Problémy s partnerom, podozrieva ma z nevery
Ahojte.Neviem ako to tu funguje.Práve som sa zaregistrovala s tym ze potrebujem pomoc.Jedna sa o pomoc s riešením partnerskej krízy a zaroven O gynekologicku pomoc.Jedna sa totiz to O to ze môj partner si myslí že ho podvadzam.Začalo to tým že som vcera začala krvacat.Na tom by nebolo nič zlé ale čudovala som sa aj ja nakolko som dostala menzes už minulý týždeň na dovolenke.Bolo to síce krátke krvacanie trvalo len dva dni A bolo aj slabe. No a môj partner si začal myslieť že to krvácanie sa mi spustilo po sexe s inym muzom. To je jedna s veci koli ktorej si myslí že ho podvadzam. Druhá vec pre ktorú má podozrieva je tá zevraj mu sem tam dole inak voniam A aj to pripisuje sexu s inými mužmi. Ja ho nepodvadzam som mu verná A milujem ho ale už somvycerpana s toho vysvetlovania keďže si ide svoje.chcem sa opýtať či náhodou neexistuje neake vyšetrenie pri gynekologovi čo by potvrdilo že spapam len s nim A nemám iných mužov. Možno vám to vyznie absurdné ale som zúfalá. Ak môj príspevok budete brat aj dotaz od nejakej hlupej ženskej tak V poriadku ale ja naozaj potrebujem poradiť A pomôcť. Ďakujem
@kristina2v ze lahsie vajcia😂😂😂
@dominika180591 gynekolog ti nebude zistovat s kym si spala. Jedine ze by ta niekto znasilnil a to by si tiez musela prist hned po styku. Mozes k nemu zajst s tym ze si krvacala mimo cyklus a v sprave by si mala napisany dovod. Keby to bolo poranenie pri pohlavnom styku tak by to Dr. poznal... Takze tvojmu to mozes dokazat lekarskou spravou alebo je tu dalsia moznost-kup mu knizku, anatomiu zenskeho tela alebo nieco take nech si najprv nastuduje o tom ako funguje zenske telo. Inak to ma kolko rokov ked hadze take argumenty ze dole vonias inak 😂..... Ked moj chlap pojde von na pivo tak ked sa vrati mu poviem" hej gate dolu idem ta ovoniat ci si ma nahodou nepodviedol! "😂😂😂😂
V prvom rade si uvedom ze vztah ma byt o dovere a toto urcite taky vztah nikdy nebude.. nie ty ku gynekologovi ale on ku psychologovi alebo mozno aj k psychiatrovi, lebo toto su uz prejavi chorobnej ziarlivosti a paranoje.. neviem ako dlho ste spolu ale ak chces byt stastna tak od neho utekaj na sto honov a nie mu este nieco dokazovat.. kvoli krvacaniu a inej voni... to vazne?? Drz sa 😘
Este to skonci obvinenim, ze spava s gynekogom, jeho sestrickou, udrzbar je tiez v hre....ouou toto ked povie chlap zene je idiot. Ja by som sa ho spytala tiez, ze vonia zacmudene tsm dole, ci ma podviedol s udenou rybou?
@dominika180591 Utekaj od takého... Zažila som to.. Inak dobrý stratostlivy chlap, všetko ostatné super, ale chorobná žiarlivosť z jeho strany ma ničila, aj keď som samú seba presviečala, že “to ho prejde” a podobne... Neprešlo, ani po 3 rokoch... A to som nikdy nebola typ ženy, čo by mu dávala realne dovody na ziarlenie, nikde som sa nechodila flákať po baroch, nevyhľadávala som pozornosť od iných mužov na internete, s nikým si nevypisovala... ale to ako si on dokázal nájsť “dôvody” kde s kým vraj tr*kám a podobne, bolo choré, totálne choré. A mne hlupani vtedy ešte prišlo normálne ho koľkokrát so slzami v očiach dookola presviečať a vtierať sa mu, že to tak nie je a fuuurt dookola to isté. Teraz keď sa na to spatne pozriem, tak by sa niekto len raz opovážil ma ponížiť takýmito bezdovodnými obvineniami, že kde ja s kým spávam, tak by som mu vylepila facku, otočila sa na päte a išla preč. Náš vzťah vlastne aj skončil preto lebo ja už som nedokázala byť stále tá, ktorá ho ide presviečať, že mám naozaj len jeho a podobne, začala som byť agresívna keď robil žiarlivostné scény, nadávala som že je chorý, že toto nie je normálne... On potom furt len sľuboval a odprosoval ma ako sa zmení, že už taký nebude.. Dala som mu X šancí, ale vždy to bolo o tom istom... Chorobný žiarlivec sa nezmení, má to proste v sebe.. A treba od takého odísť, lebo to bude pre teba stále len trápenie. Teraz mám priateľa s ktorým si dôverujeme a je to pre mňa neopísateľný pocit pohody, kľudu vo vzťahu po tom čo som si prežila s predošlím...
@dominika180591 on ta mozno podvadza a vinu hadze na teba. To som mala aj ja doma.
Moja tebe by mala okamzite zacat blikat kontrolka!spravanie tvojho partnera nie je normalne,doslova chore a bude to cim dalej tym horsie on je paranoik a ty skoncis psychicky totalne znicena.toto je nieco co nezmenis na nom.pamataj na moje slova
Ja v prvom rade nechapem, ako si dospela zena moze mysliet, ze existuje vysetrenie na dokazanie poctu sexualnych partnerov 🙈🙈🙈 to naozaj??? A to, ako to dokola opakujes v kazdom komentari, mi skor vyznieva, ze tvoj dovod na to "vysetrenie" je nejaky iny, nez opisujes v prispevku. Ak je to naozaj pravda, tvoj chlap je chory a ty by si fakt potrebovala skor absolvovst vyssie spominany IQ test. Keby sa to tu pytalo 16 rocne dievca, poviem si: no hlupucka, ale ok... ale ty mas dve deti, tak predpokladam, ze si dospela a snad aj vyspela zena, tak sa tak chovaj. Keby mi na zaklade krvacania povedal muz, ze som ho podviedla, tak ho najskor vysmejem a potom mu vygooglim mozne dovody, nie ze by som mu chcela dokazovat, ale nezniesla by som s takym tupcom komunikovat. Ved to je nonsens. On chory a ty, pardon za vyraz, ale blba...
@dominika180591 och Bože! Tolko zenskej hluposti v jednej diskusii som davno necitala od autorky, cize od teba.... Je velmi ale velmi hlupe od teba si vobec hladat, resp pytat sa ci existuje gynekologicke vysetrenie, ci spavas iba s jednym muzom. Kolko mas preboha rokov???!! Ak ta muz bezpodmienecne miluje a veri ti, veri vasmu vztahu preco by pochyboval? Kvoli tomu, ze ti zhaproval cyklus? Co ste obidvaja na hlavu?
Ak máš ešte aspoň trocha sebaúcty, tak tohto debila pobaľ a pošli preč. To bude len a len horšie.
Odporúčam ti vypočuť si toto. Je to síce opačný pripad, lebo baba žiarlila, ale celkom dosť na hlavu. Je to z vysielania rádia Európa 2.
Nevera sa da dokazat, ale vernost nijako nedokazes. A debilovi to z hlavy nevybijes. To je ako v tom vtipe: "Ja ze som ziarliva???.... Ale to, ze si vyberas mrkvy z polievky, aby si lepsie videl na kurvy, to je v poriadku, zeee??" Vtip je sice o zene ale pointa je rovnaka. No a nijako ti gynekolog ani nikto iny vysetrenim nedokaze, ze s kym spavas... Take vysetrenie neexistuje. Jedine stopy DNA, ale to jedine pri znasilneni, teda bezprostredne po nom.
Poviem ti len tak kto podozrieva ten podvádza! A už sa mi to potvrdilo nie 1 krát 😪
@dominika180591 maju pravdu. To, co robi, nie je ok. A uz vobec nie podozrievanie na zaklade tych veci, co uvadza on (vona vaginy, ci spinenie medzi cyklami - ak ta miluje, mal by sa bat, ci nie si mozno vazne chora a nie vytahovat moznost, ze si sa s kymsi tajne vyspala, preboha. To co je za lasku?)
Je to len konstruovanie dovodov, aby dal hocijaky (aspon aky-taky) realny zaklad a dovod ziarleniu, ktore citi.
A je jedno kedy to zacne, ak to zacne, uz to obvykle neskonci.
Bud ma alebo mal niekoho pomimo a teraz ho desi, ze vlastne aj on by mohol byt ten podvadzany. Ziarlivost nastartovana vlastnou neverou sa stava. Zrazu totiz vidi vsetky moznosti, ako sa da druhemu tajne klamat, lebo to sam robil a dokazal, a je prenasledovany paranoidnym faktom, ze presne takto ma aj on malu moznost zistit, ci mu klames alebo nie. A zacne sa bat, vsetko prehodnocuje, preveruje, sleduje, nakoniec neveri uz nicomu a zacne obvinovat nahlas.
Druha moznost je, ze vzdy bol ziarlivy (preco skoncil jeho predosly vztah? Nehovori, ze to bola nevera?). Prvy polrok, az dva roky vztahu su totiz zvycajne chemicke, hormonalne, vtedy mame oci len pre partnera, nenapadne nas nic zle. Myslime si, ze je to navzdy a len o nas dvoch. Povestne ruzove okuliare.
Potom toto zacne upadat a nastupi realita. Obvykle sa vtedy vztah preveri, ci ma sancu fungovat, alebo to bola iba zalaskovanost. A chyby toho druheho su pre nas zrazu postupne neznesitelne a odpudive (hoci dovtedy sme ich vedeli tolerovat, dokonca mali pocit, ze ta tolerancia nas este viac zblizuje).
A vtedy kludne nastupi aj dovtedy uspata ziarlivost.
Pekne po troche, male podozrenie tu, ine tam. Kazde sa da hned urovnat, vysvetlit si, krasne sa udobrit, vyzera to, ze nedorozumenie je za nami. A o chvilu zas cosi. A stupnuje sa to.
Ak s nim chces ostat, udrzuj si zubami-nechtami financnu nezavislost. Zdrzuj si svoj majetok, ak nejaky mas. Akakolvek zavislost na ziarliacom cloveku je cesta do pekla.
A iba ako nezavisla osoba mas sancu udrzat jeho ziarlivost na uzde. Lebo on vie, ze ak to prepiskne, moze ta stratit. Ze ty mozes odist, netrpiet jeho podozrievania.
Ale najlepsie (ak sa to bude opakovat) je odist. Laska-nelaska, po par rokoch so ziarlivcom aj tak umrie a budes citit uz len odpor, hnev, strach a tuzbu utiect. A mozno uz nebudes moct (spolocne deti, ty na md bez prijmu, atd.).
@ariannazara presne, podľa seba súdim teba...
@dominika180591 myslim ze to cosi chalan mysli je uplne odveci a je to varovny signal. Kolko ste spolu ?? Nabuduce ta moze podozrievat lebo si kupis nieco na seba.. alebo zmenis parfum.. alebo co ja viem schudnes... za vsetkym bude iny chlap...A ty mu nemas co dokazovat.. ked je zvedavy.. nech sa opyta panaGOOGLA..
@dominika180591 tak tvojmu frajerovi pomoze asi jedina vec...psycholog 🤣. A hodiny biologie...krvacanie moze sposobit x veci...rovnako vona a chut sekretu je tiez ovplyvnena x vecami. Napr. stravou, fajcenim a pod. Povedz mu, ze ti tiez obcas inak chuti, ze chces vediet s kym prasi 🤣
Trocha off topic. Ale zaujimave, ake rozdielne su rady, ked podozrieva ona z nevery a ked je to naopak. 🙂
Ak podozrieva ona - zisti hesla, skontroluj mobil, maily, zoznamku, nahovor kamosku, nech ho online zvedie, sleduj ho, prestan varit, zacni tajne odkladat peniaze, zisti stavy na uctoch, priprav sa na rozvod.
Ak podozrieva on - chory ziarlivec, magor, daj mu panvicou po hlave, utekaj 🙂
Necitala som ani jeden koment😂 ale!!! To vazne existuju taketo hlupe baby, alebo ta nazvat zufalou?! Ze s takymto debilom si? Prepac, ale co cakas do buducnosti s niekym takymto?
@majkeel 😂 na jednej strane pravda, na druhej, ak si vezmes, ze ozaj ju podozrieva na zaklade pachu ci spinenia, tak je to trosku na hlavu. To uz dlhy blond vlas na saku manzela je lepsi dovod na podozrenie.
@majkeel nepausalizuj - ja som napr striktne proti lasovaniu tlf a pod. aj ked ma zena "podozrenie" na zaklade kvapocok v slipoch tak si tukam po cele ... deto ako tu na zaklade "vone" .... ja som zazila n vlastnej kozi, ako chlap vysiloval, s kym ho podvadzam, lebo "vo sne si vzdychala, s kym sa ti snivalo" ... no ani neviem, co sa mi snivalo, ani ci som len nemala upchaty nos 🙂 to bolo presviedcania, ze si mam dat do mobilu dobrovolne sledovanie, lebo predsa co ak sa stratim, tak ma najde ... v zivote sme nobili spolu ani vtatrach :P talkze preto moje rady a nazory na podozrenia z nevery su take, ake su ... mozu byt ozaj realne dovody (miznutie penazi, nedostupnost tlf, zmena spravania, ... tak treba riesit, ale na rovinu, nie ze sledovat s kamoskou ...) ale ovoniavanie gatiek a krvacanie mimo cyklu a pod??? ciste psycho.
@majkeel nebud lacny. Aj chlapa tu hned nabadaju na rozvod, ked napise, ze zistil, ze ho zena podvadza.
Nerob zo seba utlacane pokolenie.😉
@moonlight1210 Iba poukazujem na zensky brain-storming (kamosky, net), chlapa nenapadne nechat rozhodovat o svojom zivote za seba niekoho ineho. 😉
Vecer pride zena domov a hovori, rozvadzam sa. On: A preco? Ona: Poradil mi to modry konik ... On: A preco je ten kon modry ... ? 😃
@romiada alebo ked ma chlap milenku, rozvod mu "poradila"/dotlacila ho ona ... prip. este vo vela veciach (podla napisaneho a precitaneho) mava prsty svokrusa ... ja teda nastastie taku nemam 🙂
@majkeel mohla by som pausalizovat podla (nie vlastnych, ale okolitych) skusenosti, ze chlapi su pohodlni, vyhovuje im mat doma full servis a konfort a lasku deti a popri tom si vyhodit z kopytka niekde s mladou cicou a ked pride domvo s tym, ze sa rozvadza, tak bud zauradovala cica, co sa nechala zbuchnut, prip, svokra, co neznasa aktualnu nevestu ... alebo chlapovi doplo, ze bude mat 50 a rozhodol sa, ze svet presvedci, ze on na to este ma, aby obhanal mlade pipky, lebo ta jeho uz ma ceclulitidu a ovisnute prsia po odkojenych detoch ... preto nepausalizujme, posudzujme pripad od pripadu. okrem toho pochybujem, ze MK az tak zavazuje pri rozhodnutiach ... celkom sa to da odpozorovat z opakujucich sa diskusii s podobnym/stupnujucim sa problemom tych istych nnickov ...

Tvoj partner je debil a ty sa pytas ako by si mala 10 rokov...daj gynekologivi ovonat mozno ti povie kolko chlapov si mala kolko mali rokov etnikum a povolanie...ale podla prispevku asi by bolo vhodne si dat zistit vysku IQ....
Ber nohy na plecia a utekaj od takeho magora