icon

Problémy so susedmi

adusik12457
29. sep 2020

Poraďte mi prosím máme spoločný dvor zo susedmi k hlavnej ceste No problém je v tom že robia naprieky majú zlého psa ktorý ma totižto včera pokúsal už druhý krát.Oni tonrobia najust vždy ked idem von tak ho pustia ja som začala kričat že ma pokúsal oni nereagujú oni vôbec nevychádzaju ani na dvor iba ho pustia a hotovo.Čo robiť s takými ľudmi ? Pridám aj foto My mame právo tade chodiť máme to na papieri ale toto je už moc že ma pokúše pes a oni stým nerobia absolutne nič inú pristupovu cestu nemáme. Vďaka za každu radu

Problémy so susedmi
Strana
z2
andreatytler
29. sep 2020

@adusik12457 Otrasne! Policiu by som volala uz hned po prvom pohryzeni. Necakaj na tretie pohryzenie. Neviem ako razne policia reaguje v takychto pripadoch... ci su benevolentny alebo psa hned daju usmrtit. Preto radsej chod na policiu hned dnes a nahlas to. Aj ked policia nic neurobi aspon tam bude zaznam. Ved zajtra moze ten pes pohryzt niekoeho ineho.
Fakt ale je ze tymto sa vase vztahy so susedmi este viac pokaslu. Teraz va len ignoruju ale potom vam mozu zacat robit napriek By ma slaktrafil mat takych susedov a musiet chodit cez ich dvor.

mondolina
29. sep 2020

@andreatytler
Polícia nemá právo psa usmrtiť preboha. Rieši sa majiteľ nie pes.

komir63
29. sep 2020

@cistykvietok Nemôže si teraz holiť nohy, lebo je pokúsaná.🙂

Strana
z2