec 2014

@ivivaiveta 😀 😀 😀

mima4
6. dec 2014

@helena2248
ak spravne tomu chapem:
- chodis stymto priatelom 2 mesiace
- za ten cas ta hrubo oklamal, ze mu priatelka zomrela
- on svoju priatelku vlastne podvadza, teda udrziava dva vztahy sucasne, pricom nechce sa rozist s priatelkou c. 1, kedze nevie ako dopadne vztat s tebou - to je dovod, preco sa s nou doteraz nerozisiel
- cize je to neuprimny clovek, je sucasne klamar a nema problem podviest priatelku, co znaci, ze do buducna ani manzelku
- stavim sa ze nemal problem dotykat sa ta ako zeny, aj napriek tomu, ze ta tak kratko pozna a ma aj druhy vztah = dalsia ukazka jeho charakteru a ucty k tebe ako k zene a k zenam celkovo

Takze skutocne mas chut pokracovat v tomto vztahu? Uz si sa raz kruto popalila a teda s velkou pravdepodobnostou mas sklony sa zle rozodovat.

Pokial chces mat muza, skutocneho muza, o ktoreho sa budes moct opriet a plne mu doverovat, take ksichty ako on vyluc hned v prvom kole 😉 a nedovol aby zneuzival tvoje srdce a telo, chran sa a bud narocna.

helena2248
autor
6. dec 2014

Dakujem vam za vsetky vase nazory v kazdom bolo nieco... ale rozhodla som sa predsa len to ukoncit...

ivivaiveta
6. dec 2014

@helena2248 Blahozelam,ved to by ta necakalo nic dobre moja..

ivivaiveta
7. dec 2014

po "lajknutí môjho komentu som si ho precitala znovu, boze, ospravedlnujem sa za hrubice, samozrejme "takí, chronickí" 😀 ...to my asi zostal rozum stat v nemom uzase...

dossy
7. dec 2014

@helena2248 necitala som moc nazory, ale ja by som si od neho dala pauzu . . . a odstup.. cas vsetko vyriesi a ty uvidis po novom roku.. ked za to bude stat .. tak urobi vsetko pre to aby bol s tebou .. ale to ze mu zomrela zena.. to je fakt chore..dalo sa povedat hocico ine ale nie taka morbidnost!

ivivaiveta
7. dec 2014

@dossy a stoji MI az doteraz, kriste pane...ano, myslim, ze sa chcela uprimne poradit, ona to vidi inými ocami, snad sa jej otvoria,budem jej drzat palce

manzanillaa
7. dec 2014

Akože je to maximálne podozrivé, minimálne by som na vlastnú päsť pátrala, ako to naozaj je!!! Mne by to nedalo.

xevulax
7. dec 2014

Ako moze mat s nekym vzah, ked za nou nechodi a nevolava jej? To mozem povedat ze mam vztah s Jozkǒ Mrkvickom vo byva o dva baraky vyssie 🙂)) nie je ti to divne? Ja by som dala ruky od neho prec. Nic dobre z toho mebude, ver mi. Mala som chronickeho klamara. Ale ty mas uz dieta, v prvom rade musis pozerat na eho dobro. Ja by som do takehoto vtahi v ktorom bolo klamtvo uz na zaciatku nesla. A tebe nevadize je s tebou a ma neukonceny vztah? Tak toto by som netolerovala. Nenechaj zo seba tobit blbca. Kazdy skace iba tak vysoko ako mu dovolis. A vidim, ze mu dovolis vyskakovat riadne. Vaz si sama seba

latvia
7. dec 2014

.vraj to nie je jednoduche zahodit 10 rocny vztah pre 2 mesiace... 😕 😕 😕 😕

ved ti odpovedal, ako ta vnima.....hadam neprestane byt s tou, ktora s nim vydrzala tak dlho, ked ty si len cerstve hormonalne steklenie a on nevie, ci s tebou vydrzi..... v tom " najlepsom" pripade bude s nou 15 rokov, zaroven s tebou 5 rokov a nejaku dalsiu bude opalovat inde...
ak nema dovod ukoncovat dlhodoby vztah, tak zrejme ty nie si dovod, ktory mu stoji za to.... a tu je asi jasne co s tym spravit

klya1
7. dec 2014

@helena2248 Dobre si sa rozhodla. Klamára nezmenís, bolo by to len čím ďalej, tým horšie. A trošku pre odlahcenie, mala som jedného doma, mám s ním dieťa. Ach jo. Najskôr klamal tiež o bývalej, postupne snáď o všetkom. A úplný úlet- cca 2,5 roka po rozchode veselo klamal svojej novej priateľke, že je u rodičov, strašne unavený a ozve sa jej na druhý deň. Sedel pri tom u mňa, popíjal vínko 😉

nela1916
7. dec 2014

Desaťročný vzťah, nedokončený dom, vianoce, všetko sú to hrôzy na zamyslenie, avšak pre mňa je tu jeden rozhodujúci argument - ak sa vzťah už klamstvom začína, tak potom alternatívami, ktoré by sa mohli dostaviť ako dôsledok, by som mohla zapísať aj desať strán. Určite si ich vieš predstaviť aj sama, mnohí predo mnou tu už vymenovali celkom pekné príklady. Ja som napríklad skončila v situácií, kedy môj bývalý súbežne so mnou udržiaval iný vzťah a len ma tak raz postavil do situácie, kedy mi dal možnosť už celkom pekne pokročilý vzťah so záväzkami rozbiť. ˇAno, presne to sú tie situácie, ktoré umožňuje diaľka a nedostatočná komunikácia, možno práve také niečo, ako je to v tom toľko omieľanom desaťročnom vzťahu vo vašom prípade. Asi som prešla niečím podobným, iba to trvalo kratšie.

A vôbec, ako takýto človek obstojí v skutočných manželských problémoch? Osobne som nikdy nedostala možnosť overiť si to, ale čo v prípade, že sa váš vzťah posunie niekde ďalej, ale sa dostanete do problémov. Už len taká dlhotrvajúcejšia choroba, všetky tie komplikácie okolo tehotenstva, deti, ktoré v jednom kuse plačú a vyžadujú si pozornosť, strata zamestnania. Tak potom čo? Začne ti tvoj priateľ písať nekrológ niekde o tri dediny ďalej, alebo?

V zaslepenosti všetky najväčšie výkričníky veľmi radi prehliadame, ale až klamstvo hneď na úvod? No ja ti neviem.

cecil36
7. dec 2014

@helena2248 dobre si sa rozhodla... Ja pochopim, ze niekto priatelku, manzelku zatlka. Nesuhlasim, ale okay... je to caste. Ale hovorit o niekom, ze zomrel, ak zije, to uz chce mat slusnu davku morbidity v sebe ☹

1marika1
7. dec 2014

popravde? okamžite by som ho poslala do riti, ani náhodou by som nič s ním neriešila. je to hlúposť, ten chlap ti nestojí ani za to, aby ti povedal pravdu hneď na začiatku a nehovoriac o tom, čo trepal o svojej bývalej. ani 5minút by som mu nedala

1marika1
8. dec 2014

gratulujem a držím palce, určite si sa rozhodla správne, všetko dobré prajem 🙂

ivett1
8. dec 2014

@helena2248 dobre si sa rozhodla, len v tom rozhodnutí aj zotrvaj a nie, že ustúpiš ... dúfam, že sa ti podarí zbaviť sa ho bez následkov, lebo ak mali kočky pravdu, že je to manipulátor a možno má aj tú diagnózu "psychopat", tak ... ti držím palce ...
PS: nedá mi ešte jedna taká otázka ...je tá jeho rodina, ktorú poznáš - asi z videnia- normálna?... 😅

srdeenko19
23. máj 2020

@helena2248 ahoj 😊 ak by ti nevadilo a chcela by si napísať, zaujímalo by ma, ako dopadol ten váš vzťah. Ci ste sa rozišli alebo ostali spolu. 😊

Strana
z4