icon

Problémy so švagrinou

29. mar 2022

Zamkli vsetky temy kam som prispievala , lebo ste mi vsetky nadavali. Len vam chcem povedat , ze tema vazne neni vymyslena. Ja nedokazem pochopit , preco surodenec zijuci daleko nechce predat svoju cast domu. Z mojho okolia to nechape nikto. Vsetky problemy a ignoracia svagrinej zacala tymto. Ale dobre , ved ak som jedina ta zla , ktora chce oberat o majetky , kaslem na to. Len to nechapem , v com je problem predat cast domu , ked ju svagrina nepotrebuje. Ani vo sne ma nenapadlo , ze to moze byt tak velky problem. Na 3 izbovy byt mame , takze to zacneme riesit , aspon na tom budem trvat. Tolko nepochopenia som necakala. Neprispievajte uz prosim , len som to chcela povedat. Ak ma niekto pochopil , tak dakujem.

Strana
z5
sisa_s
29. mar 2022

Neries to uz a nezakladaj zbytocne temy, 55stran ti nestacilo? Svokrovci ziju a basta, nemusia ziadne majetky delit, ty sa staraj o to, aby si sa pricinila o zisk vlastnych nehnutelnosti, nie rozkazovat, kto ma co na teba prepisovat...

zuzanka.zuzu
29. mar 2022

choď do politiky, ty tam normálne patríš... aj morálne, aj schopnosťou vrátiť sa x-krát, takí splachovací ľudia sa tam uchytia 😀

rebellefleur
29. mar 2022

Už sa zrazu nejdeš súdiť? 🙈🤣🤣

letfenixa
30. mar 2022

@autorka napíšem to pomaly, aby si tomu rozumela: ten dom nie je tvoj, je tvojich svokrovcov, a svagrina sa snaží zabrániť, aby na staré kolená oň prišli. Z morálneho hľadiska nemáš na vyplatenie ani 0% šancu, z právneho presne neviem. Neviem, čo je na tom na nepochopenie.

miadi
30. mar 2022

Co ty stale nechapes ze Svokrovci ZIJU !!! Ved vydrz ked umru tak mozete svagrinu vyplatit .Vsetci z tvojho okolia to chapu? No sak jedine tvoja rodina co ta brat vyplatil a rodicia darovali za zivota detom.., a ty mas pocit ze tak to robi cely svet . .. ty si ako ten vtip “ ide chlapik v aute a pocuva radio tam hlasatelka hovori “ pozor pozor na dialnici 401 ide jeden blazon v protismere! “ a chlapik kruti hlavou “ Keby len jeden ale vsetci !”

lintu
30. mar 2022

To je pokračovanie k tomu príbehu s bratom informatikom, ktorého priateľka sa chcela silou mocou nasťahovať k jeho rodičom?

miadi
30. mar 2022

@lintu nie to je o mamicke co “rodi ako jablon” caka 3 dieta ziju u svokrovcou ktorych presvedcili aby im darovali vrchnu polku domu dvojgeneracneho. Lebo nebudu renovovat cudzie ,, a maju mini byt ktory prenajimaju. Zla svagrina co zije od 18 v cudzine 32r a lieta k “ nam domov “ 3x za rok nechce aby jej rodicia darovali druhu polku ktoru od nej pani mama chce odkupit za .$ ktore dostala od brata ktory ju vyplatil z ich rodicovskeho domu v ktorom zije s rodicmi, svokra sa Isla “socializovat “na brigadu Lebo z dochodku sa tazko pomaha dava stale nieco vnucatam .. a zlomila si ruku no syn bol na tyzdnovke doletela zla svagrina a zurila ze to musi ona dojst a zobrat ju do nemocnice? ! A ked dojde tak len ziape 😜a ked bude domcek autorky tak ju ani dnu nepusti a najradsej by jej dala po papuli .. ( tato tema je tak 3dni stara mam to cerstve v hlave Taketo 💩 si pamatam ale telefonne cisla alebo nazvy ulic nie 😭alebo mena ludi ktori sa mi pred sekundou predstavili ci mena ludi v serialoch 😩)

lintu
30. mar 2022

@miadi aa, "jabloň", tak to už viem. Čítala som, kým to malo pár strán, no že sa to rozvinie do tak bohatej diskusie, som nečakala. Dík za pripomenutie témy. Medzi týmito anonymnými pokračovaniami sa blbo pátra, čo ku čomu vlastne patrí.

veronikaszabova
30. mar 2022

Nemyslis vazne, ze zasa s tym zacinas....si fakt zufala...

pribinak
30. mar 2022

Prosím tá, pre svoje vlastne dobro a zdravie, vyhľadaj odbornú pomoc. Normálna nie si.

Pochopili to cudzí ľudia, len Ty nie

luliu
30. mar 2022

Vieš prečo? Ani ja na mieste švagrinej by som ti to nikdy nepredala. Dôvod? Lebo by si ma vyhadzovala z rodičovského domu, kde stále žijú moji rodičia. Podľa tvojich reakcii a množstva tém si labilna a naozaj predaj by bolo to posledné čo by som spravila. A nezabudni, že svojim správaním môžeš tak zhnusit švagrinú, že ani potom ti nevyjde v ústrety už len z princípu

h2
30. mar 2022

Nieeee! Tretia diskusia stále o tom istom? Akože fakt sorry, ale tu už vážne končím!

annamalaga
30. mar 2022

No len na trojizbovy byt potrebujete navýšiť hypo a to pri nízkom plate chlapa a troch deťoch nebude už take jednoduché, ešte si mi stále neodpovedala, čo na vašu situáciu hovorí chlap. A nechápem, načo zamkli diskusiu predtým.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2022

Autorka ma naozaj ohromnu reprodukcnu schopnost, ta okrem deti este namnozi aj milion diskusii na MK a vsetky budu o dome a toxickej svagrinej-teraz je to pred sudom, potom sud a casom aj po sude a radsej nebudem domyslat, co bude dalej.
Autorka: Naozaj este stale nechapes preco svagrina nechce predat svoju polovicu? Jednoducho neveri ani Tebe, ani Tvojmu muzovi, ze by ste tam nechali svokrovcov slusne dozit. A Ty nerobis nic preto, aby vobec mohla uverit, lebo stale si nenapisala ako pomahate, takze asi vobec, ale to by nevadilo, keby ste aspon neskodili a nevyvolavali hadky a to vam zatial patri len polovica. Takze bud ostanete az do smrti rodicov spokojni v tej jednej svojej polovici, alebo sa naozaj radsej spakujte do toho manzelovho bytu a rieste svoje vlastne ubytovanie.

zdenka11081983
30. mar 2022

Počuj a nemáš ty daake po popôrodné depresie, mlieko do hlavy? Ci Ti robí dobre, ze Ta tu bijú po hlave? Prosím s úcty k tým co ti dali strechu nad hlavou uz mlc, aspon dokym sa chudáci nepominu...

robodracica
30. mar 2022

@lintu a ten pribeh čo sa chcela nasačkovať do domu, je nejake info ako skončil?

miadi
30. mar 2022

@lintu ona cakala ze vsetci budu pindat na svagrinu koli tomu komentu o jabloni a ze ta zlota im nechce predat “ svoju “ polku ked ona velkoryso suhlasila ze jednu polku dostane darom jej muz ( povodne chcela byt aj ona ta officialne obdarovana). A nevie pochopit ze toto nie je najetickejsia cesta k domu.. ta diskusia bola uz nekonecna dookola pre niektore mohla uz pomali aj za globalne oteplovanie a padol navrh na zrusenie 3r materskej. Clovek by si myslel ze stacilo.. a ocividne nestacilo. 😆

spadnutaslivka
30. mar 2022

@lintu tiež som nedávno na nich myslela, že ako asi dopadli

viestta
Odpoveď bola odstránená
sulejmanka
30. mar 2022

Hlúpa si ako ďaleko dovidis, vieš používať len to čo máš v gatkacb, nie to čo máš na krku

rebellefleur
30. mar 2022

@viestta - vieš čo, ja dúfam, že ti jej svokrovci sa dožijú min 90r a túto, kým sa dopracuje ku domu, dovtedy aj rozdrapí od jedu 🤣

lintu
30. mar 2022

@spadnutaslivka ktovie... Ak sa tam ale nestane niečo zásadne, tak v strehu budú musieť byť pred ňou stále. Volalo sa to inak Bratova priateľka, ako pozerám.
@robodracica kukni diskusiu, ktorú spomínam

petronellla87
30. mar 2022

🍿🍿🍿

spadnutaslivka
30. mar 2022

@petronellla87 som zvedavá, či bude opäť 50 strán 🙂 ja som tú druhú tému ani nezaregistrovala, len prvú, aj to som veru nezvládla všetko čítať. Niekde v strede mi chýba asi 20 strán, čakám, kým to vyjde knižne alebo natočia film

sticker
miadi
30. mar 2022

“ len to nechapem v com je problem predat cast domu ked ju švagrina nepotrebuje “ ale Ved ani ty tu cast nepotrebujes ! Ved mate vrchnu cast, a nie je prazdna ta “ jej “ cast žiju tam jej rodicia. Mna vo sne nenapadlo Ze moze byt Niekto tak nechapavy ako ty.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2022

@miadi Mna este viac fascinuje, ze niekto, kto za cely svoj zivot robil "az" polroka, ma take naroky. Ved ak chcem mat dom, tak sa snazim, aby som na to mala. Tato len tu prazdnu ruku natahuje a dajte, dajte.

lintu
30. mar 2022

@miadi majetky sú ťažká téma... aj keď v danej situácií, čo ju ako cudziu osobu v tom dome vôbec do toho... iní by sa mali zaujímať

viestta
Odpoveď bola odstránená
miadi
30. mar 2022

@viestta ona je vychytrala vacsinou tie chuderky co ziju v dome u svokry vzdy musia vsetko prekusnut Lebo je to svokrovcou dom nie ich.. tato si vydupala ze polka je jej muza darom. Co by normalne aj tak dedil o xx rokov. Ona potrebuje tu druhu polku aby to bol “ jej “ dom a svokrovci nech skacu ako ona piska nech ich mà v hrsfi. Ani ich vlastnu dceru by k nim nepustila 3x za rok .

nikha2809
30. mar 2022

Názov diskusie si mala nazvať problémy v rodine somnou, nie so švagrinou 🤷

Strana
z5