Problémy s bývalým partnerom
Asi sa len potrebujem vyrozprávať. Môj ex nazval nášho syna ,, lenivým parchantom ", lebo mal zopár trojok na vysvedčení. Pritom monitor napísal tak že na SŠ bol prijatý bez prijimaciek. Strašne som sa s ním pohádala, že môjho syna nikto takto nazývať nebude...Som precitlivela, alebo.....? Inak vychádzame v pohode relatívne, boli sme 18 rokov spolu, tri deti, on o 13 rokov starší
Preháňaš, syn sa na to musel vykašľať takže lenivý bude. Ale mohol to povedať aj slušnejšie.
Ak vedel dobre napísať monitor, tak rozhodne mohol mat aj lepšie známky, čiže lenivý je
Ale parchant? To nie. To by sa mi nepáčilo. Tak nech hovorí niekomu inému. By som mu povedala, že takto sa snom rozoravat nebude
Mne by tiez vadilo ak by ktokolvek nazval moje dieta parchantom. Mozno je naozaj lenivy ale nazvat ho parchantom naozaj nemal.
odpovedz že však čo urobil, to aj má 🤷😂
Prepáč ale by som mu vyčistila žalúdok, ok syn môže byť lenivý že si pokazil niektoré známky keď ma na viac, ale hlúpi ani náhodou nie je keď monitor napísal tak výborne. Exovi by som odsekla že pre parchanta je každý parchant, že ide bol hrdina keď nepomohol synovi zlepšiť známky. Nemá si čo takto chrapunsky otvárať nevymachanu hubu.
Ahoj, keby povedal len ze je lenivy, dobre to sa da, to je ok, ale lenivy parchant? to sa zda aj mne cez ciaru😐 to je ozaj uz dost sproste😐
Prepáč ale by som mu vyčistila žalúdok, ok syn môže byť lenivý že si pokazil niektoré známky keď ma na viac, ale hlúpi ani náhodou nie je keď monitor napísal tak výborne. Exovi by som odsekla že pre parchanta je každý parchant, že ide bol hrdina keď nepomohol synovi zlepšiť známky. Nemá si čo takto chrapunsky otvárať nevymachanu hubu.
@cacianka Aj on mal synovi pomáhať zlepšiť si známky, ale keď sa dostal na vybranú školu tak na tom už ani nezáleží, teraz by ho mali obaja podnecovať, aby bral štúdium na strednej škole tak, aby urobil dobre maturitu.
Parchant samozrejme absolútne nepriechodné. A vy všetky, čo tu vypisujete, že lenivý je... nič také. Iba efektívny. Banality ( vysvedčenie, ktoré už nemá žiaden význam) nerieši, rieši to čo potrebuje ( strednú) . Ak by bol lenivý, ani tú strednú by sa mu nechcelo riešiť. Chalan iba presne vie, čo potrebuje. Držím mu palce;)
Parchant samozrejme absolútne nepriechodné. A vy všetky, čo tu vypisujete, že lenivý je... nič také. Iba efektívny. Banality ( vysvedčenie, ktoré už nemá žiaden význam) nerieši, rieši to čo potrebuje ( strednú) . Ak by bol lenivý, ani tú strednú by sa mu nechcelo riešiť. Chalan iba presne vie, čo potrebuje. Držím mu palce;)
@bambulkaaskatulka ktovie z akých predmetov mal 3. Asi nie z tých podstatných, ktoré potrebuje na SŠ tak urgentne
to je vyjadrovanie ... 🙄
Vôbec nie si precotlivená . Áno , syn mozno trochu poľavil , spôsobené to bude asi tým , ze ho prijali bez skúšok na SŠ , ale tak nazývať vlastne dieťa ? To je čo za debila ?! Aj tu je vidieť , aký zbytočný tlak vyvijame na deti kvôli známkam 🫣
Vôbec nie si precotlivená . Áno , syn mozno trochu poľavil , spôsobené to bude asi tým , ze ho prijali bez skúšok na SŠ , ale tak nazývať vlastne dieťa ? To je čo za debila ?! Aj tu je vidieť , aký zbytočný tlak vyvijame na deti kvôli známkam 🫣
@lenka.25 keď vie že ex je debil, zbytočne sa zavzdušňuje a háda sa s ním, veď pre niečo je už ex, že…
@lenka.25 aj tak ho bude tak nazývať.. ja som sa naučila že s debilmi nemá zmysel sa doťahovať…
@biba_18 to neviem, ale ja by som si decko nenechala urážať , aj keď viem že s tým nič neurobím . Zas tváriť sa , že je to OK , lebo je to debil … vždy by ma urážky na moje dieťa zavzdusnili .
Napríklad môj ex , keď si otvára aj po rokoch hubu na mňa , to so mnou ani nepohne , ale pri mojich deťoch som ako hladný pitbul vypustený z klietky 😂
@biba_18 to neviem, ale ja by som si decko nenechala urážať , aj keď viem že s tým nič neurobím . Zas tváriť sa , že je to OK , lebo je to debil … vždy by ma urážky na moje dieťa zavzdusnili .
Napríklad môj ex , keď si otvára aj po rokoch hubu na mňa , to so mnou ani nepohne , ale pri mojich deťoch som ako hladný pitbul vypustený z klietky 😂
@lenka.25 presne si to vystihla, mňa uraziť nedokáže aj keby čokoľvek hovoril, ale pri deťoch mám červené pred očami
@bambulkaaskatulka ďakujem, on je technicky typ, nejde mu slovenčina, klasické dieťa dnešnej doby, anglicky vie špičkovo, v nej číta knihy aj pozerá filmy, ale otázka ,,hmm, ako sa to povie po slovensky?" vie aj mňa poriadne vytocit

áno, si preditlivelá…