icon

Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod

mother221
28. máj 2020

ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...

mother221
autor
7. jún 2020

@daganov som objednana cez centrum pravnej pomoci o tyzden na sedenie s pravnikom a tiez ho budem potrebovat aby ma pravne zastupil.

bluka2
7. jún 2020

Presne, máš dáke €€ na právnika? Poznáte niekto tam na východe nejakeho schopného, že by sa dal odporučiť?

bluka2
7. jún 2020

@mother221 skorej ti nikto nedá termín? Týždeň pre 8 mesačného je aj dosť času.. to ako mesiac pre teba

mother221
autor
7. jún 2020

@dkethe ked pozeram, ako dlho ine zeny toto trpia tak ostavam v nemom uzase, ze zo seba nechaju robit boxazny mech roky. Ja som si ho brala v septembri 2019. A takto dole vodou to zacalo ist cca 3 m po porode.

cacianka
7. jún 2020

@mother221 len nechod do c.Spravnej pomoci

mother221
autor
7. jún 2020

@bluka2 nie, asi ale pozistujem od byvaleho kolegu - on ma kamosa pravnika. Zajtra ma caka kopa vybavovaciek a skusim ist po syna s kuratorkou. Snad ho presvedci... Snad bude zastavat zdravyvrozum

mother221
autor
7. jún 2020

@bluka2 Odpisala som ti na spravu, len neviem ci mi to nehapruje, ci ti to odoslalo

jenny257
7. jún 2020

@mother221 aj moj ex si to myslel, ze mu kamarati pomozu - tiez ich tam ma ale bolo mu to prd platne . Nezavrhla by som to uplne, nikdy nevies na koho narazis . Ja som dokopy musela dat 3 trestne oznamenia aby to malo nejaku dohru . 2x sa z toho vylizal ale 3x si uz nepomohol

mother221
autor
7. jún 2020

@bluka2 Dakujem ti za podporu. Potesila si ma v tejto mizernej situacii. Dakujem ze vo mna veris.

bluka2
7. jún 2020

@mother221 premysli si zajtrajšok a oddýchni si. Potom celou silou vpred cez nový tyzden. Emócie poriešis neskôr, teraz sa sustred na každý krok ku dietatu. Áno, myslím, že to dáš. A baby ti tu priebežne určite rady poradia

zuzanka.zuzu
7. jún 2020

@mother221 písala si, že manžel má zbrojný preukaz - naozaj? po tomto všetkom ho ešte stále má? po toľkých trestných oznámeniach? môjho suseda predvolali kvôli ZP len kvôli tomu, že mal nejaký priestupok so susedom... voči tebe sa spolčil celý trebišovský okres či čo?

bluka2
7. jún 2020

@zuzanka.zuzu ou o zbrojnom preukaze v kombinácii s týmto chlapom čítam dosť nerada...

mother221
autor
7. jún 2020

@zuzanka.zuzu To teda neviem. Vravel mi dnes, ze tam bola policia a kuratela, vraj im prisahal na syna ze mi neublizi, ze nepojde kvoli mne do basy... Tak neviem.... Ci to sbnim niekto uz riesil.

zuzanka.zuzu
7. jún 2020

@mother221 ale to je úplne jedno, nech prisahá aj na bibliu... veď predsa keď podáš žiadosť/sťažnosť/hocičo oficiálne písomne, tak to musia prešetriť a urobiť zápis. však keď vieš, že manžel má zbroják, tak konaj. na čo čakáš?

mother221
autor
7. jún 2020

@zuzanka.zuzu uviedla som to v navrhu na sud, cize sud o tom vie. Myslim ze za nebezpecne vyhrazanie a za fyzicke napadnutie si pojde mozno aj posediet.

acrobaleno
8. jún 2020

Ked ti “nepomohla” policia to nemas znamych muzov alebo kamaratky nemaju priatelov? Manzelov? Ved si vezmem dvoch troch chlapov ked je muz v praci rozkopnem tam dvere a berem decko a padam prec. Ved zavolaj do markizy alebo do jojky. Neuraz sa ale ty budes sprosta....maco si trepala ze by si isla do azyloveho domu ked mas svoj byt?

acrobaleno
8. jún 2020

Nevies spravit poriadok? Nevies nakricat? Co sa bojis primitiva s ktorym mas decko a jeho ozrana otca? Ved nech sa ti vyhraza a citovo vydiera, ze sa zabije. Dobre pre teba. Ale nie, ty sa das este aj 4x nalakat a vratis sa k nemu...aj to by z teba vystalo.

mother221
autor
8. jún 2020

@acrobaleno Taka si premudreta, ze co ty vsetko by si robila... Cez pismenka je kazdy Jackie Chan....

daganov
8. jún 2020

@mother221 muž je s dieťaťom teraz doma?

acrobaleno
8. jún 2020

@mother221 Tak dobre, tak nechaj dieťa s ním. Neviem čo tu potom riešiš. Všetko je potom super.

soldi
8. jún 2020

@mother221 si velmi statocna. ze si sa zobrala a odisla. aj bez syna. mnohe Ta tu za to odsudzuju, ale ja to chapem a vyjadrujem neskutocny obdiv. keby si neodisla hned a neriesila, tak mozno uz by si sa k tomu nedostala nikdy. najtazsi je ten prvy krok.
je mi strasne luto, ze tieto nase cinne organy, vobec nie su cinne. a vobec ani neviem ziadno poradit. len som Ti chcela vyjadrit obdiv a podporu.
o par tyzdnov/mesiacov uz budes mat hadam tuto nocnu moru za sebou.
a verim, ze raz stretnes toho praveho a ze budes milovana a lubena ako si zasluzis.
ze Ta este to dobre v zivote caka.
drzim palce, aby si bola so syncekom co najskor. neboj, nebude si z tohto nic pamatat.

kamaratka mala syna v tomto veku, ked jej zistili rakovinu krvi. bola vzdy mesiac v nemocnici (nemohol ju nikto navstevovat) a tyzden doma s nim. pol roka takto. a zvladli to. zvladnes aj Ty. drzim palce.

mondolina
8. jún 2020

Chyba bola, že si svojho syna nezobrala minulý týždeň so sebou, keď bol muž v práci.
Nepochopím.

mother221
autor
8. jún 2020

@soldi on ma vyhodil. Den pred tym ako som mala naplanovany utek. Beham lietam a dnes tam za nim pojdem aj ked sa rodicia vyjadrili, ze ak tam pojdem , ze ma vyhodia z domu. Nechapu ze aj ked mi znova zrejme pojde o zivot ja musim svojho syna aspon vidiet ak si ho este zatial nemozem zobrat.

puklica13
8. jún 2020

@mondolina myslim ze tu je nepochopitelnych tych veci viac...mozno by to bolo pochopitelnejsie keby sa zacalo s uprimnostou

mother221
autor
8. jún 2020

@daganov zrejme. Isla som vybavit ku gynekologovi potvrdenie ze este odstriekavam malemu mlieko. Volala som kuratorke co bola u muza na navsteve, tak ze ona nevie co mam robit, ze aby som sa vratila do Ciernej.... Som jej vysvetlila ze sa nedam zabit. Potom ked som jej o 10 min volala zas tak sa zatajila vraj je v terene... Volam priebezne detskej lekarke, ta mi to nedviha ale sestricka povedala, ze maly je v pohode ze nie je chory ako si muz vymyslal. Dnes mam v plane tam ist asi s kamaratom aby som nebola sama. Muz na sms nereaguje, dokonca mi vcera napisal nech nevolam. Budem musiet podat navrh na nove neodkladne opatrenie a priebezne synceka navstevovat. Uz som z toho uplne hotova. Ten skur*syn si ocividne moze robit co chce a policia ani nikto s nim nic nerobi.

mother221
autor
8. jún 2020

@puklica13 nemusite mi verit. Nezijem z nikoho reci. Jedine o co mi slo, boli rady a napady na ktore som zatial neprisla ja. Nemam dovod si tak zavaznu situaciu vymyslat. A ja zijem tak, aby som sa nemusela cwrvenat pri pohlade do zrkadla

simca06022011
8. jún 2020

@mother221 a on ma opatrenie na to, ze ma syna? Preco si synovi nechala trvaly pobyt pri muzovi? Preco tam chodis sama na anvstevy syna? Celkom tomu nerozumiem, mozno sa niekde pisalo, ale ja som to tu tak rychlo precitala... mna by k agresorom a uchylakom do domu samu bez svetka nedostal nik a nic. Dieta by som tam nenechala ani keby sa pokrajal a nepresviedcala by som ho (ano aj keby som musela utekat s dcerou, dat ju k rodicom, po dieta by som si hned isla). Prisla by som s dvomi bratrancami, dieta zobrala a dovidenia. Dieta dojcim, potrebuje mamu a nech dokazuje on, ze nie... postupy sudu aj kuratorky je zvlastny... bohuzial takyto pakovia sa vedia dobre pretvarovat. Mam takeho herca doma, nastastie neublizuje inak ako výmyslami...

acrobaleno
8. jún 2020

@mother221 Nehnevaj sa, ale na väčšinu dobrých rád a nápadov hľadáš výhovorky, že prečo sa to nedá. Toto nie je tvoja prvá téma. Už vtedy ti radili, že máš zobrať deti a odísť, ale ty si nechcela kvôli svojmu majetku a aj keď si odišla tak si sa znova vrátila, lebo ťa presvedčil, čo nechápem ako sa stalo. Tak potom kde je problém?

mother221
autor
8. jún 2020

@simca06022011 volala som s pravnickou. Vraj malemu nemozem zmenit trvaly pobyt bez jeho suhlasu. Nema maleho zvereneho ale policajti mi nepomozu vraj az ked budem mat neodkladko. Tak pisem teraz nove. Poobede tam pojdem s kamoskou tak sa bojim. On maleho vonku nedonesie a klamal mi ze vraj je malyvtak chory ze ho nemoze vyniest von v kociku

mondolina
8. jún 2020

@mother221
Nerozumiem nerozumiem a ešte raz nerozumiem ako si mohla odísť od 8 mesačného dieťaťa.