icon

Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod

mother221
28. máj 2020

ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...

mother221
autor
9. jún 2020

@perdulka7 hej zabudla som na syna... Presne kvoli notebooku som tam sla.... Daktore sa len hovadin viete chytit... Ach..

mother221
autor
9. jún 2020

@cacianka chcela som zobrat maleho ale sliedil za mnou jak pes.. Ohrozila by som spunta keby som ho chcela uniest.. Musim pockat na neodkladko, neverim ze ho zamietnu...

mother221
autor
9. jún 2020

@daganov bohuzial, nemal kto so mnou ist a svokra mi neotvorila dvere, kolizna tiez tam odmietla so mnou ist.

mother221
autor
9. jún 2020

@mother221 kedze som taka krkavcia mater, tak som zas riskovala krk len aby som mohla s malym byt

katulik123
9. jún 2020

https://www.facebook.com/vymazanyrodicia/

Napíš im. Možno ti pomôžu

laila22
9. jún 2020

@mother221 to si dnes isla300tam a 300 spať a zajtra znovu???

mother221
autor
9. jún 2020

@laila22 nemam velmi na vyber.

mother221
autor
9. jún 2020

@mother221 dievcence, podaktore ste strasne fajn a som stastna, ze mi dodavate chut bojovat. Zapojil sa uz do toho aj moj brat. Vzhladom na niektore hrozne komentare od niektorych mamiciek, budem komunikovat uz iba s tymi, ktore za kazdou mojou vetou nehladaju iba to, co by sprdli. Ktore chcete, mozte ma kontaktovat v sprave a mozme si vymenit fb.

yanina1983
10. jún 2020

Milá @mother221, prajem ti v živote veľa šťastia a v tejto téme končím. Bola som zvedavá ako z toho vybicyklujes, zapojilo sa dosť ľudí a začínali ti núkať zverejnenie a tvorenie fb skupín. Ale hold vniesla si do tohoto príbehu brata a že vraj pre zlosť ostatných diskutujúcich končíš. Môj názor? Strašne bludy, nárok na dieťa majú obaja rodičia, veľa vecí v tvojom príbehu nesedí a tiež som slobodná matka s dvomi a viem ako by to malo vyzerať. Ale najviac, najviac ma presvedčilo to, že si nechcela pomôcť.... Nukala som ti zmedializovanie a syna doma....takže ahoj, a dúfam, že diskutujúce v tejto téme sa neunavia tebou a nezanevru na pomoc ostatným tyranym ženám, ktoré to potrebujú. Janka

mother221
autor
10. jún 2020

@yanina1983 je to dost neprijemne citat to a pri tom viem ze mam pravdu. Spis sa uy posunul y krajskeho sudu ku koliznej opratrovnicke,... konecne videla, ze stala na zlej strane, ked videla aj fotky mojich modrín.... upokojovala ma ze sa veci riesia... Dnes som opat bola za malym a vyhrazal sa mi zas smrtou atd- cize podavam trestne oznamenie za nebezpecne vyhrazanie a plus navrh na zakaz priblizenia.... myslim, ze syna mu neprisudia ani keby sa postavil na hlavu.... potom cestou domou mi este pisal ze ma miluje, ze to chce zachranit.... mal sa zbadat skor a nespravat sa ako svina. takze tolko 🙂

mondolina
10. jún 2020

@mother221
Jasné včera si dala 600 km dnes si dala 600 km....peniaze na benzín ti zjavne nechýbajú.
Ja už to tu tiež nebudem komentovať, nemá to význam.

senta_sofia
10. jún 2020

@mondolina teraz to uz nafukujes, ved pisala odkial kam chodi, hore dole je to 300km, pouzi google maps a skus pozriet vzdialenost Ciernej nad Tisou a Presova

mondolina
10. jún 2020

@senta_sofia
Ale veď ona písala, že tam 300 a späť 300 teda odpovedala inej keď sa na to pýtala.

mondolina
10. jún 2020
mother221
autor
10. jún 2020

@mondolina 300 km je to spolu - tam a spat. nema vyznam tu pisat a nechavat sa znechucovat.... s par mamickami som ostala v kontakte, veci sa pohli dobrým smerom takze je to ok... a vycitat mi ze ci mam alebo nemam peniaze na benzin--- :D keby som nesla za synom tak uz by si tu vypisovala ako som krkavcia mater ze som nesla za synom, isla som - tak si najdes dovod preco dzubat...
neriesim... moj syn je pre mna najpodstanejsi a dokazujem to svojim konanim.

mother221
autor
10. jún 2020

@senta_sofia asi tak... pozeram ze @mandolina potrebuje cosi dokazovat sebe aj ostatnym

mondolina
10. jún 2020

@mother221
Tak sa pozri na čo si odpisovala a ako, pýtala sa ťa či ideš 300 TAM a 300 SPÄŤ..
A odpísala sú že nemáš na výber. Nenapísala si že 300 km spolu.
A ja si nemám čo dokazovať, len ti neverím polovicu toho čo je tu popísané.
A nie som sama.
Nech sa darí.

senta_sofia
10. jún 2020

@mondolina ja som si to vsimla tiez, ale kedze predtym pisala, odkial kam chodi, tak nebudem riesit, ze niekto to pochopil tak, ze je to 300 tam a 300 spat.

turga
10. jún 2020

@mother221 velmi ti drzim palce nech to dobre dopadne, citam tvoj pribeh od zaciatku a nechapem ako sa take nieco moze diat. Prajem ti vela sil!! Si super mama a nenechaj sa znechutit takymi co sa chcu dotahovat za slovicka.

mondolina
10. jún 2020

@turga
Na slovíčkach často stojí a padá pravda.

tatapipka
10. jún 2020

@mondolina vieš čo, ja napr. tiež niekedy niečo nenapíšem úplne presne, nenástojím na slovíčkarení, raz ma tu skoro ukameňovali ked som napísala, že syn mal nábeh na autismuz - no áno musela som to potom sformulovať že mal pomalší vývin nervovej sústavy...ale každý normálny človek pochopí, čo som tým chcela povedať...mám danú pani na FB a podľa profilu všetko sedí tak ako opisuje (akože stav manžela a jej svokra takto nezistím, ja len že keby sa špekulovalo, či si náhodou nevymýšla len tak žeby sa nudila)...a ja jej verím, pretože je to presne ten typ ženy, na ktorú id práve takýto psychopati, je dosť pekná, pravdepodobne ale nemá bohvieaké rodinné zázemie, a sama má problém selektovať správnych partnerov, ale to ťa ešte neoprávňuje z nej robiť nejakú hysterku alebo...ani neviem čo vlastne chceš dokázať..a že takýchto prípadov je na svk mnoho, prečítaj si Vymazaných rodičov stránku..v tomto štáte sa občas spravodlivosti bud nedočkáš alebo dočkáš ale musíš mať extra pevné nervy.

mondolina
10. jún 2020

@tatapipka
Ja ti tvoj názor naozaj neberiem.

daganov
10. jún 2020

@mondolina pár strán späť písala, že je to 150 km tam a 150 km späť, ale to je v podstate jedno, mne tu tiež viac vecí nesedí, preto sa už nezapájam

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cervenaruza123
10. jún 2020

Niekedy je velmi tazke v par vetach vystihnut situaciu. Nieco clovek povie nepresne, urobi preklep, potom sa dookola vysvetluje nieco nepodstatne a na podstatu sa zabuda. Ludia sa zacnu hadat prave na tych chybach a tym spochybnia cely pribeh, lebo chybaju podrobnosti, ktore nazivo by bolo lahsie a rychlejsie vysvetlit a vela by urobili gesta a mimika a podobe... Niektori iba klamu. Ale casto veci co nesedia, tak sa vysvetlit daju, ale zlozitejsie, aby sa vysvetlila kazda vec, ktora v pribehu chyba ci bola narychlo nepresne napisana, nedovysvetlena, dopletena. A kto ma na zlozite vysvetlovanie cas, ked potrebuje rady v akutnej situacii a nema cas pol dna sediet za pocitacom. To je nevyhoda internetoveho kontaktu zial.

bluka2
10. jún 2020

@mondolina sústredis sa na úplne blbosti podľa mňa.
@tatapipka vidím to presne ako ty

mondolina
10. jún 2020

@bluka2
Možno, len sa mi nechce už v tomto prípade vysvetľovať tie " neblbosti".
Lebo to nemá zmysel.

soldi
10. jún 2020

tazko v ramci anonymity internetu posudit, ci clovek klame, alebo pise pravdu. ale radsej budem reagovat tak, akoby to bola pravda, nez zbytocne niekomu ublizovat a honit si ego tym, ze budem neprijemna a arogantna.

mother221
autor
10. jún 2020

@perdulka7 nehram sa na niekoho kym nie som. To ze nieco napisem priamo je jedna vec a druha je ta, ze zopar z vas sa tu do mna navaza a pri tom ma nepozna. Chytate sa slovicok sta by ste boli zakomplexovane. Ale to moj problem nevyriesi. Mne staci udrziavat kontakt s mamickami ktore mi maju ako poradit, vypocut ma a povzbudit. To posledne co potrebujem, je citat komenty mamiciek, ktore tvrdia ze klamem a viac komentarov uz pisat nebudu a predsa mi ich tu pribuda jedna radost. Avsak neobsahuju rady, ale iba utoky na moju osobnost. Nie som typ cloveka, co klame. A tie mamicky ktore mam na fb, ma vidia taku aka naozaj som... A mrzi ma, ze miesto podpory alebo prejavenia empatie voci matke, ktora nema svojho prcka zatial pri sebe, radsej budu mamicky pisat ako klamem.... Pri com staci len logicky premyslat. Pendlujem medzi ciernou nad tisou a presovom... To je 150 km tam a 150 km nazad. Poniektore ste sa tu hned chytali slovicok. Mohlo vas napadnut, ze clovek mnohokrat pisal tie info v zhone pod casovou tiesnou. Mam aj ine povinnosti, ako presviedcat niektore mile damy, ze som si tento bulshit nevymyslela.

cacianka
11. jún 2020

Mas moznost zmazat útočné a urážlivé príspevky