Problémy so susedou
Dievčatá, už som tu asi dvakrát písala, že mame problémy so spodnou susedou kvôli deťom! Viaceré ste mi tu poradili, že si to nemám všímať, alebo ju mam ,,upratat"! No stalo sa a dnes kto mi nevolal?? Polícia, že na nás pani ta a ta podala trestné oznámenie za rušenie občianskeho spolunažívania ci ako
Ma niektorá z vás skúsenosti?? Ze sa sťažuje na deti, že nemôže ani telku pozerať v kľude atd, no mam dosť
Mam prísť v sobotu na výsluch, no krásne sviatky budeme mat 🙄
Pani je chora na hlavu. Policia ju este vysmeje. Prides tam,spisu a uzavru to. Policia ma bohate skusenosti s takymito chorymi hlavami. Nekaz si sviatky strachom.
@lenka2710 a nerozmýšľali ste, že by ste sa presťahovali do iného bytu? Ze ci by vám to za to aby ste mali kľud nestalo. Lebo to musí byť riadne vyčerpávajuce celé roky riešiť takúto psycho ženskú. A obávam sa, že kým bude nažive, tak s tým neprestane. Ja by som na ňu asi tiež vyskúšala dáku fintu, že pozvať dáke hlučné deti, a keď bude búchať tak by som jej šla povedať, že si nová rodina bola obzrieť byt.. A ak by ma aj tak ďalej sikanovala, šla by som radšej do iného..
@lenka2710 ja ti takto poviem. Keby toto so mnou robila suseda, a fakt by som sa citila “nevinne” a normalne si zila svoj zivot, davala pozor nech deti mebuchaju - nehraju sa s loptou neskacu atd., tak by som jej ja zacala robit peklo zo zivota, nech pochopi co to znamena hluk. Ak by teda nepomohla mila slusna komunikacia, kolacik a pekny rozhovor. Lebo ak je pravda ze vy ste toto vaetko uz urobili a tyranizuje ta ze ani vysavat nemozes, tak by som ozaj robila naprotiven, lebo to by bola snad posledna moznost. A nech by si ma predvolali, by som povedala aka suseda tyranka, a vsetko co sa deje. Lebo toto je fakt tyranizovanie, ze clovek uz ma strach aj po byte prejst. A pofot ako to doma mate, povedz im co vaetko ste kvoli susedom prerobili.
@liv1 hned ako som dohovorila s tým policajtom, všetko som pofotila, ešte aj faktúru mam, čo sme minulý rok podlahy menili, kokos, keď si predstavím, že sme dali 45 eko za meter podlahy v domnení, že bude lepšie 🤦♀️ to sme mohli s deťmi za tie peniaze celé leto výletovat a bohato teda! Koberce sa dali, penové puzzle mam po celej obyvacke, čo ešte??
A deti, staršia ma počula keď som telefonovala s mužom, prídem do obyvky a ona sa placom dusila, že mama s tatom pôjdu do väzenia, chápeš??
Ved to je už aj tlak na tie deti, normálne mi je za nich do plaču! Taka zlosť ma drží
@liv1 bavili, keď som sa dozrala a išla som im zaklopať ja, ona nikdy neprišla, žeby zaklopala a rozprávala sa zoči voči, na chodbe ani na pozdrav neodpovedala, a nieto aby niečo riešila, a posledne razy keď tam šiel muž, tak už mu ani dvere neotvorila! Dokonca raz som tu mala kamosku s malým a tiež v kuse trieskanie o radiátor, tak sa kamoška tak tiež nastvala, že tam šla, tiež jej dvere neotvorila! Ze ona sama vyrastala v byte kde sused mal nad nimi 5 deti, že sa luster triasol keď začali behať a jej rodičia ani raz sa nešli sťažovať, že toto by si ona nenechala
My ideme kvôli hlučným susedom preč. Ale oni vedia že robia hluk, už X-krát sa ospravedlňovali a robia aj tak ďalej. Keď nemáš nikde pokoj, ani v drahom byte, vie to fakt pošramotiť zdravie, to či ste ozaj hluční alebo nie, vieš ty a ona.
@lenka2710 "Ze ona sama vyrastala v byte kde sused mal nad nimi 5 deti, že sa luster triasol keď začali behať a jej rodičia ani raz sa nešli sťažovať, že toto by si ona nenechala" - tak potom tí rodičia tiež veľa rozumu nepobrali...
Čo sa týka polície stoj si za svojim. Predloz fakty o tom ako si chcela komunikovať a ona neotvorila. Nočný kľud nerušis a z deti za chvíľu budeš mať neurotikov čo ich brzdis vo vývoji skrz neustále napomínanie. Musíš byť rázna. Ty chces žiť a ak niekto nezvláda bývanie na bytovke a neakceptuje susedov tak by si mal iné ubytovanie hľadať namiesto spisovania trestných oznámení. A dôkladne dodaj že zvažuješ ,, ty ,,trestné oznámenie čo sa týka šikany.
@kamatopo Keby si každý mladý slobodný povedal, čo teraz ty, tak by ste všetky s deťmi poutekali, tomu ver. Nie, nikto si nemôže robiť v byte čo chce. Lebo " čo chce " pre každého znamená niečo iné.
@januska12323 to sa ti povie zo starej baby si robit nervy.kto nezazil, nepochopi.nas takto sused tyranizoval roky.za nic.vadili mu presne taketo bezne zvuky domacnosti.udaval nas.chodili sme na policiu, okresny urad.vysvetlovat, obhajovat sa.citis sa ako kriminalnik.neprajem ti to zazit.je to peklo.
@nikolka1986 a čo som také povedala? Sú pravidlá a tie sa musia dodržiavať. No žiť v strese zo susedy čo počuje aj tvoje dýchanie a vadí jej to tak to je už cez čiaru. Tam je už podľa mňa diagnóza.
@lenka2710 no tak ked nepomaha, zacni robit bezny hluk, vysavaj x krat denne, nehat deti. Neprehanajte to, ale prestante sa obmedzovat. Zatrieska, zatrieskaj naspat. Ale nie dlho, len par dni, nech oatatni susedia nezosaleju. A ked nepomoze, napis jej listok, ze ak vas neprestane tyranizovat buchanim, ze odstranis tie koberce co si tam kvoli nej nainstalovala aby ju netrapil hluk a zacnes zit zivot normalne a detmi v panelaku bez obmedzovania tak, ako kamaratky s detmi, ktorym nikto nepride buchat na dvere. A ze nech nezabudne, ze zije v panelaku a ked ma problem s beznym fungovanim, nech sa odstahuje. A ze ked neprestane buchat tak ju udas na policii. Ale i tak nechapem, ako to vsetko vies, ten syn - nocna atd., ked ona s vami nekomunikuje.
@lenka2710 nam tak raz uradna osoba medzi 6timi ocami (ja,muz,on) povedala po jednani, ked nas jedna harpia tahala po uradoch, ze ju mame pri schodisku kopnut dolu zo schodov, bez svetkov...to co ona robila tu komentovat ani nebudem. Samozrejme, ze sme ju neskopli ale raz mi prekypel pohar a ked prisla na mna z dveri navrieskat som jej na tykacku naspat zvrieskla nech zalezie odkial prisla, ze stacilo a nebudem ju viac pocuvat
Do mna za tie roky co nam robila vosli take nervy, ze sokovana mojou drzostou v tichosti zasla dnu. Bol pokoj. Prosto na debilnych ludi po dobrotky ist nemozes.
Je to blok. Jeden sa musi prisposobit druhemu a opacne. My mame nad sebou mladych. Predtym roky zurky teraz dve male urevane deti a aj taky je zivot. My tiez nie sme idealni. Tiez sa u jas aj krici aj muz cvici pri hlasnej hudbe aj boxoval dva roky...nestazovali sa oni, nestazujeme sa ani my. Komu sa nepaci ma moznost volby odchodu na lazy (idealne)
Ja by som to tak dlho netolerovala. Nicis vam zivot kvoli chorej zenakej. Davno by som odisla minimalne do inej bytovky
Ja by som vytiahla vysávač a potom robota a začala mixovat čosi, pracku by som pustila, aj umývačku riadku. A keby mala pindy tak by som jej povedala nemám mixovat ? Ok tak prídeme sa k vám najesť, nemá ísť pracka Ok tak prídem k vám prať ale aspoň vysávať musím lebo tie podlahy to fakt neviem preniesť škoda :(. Opýtala by som sa jej či jej nevadí moje vzdychanie pri milovaní?
@nikolka1986 ty nečítaš komentáre? Pani sa snaží ako môže aby susedu netušila, ale aj tak sú problémy. Sú proste ľudia, ktorým všetko vadí. V paneláku to tak je, že počuješ všeličo. Ja v spálni počujem ako chodi výťah. V detskej izbe počujem ako si susedia napúšťajú vaňu. Keď suseda nad nami vysáva dlažbu, je to riadny hluk. Počujem aj hlasnejšie pustený televízor. A čo teraz? Mam sa chodiť sťažovať ku všetkým susedom? Kto si na toto nevie zvyknúť, nech ide bývať do domu a neotravuje susedov. Aj teraz, keď toto píšem, počujem množstvo zvukov z domu, lebo v byte máme ticho.
Mňa keď sused nahneval, lebo sa sťažoval, že po dcére kričím, a to som kričala kvôli nemu, aby nebehala, lebo sa sťažovať, tak som dcéru zavolala a kázala jej skákať z gauča. Čo je veľa, to je veľa. Mňa, keby takto točila, tak dám preč všetky koberce a prestanem deti obmedzovať. Čo sa snažím rešpektovať, je nočný kľud. Nevysávam už po ôsmej. Ale, aby ma niekto buzeroval tak, že deti nemožu v kľude žiť a stresuje ich to, tak to nie. Na to nie som ochotná pristúpiť. Ty sa neboj. Nič sa vám nestane. Sťažnosti magorov tam majú často. Keď nie ste problémová rodina, tak to uzavrú ako neopodstatnená sťažnosť.
Odporucila by som dceru zapisat na husle a poctivo cvicit kazdy den aspon hodinu - tak od 17-18 - a ak by sa prisla stazovat tak by som ju priamo poslala aby ma isla udat😂😂
Ahojte, ja sa tiež stotožňujem s názorom, že takej prepatej osobe čím viac človek ustúpi, tým viac bude na koni… moj bývalý to vyriešil raz a navzdy: keď suseda chodila už vyšší level, že máme volať majstrov, lebo počuje v stupačke každých 30sekúnd ako kvapka vody urobí,,kvap,,tak stiahol trenky, že keď teda potrebuje vidieť chlapa(vdova) tak pokaždé keď príde jej ho ,,ukáže., že neni problém💁♂️ Bola som z toho vydesená, riešila som to vždy s pochopením a s úctou k staršiemu, chorému človeku.. ale zabralo to, odvtedy je kľud😅
A nebolo treba susedu zhadzovať zo schodov🤣🤣🤣
@macatt ja sa zbláznim 😂😂😂😂

Presne ako baby radia. Pri najbližšom stretnutí jej povedz že ju už ďalej trpeit nebudeš, idete kúpiť dom no a aby bolo na splátky, byť idete dať k prenájmu. Pripomienka že už aj máte nájomníkov mladu rómsku rodinku s 2 malými deťmi a bábom na ceste, že snáď bude pokojnejšie bývanie mať 😂 tiež by som na ňu podala trestné oznámenie za obťažovanie keď vám stále klope.
A neobmedzuj sa, ani deti....čo si. Aby si sa kvôli starej unudenej bosorke bála chodiť po vlastnom byte. Nedá sa jej pozerať telka? Nech číta knihu 🙈