icon

Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod

mother221
28. máj 2020

ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...

cacianka
8. jún 2020

@mondolina a to mam hodit dynamit do dveri a skočiť tam ako chuck noris ?!
Toto je bohuzial obcas nevýhoda oblasti panubohu za chrbtom a väzby priatelov a rodiny.
Ty si nepočula nečítala o tom slavnom oteckovi z BA - velky sef velkeho podniku ??? Matka syna nevidela niekoľko rokov co jej nepomohol nikto.sud aj socialka jej priznali prava, ale otecko ich totalne neguje a este aj učiteľky a riaditelky idu proti nej ignoruju sudne rozhodnutia.ani socialka nepomaha...

cacianka
8. jún 2020

@soldi presne

mondolina
8. jún 2020

Každá minca má dve strany....ak je to tak ako opisuje autorka už pred týždňom keď mala možnosť odísť s malým tak by odišla, a nie že sa nedá lebo trvalý pobyt, lebo až keď bude rozvod( !), lebo skrine, lebo auto.
A verzia druhej strany by bola podľa mňa tiež zaujímavá.

mondolina
8. jún 2020

@cacianka
Odišla by si od 8 mesačného dieťaťa keď kojíš?

bluka2
8. jún 2020

@puklica13 nie všetky ženy majú tak zakorenené svoje práva v krvi a nie všetky dokážu ist proti systému a bit za za svoje práva. Môže to byť výchovou, že má vždy posluchat a podriadiť sa. Možno je to horším psychickým stavom, čo by sa dalo chapat, keď je matka s mliekom bez svojho babatka. Bábo s uchylnym svokrom v noci je možno neprebalene a stary chrape, jedno čo bábätko potrebuje, aj tak sa dá, ty červená čiapočka

yanina1983
Autor odpoveď zmazal
puklica13
8. jún 2020

@bluka2 ked tebe to k zivotu staci,ok..ja mam ine naroky na zivot...len pripominam, ta matka uz oredtym jedno dieta opustila..kvoli tomu chlapovi...ani vtedy jej nikto pistol pri hlave nedrzal

tatapipka
8. jún 2020

hrozné....pohli ste sa dnes niekam?!

mother221
autor
8. jún 2020

@puklica13 a ty to vies a preto robis zo seba mudru. Nebudem sa s tebou hadat, to moj problem neporiesi. Maj krajsi den, ako ho mam momentalne ja.

mother221
autor
8. jún 2020

@puklica13 nikto dieta neopustil. Za tie 2 tyzdne bola dcera v striedavke u muza a mojej mamy a ja som cakala ako sud rozhodne a denne trpla ze to ten chuj zisti, ze som dala odvolanie.

mother221
autor
8. jún 2020

@mondolina keby ta muz napadol a vyhadzoval z domu, urcite by si ty zbila 3 muzov naraz ze? Lebo ked ma to hovado vyhodilo, zobral si na pomoc brata a bol tam aj jeho zhnity foter.....

bluka2
8. jún 2020

@puklica13 moje a tvoje nároky na život s témou nesúvisia. Ty si sa asi nestretla so ženami ešte, čo sú v úplne inej životnej situácii a pomeroch ako ty, že?

bluka2
8. jún 2020

@mother221 nemrhaj čas na komentáre, čo ti nič nedávajú. Rovno ich preskakuj a možno tak cez víkend na nich reaguj. Sustred sa na praktické veci, čo môžeš urobiť teraz cez pracovný týždeň. Čas nehrá s tebou, maj to na mysli. Čím dlhšie je s nimi, tým viac sa to bude považovať za normálnu situáciu pre bábo...

puklica13
8. jún 2020

@mother221
@bluka2 stretavam sa s nimi denne..len tolko

mondolina
8. jún 2020

@mother221
Vtedy si volala policajtov že ťa odlúčili od kojeného dieťaťa?

puklica13
8. jún 2020

@mother221 nerobim mudru, len v tom tvojom"pribehu" je tolko veci co nesedia, ze by sa ani Fico nemusel hanbit

puklica13
8. jún 2020

Cas sa vypnut z diskusie..zbytocnej

bluka2
8. jún 2020

@puklica13 áno? Zaujímalo by ma viac aj jednou vetou, aby sme to tu nespamovali

senta_sofia
8. jún 2020

@puklica13 @mother221 co konkretne ti nesedi? Bohuzial ona nema moznost ist tam a zautocit na niekoho a zobrat mu dieta. Muz by jej nateraz mal umoznit styk a dietatom, ale tym, ze ona nema papier, tak jej policia ani kurator nema dovod asistovat a nema sa na zaklade coho vydania dietata domahat. Ak sa ona znizi k utokom a urazkam, tak to mozu negativne vyhodnotit voci nej. Ked bude mat v rukach doklad l tom, ze sud zveril dieta jej, moze nastat odobratie dietata, lenze tym to nekonci, pretoze mu mozu priznat aj napriek tomu, aky je, pravo styku s dietatom a ona bude v pozicii povinnej vydat mu ho a ked mu zahapruje v hlave, ze jej ho odmietne vratit, tak je tam, kde teraz. Takze ak ti brani v styku, tak ma problem, pretoze zverenie do starostlivosti je jedna vec, ale pravo druheho rodica stykat sa s dietatom, je vec druha. A toto sa mu pokus vysvetlit, ze proste raz si jeho matka a tak, ako ty svoju dceru davas ex, bude musiet on tebe davat maleho. To by mozno pochopit mohol.

mondolina
8. jún 2020

@senta_sofia
Ale tu sa jedná o kojenca nie o 6 ročné dieťa..do troch rokov ani neprejde striedavka.

mother221
autor
8. jún 2020
simca06022011
8. jún 2020

@soldi ja sa nikomu nesmejem, ja som povedala, ze aj keby som odišla po dieťa sa vrátim. A môžu sa aj na hlavu postaviť. A ak je to cudzie mesto tak by som v kľude z tade odišla... Nic a nik jej nemá právo brat dieťa. Druhé dieťa je u starých rodičov, tak zase o nepodporovaní od rodiny asi nemôže byť reč...

mother221
autor
8. jún 2020

@acrobaleno mne to tak povedala pravnicka z centra pre tyrane zeny .... Boze neviem co skor ta kamoska nakoniec neisla ze nemoze. Takze tam mozem ist az zajtra lebo kym tam pridem bude 19. 30 a moji rodicia mi dali podmienku ze ak tam odidem tak ma vyhodia z domu.

mother221
autor
8. jún 2020

Volala som so soc pracovnickou z centra pre tyrane zeny. Povedala mi ze vzhladom k tomu ze on si dava furt podmienku ze tam MUSIM ostat ked uz za malym pridem ze aby som tam sama neisla. Ta kamoska co mala so mnou ist do zrusila a ja tam sama ist bez svedka ktory by zavolal v nudzi policiu ist nemozem. Napisala som na urad Detskej ombudsmanky a novy navrh na neodkladko. Uz ked toto nepomoze tak neviem. Pripojila som tam potvrdenie o tom ze kojim. Som hotova, chce sa mi ist tam vykopnut dvere zobrat maleho a rozkopat muzovi ksicht. .. Som psychicky totalne v pici, muz si z nicoho nic nerobi, je stastny ze sa zozieram. Nie som krkavec matka ale bojim sa ze tam na mna skocia vsetci traja ak budem chciet maleho zobrat alebo ze ma zamkne doma a vezme mi kluce.

mother221
autor
8. jún 2020

Od rana beham volam vybavujem.... Som z toho psychicky v pici. Esre moji rodicia mi dali podmienku ze ak pojdem za malym do ciernej tak mi vyhodia veci a neprijmu ma uz. Ze si mam potom ostat zit tam. Boja sa ze mi daco urobi. Ze mam cakat na sudne rozhodnutie a hotovo. Musim tam zajtra ist aj keby ma mal tam zabit. Snad uz ta kamoska pojde.... :'(

tatapipka
8. jún 2020

@mother221 neuveriteľné chrapúnstvo tento štát fakt....ani neviem ako mám reagovať, prečítala som všetko a premýšlam ako sa ešte dá pomôcť...aspoň veľmi veľmi držím palce a posielam obrovskú energiu...je mi to tak ľúto

tatapipka
8. jún 2020

@mother221 prosím ťa máš nahraté aj niečo z toho ako ťa vyhodil naposledy z bytu? plus ak bude treba pošleš mi do IP tvoje osobné údaje?

evica01
8. jún 2020

Ja by som sa bala ze malemu daco urobi. Ako sa vie vobec taky dement postarat o dieta? Ved to zacina chodit, zuby, brusko.. vsetko mozne.
Nemozes ist na policiu, ze ti muz vzal dieta a ze sa ti vyhraza zabitim? Ze mas podozrenie, ze mu nieco urobi.
To, ze aj on je rodic nie je argument. Aj ty si rodic a navyse kojaci.

mother221
autor
8. jún 2020

@tatapipka mam nahravku zaslala som to na sud aj na kuratelu. Napis mi do spravy fb a pridam si ta.

mother221
autor
8. jún 2020

@evica01 som a s policiou som tam bola. Najprv ked som sla na policiu ma odjebali, ze mam zavolat hliadku ked ma napadne. Az potom ked som tam sla sama som zavolala hliadku po tom co mi svagor a svokor odmietli maleho dat.