Problémy so svokrou
Dobrý deň, včera sme boli s frajerom u mňa a celý čas mu mama vypisovala, kedy príde domov, kde je a podobne. Napísal jej, že je u mňa, ona jemu že “ ok…” … cele 4 h čo sme boli spolu, tak namiesto toho aby sa venoval mne, vypisoval mamičke … Urobili sme si parky, znova mu píše “ kde si, už si mal byt doma, mamke chýbaš “ napísal jej že ideme jest parky a ona znova “ parky mame aj doma “. Neviem, či ma so mnou nejaký problém, ale synatora ma 24/7 doma, pomáha.. nie je to tak, že sa fláka so mnou a kašle na povinnosti. My dvaja sa vidíme raz-dvakrát za týždeň, niekedy ani to, pretože mám veľmi malo času. A už keď sme spolu, tak mu stále vypisuje. Vidno aj na ňom že už mu to je nepríjemne. Ako sa mám k tomu postaviť? Veľmi ma to vytáča ..
@anonym_autor ak máte 15 je to ešte celkom v norme..ak po 18 tak je to maminkin cecek...
Nemyslím, že je to tebou konkrétne, skôr tým, že je nezdravo naviazaná na syna, vadila by jej akákoľvek žena v jeho živote... postaviť sa k tomu a nastaviť si hranice musí on... ty mu len môžeš povedať ako sa cítiš ohľadom toho, že v čase, ktorý trávite spolu je zavesený na mobile (je jedno s kým by si vypisoval alebo by sa hral alebo čo) a ohľadom toho, že každý detail vášho SPOLOČNÉHO času zdieľa s mamou, čím narúša aj tvoje súkromie... ja by som ho poslala za mamičkou určite skôr ako po tých 4h
@anonym_autor ak máte 15 je to ešte celkom v norme..ak po 18 tak je to maminkin cecek...
@anonym_cdf707 mame po 18. Keby mám 15, tak by som to neriešila ..
Nemyslím, že je to tebou konkrétne, skôr tým, že je nezdravo naviazaná na syna, vadila by jej akákoľvek žena v jeho živote... postaviť sa k tomu a nastaviť si hranice musí on... ty mu len môžeš povedať ako sa cítiš ohľadom toho, že v čase, ktorý trávite spolu je zavesený na mobile (je jedno s kým by si vypisoval alebo by sa hral alebo čo) a ohľadom toho, že každý detail vášho SPOLOČNÉHO času zdieľa s mamou, čím narúša aj tvoje súkromie... ja by som ho poslala za mamičkou určite skôr ako po tých 4h
@lindous najviac ma aj naštvalo, to som aj zabudla dopísať, že keď sa mi jedna “choroba” vracala niekoľko mesiacov po sebe a veľmi ma to trápilo a naozaj som nechcela, aby o tom niekto vedel ( pretože to je intímne ), tak on to vykecal svojej mamičke aj keď som ho vyslovene žiadala, aby to nikomu nevravel, pretože to je intímne…
Chlap kt. By radsej vypisoval mamke miesto toho aby sa mi venoval by tahal kade lahsie 😀. Hej hej vadi mu to 😀😀. Sa jej nebodaj boji ked odpisuje stale
Myslim,že on ma problém so sebou
Chlap kt. By radsej vypisoval mamke miesto toho aby sa mi venoval by tahal kade lahsie 😀. Hej hej vadi mu to 😀😀. Sa jej nebodaj boji ked odpisuje stale
@ivik4 akurát som mu napísala, že ako to vníma on, keď mu stále píše a on že “ normálne “🤣
Run dievča!
@lindous najviac ma aj naštvalo, to som aj zabudla dopísať, že keď sa mi jedna “choroba” vracala niekoľko mesiacov po sebe a veľmi ma to trápilo a naozaj som nechcela, aby o tom niekto vedel ( pretože to je intímne ), tak on to vykecal svojej mamičke aj keď som ho vyslovene žiadala, aby to nikomu nevravel, pretože to je intímne…
@anonym_autor mamicka si zabudla vsimnut, ze jej synacik vyrastol. Teraz je na tahu synacik, aby maminke vysvetlil, kde su hranice. Bude ju to boliet, ale zvykne si.
Takeho ani keby mal miliony.Ked nedokaže držať tajomstvo a tvoj intimný problém mame povie u mna to nie je chlap ale obyčajne nevyzrete decko.Aj ked dospele decko.Najdi si normálneho chlapa ktorý sa TI bude venovať a nesedieť pri maminej sukni.A všetko jej vykeca.
"Mamke chýbaš" mi odpálili dekel. Preňho je to norme, čo viac potrebuješ?
to je typ mamičky, ona taká bude ak aj syn bude mať 30r .
a je úplne jedno aká slečna je pri ňom. maminka sa až moc bojí o synáčika.
Mala si ho aj s mobilom poslať k mamičke papať večeru. Chceš chlapa a nie dieťa.
Prosím ťa napíš tu o 20 rokov. Ak tu ešte budem, rada si prečítam ako dopadol tento ich intímny vzťah (ich, nie tvoj).
Môj názor je, že aj keď je ešte mladý, toto už nezmeníte. Je to nastavenie, ktoré si stavali oni dvaja a budovali roky. Keby chcela mať z neho mamička samostatného syna, ktorého rešpektuje a chápe jeho samostatnosť, tak by si to rozhodne pocítila..
Toto ozaj nie sú problémy so svokru, je to len frajerova mama. Ktorého by som tiež poslala kade ľahšie ak by sa takto správal. To je tvoj prvý?
A inak, tie problémy intímneho charakteru nemáš náhodou od neho?
Fakt??
Skôr by som povedala, že ty si bola u frajera a matka ti vypisovala, keď si v obraze a vieš od slova do slova čo mu písala.
No s ešte keby vedela, že si ju už pasovala za svokru😅😅vie vôbec o tom, že už má mladuchu, čo jej syna napcháva párkami?
Však treba teplú večeru uvariť a nie frajerovi furt liezť do mobilu
Nazvala si ju svokra ona nie je tvoja svokra je to pre teba cudzia osoba frajerova mama a v podstate bud rada ze nie je tvoja svokra 🤣takú by som ani ja nechcela
@anonym_autor kopni ho do riti.Mamkin cecok nie je husband material
@anonym_autor Ahoj, ja mam k tomuto len 2 veci, co ti mozem napisat: 1. je to mamin cecek a jeho mama s nim za tie roky neprestrihla pupocnu snuru; 2. bude lepsie, ked s nim nebudes, lebo zanedlho budes mat pocit,ze randis s jeho mamou a nie s nim🙆♀️🙈🤷♀️🙄😄
@anonym_autor Ja len toľko. Svokra ti to nie je. Ste len milenci predsa, len sa stretávate, takže ...
@ivik4 akurát som mu napísala, že ako to vníma on, keď mu stále píše a on že “ normálne “🤣
@anonym_autor ste ešte stredoškoláci?
Kks jaká svokra? Máte 18 🤦 to, že je vekovo dospelý neznamená, že je dospelý 😁 a mamička mu nevie orvorene povedať aby pri sexe používal kondóm, aby nebola "babka" takto ho "ruší" SMSkami
@anonym_autor A čo si mala? Kvasinkové infekcie? Toto sú starosti teda. Ale zase počas študentského života ani iné "starosti" nie sú.
Na svokru to prepísali admini.
@anonym_autor s odstupom času a pribúdajúcim vekom ti len poviem, najväčší ❗❗❗je u mňa fráza ;
"párky máme aj doma"
Mám presne takúto svokru
Najlepšie vie obriadiť deti ona
Ona vie predsa nakúpiť pyžamá deťom tiež, nie len moja strana
Zavára sa džem najlepšie u nich
Šaty na prijímanie ona videla krajšie , kúpila by krajšie
Zákusky sme , kde objednali , to ona tam a tam.. tam sme aj my mali
Do pipiny tam, to je žena na pohľadanie
Zastreľte ma deti moje, keď budem takáto !!!!
@anonym_autor ja sa starám o syna sama, som na neho neskutočne fixovana, ale nikdy v živote by som toto nerobila 🙂

a máte 15 rokov?