Problémy so sestrou a jej priateľom. Je toto normálne?
Oslavu 1. Narodenin mojej dcérky sme preložili na Veľkonočnú nedelu ktora mi žiaľ oznámila že dovolenku 1,5 dňa si kôli mne a mojej dcére nezoberie. Tak pre pokoj v rodine som vyhovela. Potom mi zas povedala že jej priateľa mám pozvať osobne alebo mu poslať pozvánku . Pozvánky chce chceli aj tak dať urobiť ale to bi ma nenapadlo že aj jemu osobne .. Dala som teda urobiť a dnes som im chcela dať keď prídu poobede a už aj preňho nech to čert berie ! No ráno prišla moja mama ktorú som poprosila aby došla lebo mm nestíhal venčiť psa a tak som ju zavolala k malej. Hádajte o čo ma požiadala !!! Že (akože) sestra o tom nevie ale nech zavolám jej priateľovi a pozvem ho na oslavu. Ani švagrina ani svokra odomňa take by nežiadali. Hlavná vec že minulého roku sme zabudli že má ten jej frajer narodky a keď sme sa to dozvedeli tak sme mu o týždeň na to išli zablahoželať a madam sa tvárila urazene pričom nedala ani vedieť že bude mať len podotkla že aj pred rokom mal v tom istom čase. Inak moja mama pri sestrinom vyjadrení že si nezoberie dovolenku ( každému ten termín vyhovoval okrem nej) pritakala sestre že ešte nemá zmluvu na trvalo a že si neohrozí robotu ... No aké ohrozenie by to bolo ??? Mohla predsa aspoň povedať skusim si vymeniť smenu . Teraz som mame povedala nech sa preberie ja mu volať nebudem. Tak mi povedala citovým vydieraním že ako jej to môžem že ona ma vždy podržala .
Už mi je nagr. Jak sa tomu chlapcovi všetci pchajú do riti jak by bol papež .. Iba obyčajný smarkaty učňovkar čo si doraba maturitu. A iba keď dojde do dverí ta vám pride zle jake žlaby to s papule vypúšťa. Ale ani nesom tak naštvaná na neho ale na moju sestru a mamu .. Bo on len využíva čo sa mu ponúka. Je to hrozné že to tak poviem ale mojej sestre by trebalo poriadne spadnuť na hubu. .. Bo zatiaľ jej všetko vychádza .. Robi sa múdra a taka je na seba pyšna .. Najlepšie vedia ma dočista zdeptať aby som už ani nevedela či som fakt krava ja abo oni ... ☹
@evulilik Ahoj. A ten sestrin frajer je kto ? Nejaky papez alebo prezident, ze by mal dostat osobitnu pozvanku? Vobec by som sa nad nim netrapila....Chystas oslavu TY, pre TVOJE dieta a kto nechce alebo nemoze jednoducho nepríde. Posli im po niekom kus torty s tým, ze ako ste sa vsetci dobre bavili!!!!!!!
Nie nie je to normalne - robit z oslavy prvych narodenin take caviky. Ako nie je normalne robit caviky z narodenin frajera svojej sestry! Ak velmi chces sestru na oslave, potom treba zladit den kedy to vyhovuje aj jej. Nie je v poriadku cakat od niekoho, ze si vezme na taketo nieco dovolenku z prace! Ak teda vtedy zrovna pracuje. Rovnako je riadne od veci pozyvat na oslavu narodenin dietatka total cudzich ludi a este aj osobne! Koho si to okrem frajera svojej segry mala este osobne pozyvat? A na co ich tam potrebujes? Co su oni tvojmu dietatu? To ked tvoja sestra frajera vymeni za dalsi mode,l tak budete na vysostne rodinne zalezitosti tahat dalsiu cudziu personu? 😝 Tvoje dieta aj tak nevnima co sa ide diat, tak to vezmi len ako prilezitost v najuzsom kruhu rodiny si prijemne posediet, dat kafe kolac a potesit sa z darcekov pre malu. To je vsetko. Zbytocne to nenafukuj a neprehanaj. Ma to byt o pohode a nie o povinnosti ci uz tvojej niekoho pozyvat ako Osmanskeho pasu ci pozvaneho hosta okamzite vyhoviet.😉
Zbytocne sa robi okolo narodenin velke halo.ak chcu,aby si sa doslova podliezala nejakemu curacikovi namyslenemu?no mala by som vsetkych na haku.podla mna su zbytocne aj pozvanky.staci zavolat a pozvat.netreba to zbytocne prehanat.
No ja som bola tiež učnovkárka ktorá si dorábala maturitu 😀 to celé k tvojej hroznej dileme 😀 moja spamataj saaaaa tvoje dieta bude mat rok a ty riesis taketo p.č...ny 😀
Mna Sokol Len ten "smarkaty ucnovkar" a to ako prajes sestre zle kvoli totalnej hluposti. Hm...
Ja ta chapem ze ta to trapi, mna tiez dlho trapili vztahy v manzelovej rodine, kto si to nezazije tazko pochopi, hlavne ak na taketo nieco nie je zvyknuty, a odpoved na tvoju otazku podla mna nie je to normalne... mne svokra opakovane odmietla prist na svadbu a zakazala aj ostatnym clenom rodiny, z mm strany na dcerkine 1. narodeninky prisiel len brat s manzelkou, a buduci tyzden budem mat syncek 1. rocik a opat to vyzera ze ucast z mm strany bude miziva... chce to len cas a obalit sa hrosou kozou, drzim palceky nech ta to co najskor prestane palit 🙂

ja vzdy stanovim termin co a ako, samozrejme sa opytam komu to vyhovuje, ja robim oslavu teraz 30.3. a boli reci na bielu sobotu a ja vravim a co ma byt aj keby bola zelena na termine sa nic menit nebude, vsak na omsu sa da ist aj rano a oslava je poobede a najmensej som mala mat oslavu 13.4. v sobotu, ale svokrovci nemozu , tak som vyhovela a ostatmnym to vadit nebude a tak ju dame v nedelu 14.4. , vzdy sa da dohodnut, a ked nevyhovuje vsak potriast rukou moze aj sam 🙂 🙂 🙂 🙂