Problémy s partnerom a financie
Potrebovala by som poradit. Mam priatela, s ktorym mam 2 deti a sbyvalym jedno. Partner nevie so mnou rozpravat a mame problemy- hlavne financne...Nepovie, kolko zarobi ani mi nedava peniaze. Uz som uvazovala nad tym, ze sa s nim rozidem ale vela by som si nepomohla. Po vaznom rozhovore nakoniec prezradil, ze po zaplateni svojich vydavkov mu ostava 140eur. Ja platim najom, poistky...vsetko. Neviem ako dalej...
@gemini2 https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/tehotna-s-milencom/ tuto temu totalne rozhadala nasa kamoska..to aby si si z nej nerobila tazku hlavu dobru noc..
@alice107 myslím, že problém máš Ty, protože máš potřebu urážet.
@gemini2
@kveta
@gemini2 Holky, co to tady je za magora???? Jde ji nějak vyeliminovat? Jestli ano, tak to prosím zakladatelko témy udělej.... Jinak Ti držím pěsti, ať to všechno ustojíš, neboj, ono se to v lepší otočí, jak jsem Ti psala, vše má řešení, opravdu skoro vše v životě. Kdyby něco, tak napiš do IP.
@dusika11 Prosím Tě, Ty jsi ještě nepochopila, že jen ta ....... má na všechno správnou a jedinou dobrou odpověď? A ostatní jsou hlupáci a jen ta ženština vystudovala a ona jediná mu funkční, právně ošetřené manželství? Tak kdybys to náhodou nepochopila, tak Ti to píši.. Já to právě pochopila 😀
@leiladelly no ja ju poznam s tejto debaty a aj s inych ..a pisatelku zas ako dvojcikarku..musela som dat ten link..aby sme vsetky pochopili ze len jej cesta je ta prava.. 😀 deti mi placu idem krmit zatial ahoj
@kveta,myslim ze na taku hlupost,ako si napisla smerom ku mne netreba ani komentar. 🙂
ako som navstivila dnes tuto stranku vidim,ze je znova plna agersivity .takze kludne mozete pokracovat dalej. 😎 nemienim reagovat na ziadne hlupe poznamky ci nevyberane slovne komentare. niet ozaj na co.pekny den .
Milé dámi.Akym pravom sa tu dohadujete a vypisujete si medzi sebou sprostosti,take sprostosti ktore nemaju žiadny kladny dialog,iba same povyšenosti medzi sebou,ako keby každa mala 4 tituli a už niet školy ktoru by nenavštevovala.Zakladateľka navrhla dialog,pretože potrebovala pomoc-nazor druhych a niektore sa tu vadite medzi sebou a píšete o tom čo absolutne nema žiadny dopad a suvislosť s dialogom čo pisala zakladateľka.Tie,ktorych sa to tyka necítite sa trošku trapne,ak nemate v umysli písať k veci,tak budte láskavé a nestrapnujte sa,neukazujte svoje IQ navonok tym čo by radi zakladateľke pomohli,uprimne poradili ako by oni sami jej pripad riešili.Ked chcete pisať sprostosť čo nesuvisí s dialogom,radšej nepíšte nič a venujte sa svojej dokonalej rodine,neskáčte do myšlienok druhym so svojim trapnym vyjadrovaním.Dakujem
@gemini2
Milá zakladatelko tématu, přeji pevné nervy, pevnost v kramflecích a hlavně úspěšné vyřešení tvé situace. Nedovedu si to představit, proto nevím co poradit, snad jen to, jednej tak jak to sama nejlíp cítíš. Ono se to nějak dopadne.
A pokud nechceš číst urážky a jiné věci zlých jazyků, tak si téma zamči a pozvi do něj jen ty, se kterými to chceš rozebírat, které pro tebe mají nějaké cenné rady a zkušenosti. Někdy je to lepší, než když do tebe ještě v takovéto situaci tady pomalu nějaká dáma, která má patent na šťastnou rodinu hodí kamenem. Diskuzi jsi dělala od toho, aby ti nějak pomohla a ne aby tě uráželi 😉

@gemini2 taky drzim palecky...drz se a taky klido IP....poradne se vychrupej a odpocin