Problémy s pitím alkoholu na oslavách
Ahojte,
má niekto s mužom podobny problem ako ja - najma v tomto letnom obdobi plnom roznych gulasov a oslav narodenin nevie pit a zo 4/5 oslav ho musia doslova doniest domov lebo je mrtvy.
Tak nech nepije, keď to nevie ….dnes je nealko pivo nealko víno …
Keď to tolerujes,tak ti treba.Nie podobný problém nemáme,ani sme nikdy nemali,keďže by som takého partnera nikdy vedľa seba nemala
Kamoska ma takeho muza a aj moja sesternica. Mne ich je tak luto,ked vidim,v akej hanbe musia odist. Naposledy sme mali rodinnu oslavu a v polovici oslavy odnasali sesternicinho muza. Z kazdej oslavy ho odnasaju. Ja by som nezniesla takeho chlapa vedla seba.
Kamoska ma takeho muza a aj moja sesternica. Mne ich je tak luto,ked vidim,v akej hanbe musia odist. Naposledy sme mali rodinnu oslavu a v polovici oslavy odnasali sesternicinho muza. Z kazdej oslavy ho odnasaju. Ja by som nezniesla takeho chlapa vedla seba.
@marca12 tiez ma to hneva coraz viac
Pred oslavou mu naordinuj poriadny kus slaniny, aby nepil na prázdny žalúdok 😁
Pred oslavou mu naordinuj poriadny kus slaniny, aby nepil na prázdny žalúdok 😁
@cutespider inac toto fakt pomaha, riadne sa najest.mastneho hlavne
Dnes už 3. príspevok o alkoholikovi.
Im nic pomoze. Sesternica muzovi ukazovala videa ako vyzeral,rodina mu dohovara,deti plakali. A on sa aj tak strieska ako taky pubertak. Nepomaha ani mastne jedlo. On ked do seba zacne hadzat panaky,tak ho nezastavi nic.
Nemám radu. Len to, že takýto človek sa mi hnusí, či je to muž, či žena. Možno len nedokáže metabolizovať alkohol, ale to je jedno. Nemal by proste piť.
Ani môj nevie piť , tak nepije... Dá si pohár piva alebo vína k jedlu a skončil s alkoholom... Zabaviť sa vie ak tak...
Ja by som s takým človekom nemohla ani byť aby mi hanbu robil kade tade...
To nie je "nevie piť" máš doma alkoholika, ktorý sa nevie ovládať ani na verejnosti. Ja by som ho nechala kde odpadol a nech si robí ráno čo chce.
Nemusí byť alkoholik, len na neho treba nájsť spôsob. Na každého zaberá iné. Dopredu priprav vyhrážku, čo bude ak bude piť a dodržať to. Ináč ja by som s ním nikam nechodila, nech si ide sám.
Alkohol a mastné je recept tak akurát na pankreaticky záchvat alebo pankreatitídu, to je život ohrozujúci stav. Normálne uvažujem, aké oslavy sa tu robia. Lebo síce žijem na východe, kde sa vraj nonstop chlasce, ale dajako to na okolí nevidím. Oslavy maximálne pivo/vino, vodiči nealko, tvrdé nikto. Keď niekoho pravidelne odnášajú, lebo sa neovláda, tak je alkoholik. Naozaj nie je jediná definícia alkoholika ten, čo pije každý deň. Ak si nevie pomôcť sam, začať ambulantnú liečbu.
Max co mozes urobit je ze ho presvedcis ze si ma priznat, ze je alkoholik a ma vazny problem
Dnes už 3. príspevok o alkoholikovi.
@unicornlady hlavne sa mi zdá ze je to ten istý človek co riesil či môže odmietnuť ísť na testy kvôli odobratemu vodičáku lebo “cez leto sú guláše oslavy”
Fúha..nebola by som s takým..
Uz by nebol priatel.Zeny nevnimate red flagy a potom zle dopadnete.
Ked nevie pit nech nepije
Je hanba ze ho musia domov odvliect lebo je ozraty ako hovado, ze nevie o sebe
Vyhovorka, ze je teplo, leto, gulase a grilovacky, kazdy lucidne zmyslajuci chlap si vie povedat vypijem ale nie ze sa ozeriem do komy, medzitym vela vody a jedla
A nie nikdy sa mi to nestalo, nikdy sa to nestalo ani nikomu v rodine, nikdy sa to nestalo ani mojim kamaratom
Za mna je toto do oci bijuci red flag, na takeho chlapa by som sa nevedela ani pozriet ved to je nechutne 🤮
Čo znamená, že "nevie piť"? To mu akože ukazujú ako do seba prevrátiť poldecák a až niekde pri dvadsiatom sa to konečne naučí, keď už je úplne na mol?
To nie je o tom, že nevie piť. To čo je za hláška? :D To jednoducho pije veľa! :D
Odhliadnuc od všetkého, čo už bolo napísané… Ale s kým pije? Im to nie je blbé, že sa takto opíjajú? Najmä keď je to už pravidlo, že ho musia odnášať. To sú oslavy rodiny? Im to neprekáža? Keď sa on nevie ovládať, neprizná si to, tak mu treba zamedziť prístup k alkoholu…
No a čo tvoj priateľ? On to vidí ako? Prečo pije keď to nezvláda? Povedala si mu že ti to vadí?
Čo s tým ideš robiť? Ak by sa to stalo raz, ok, prehnal to, ale ak sa to stáva pravidelne a on napriek tomu opäť ide piť alkohol tak máš vážny problém
Ja by som s tym mala velky problem. Jednak je to podla mna nabeh na alkoholizmus. Ale keby aj nie, toto teraz je nic oproti tomu, ked ti takyto strieskany bude chodit v tehotenstve alebo pri detoch, to je este o kus iny pocit.
Je to priateľ, takže tu pomôže len rozchod a hlavne dúfam, že ešte nemáte spolu dieťa.
No musí byť asi bohatý alebo v niečom extra, keď mu toto toleruješ.Toto ti je treba v živote ? 🤦🏽♀️🤷🏽♀️🙊ťažko pochopiť také ženy čo toto dokážu tolerovať....🤔🙈
Tvrdý alkohol vie málokto piť, keďže piješ a piješ, nič ti nie je a stačí jeden pohárik a koniec. Preto nepijem vôbec tvrdý alkohol. Iba tak víno alebo pivo, to ti keď máš dosť nejako samo prestane chutiť. Možno nech aj on, nepije tvrdý alkohol, ale dáva si do nálady len pivo alebo víno.
No ked nevie kedy skoncit … tk nech nepije alebo 2 a konecna. Ak to nevie dodrzat … je problem vacsi. A nie … nikto v okoli taky problem nema… nikto skoro nic nepije. Osobne - urobi to 2-3 krat a skoncili sme. Nie som ochotna ani robit taxikara a ani pozerat sa na nejakeho smradlaveho ozrana v mojom dome.
On nie ze “nevie pit“, praveze ocividne „vie“. Ako, ak by mojho frajera museli z kazdej oslavy vliect domov v bezvedomi, hladala by som si noveho…takeho, ktory nie je buduci alkoholik.
On nie ze “nevie pit“, praveze ocividne „vie“. Ako, ak by mojho frajera museli z kazdej oslavy vliect domov v bezvedomi, hladala by som si noveho…takeho, ktory nie je buduci alkoholik.
@rivini to nie je budúci alkoholik, on je alkoholik už teraz

podobny problem maju tisice tvojich kolegyn. Konci sa to vzdy tragicky