Proste ma nebaví život
Nebavi ma to. Nebavi ma zit existovat fungovat. Nemam radost nemam chut prezivat. Proste kazdy den znovu a znovu vstat starat sa o deti. Beriem antidepresiva nakolko to bolo so mnou az tak zle ze som sa chcela zabit. Neviem ako fungovat ako sa nakopnut. Mam male deti skveleho manzela. Starsi je autista ide do skolky od septembra bojim sa ako to zvladne. Behame po liecebnych pedagogoch logopedoch vysetrenia poradenstva vsetko. Som smutna. Neviem co by mi pomohlo. Nechce sa mi uz byt doma maly ma este len rok manzel nechce aby som sla do nejakej prace a vlastne mne sa nechce ani byt doma ani ist do prace ani nic. Ja neviem ako sa dostat z tohto stavu
@ktochytavzite ved ano ja viem ze ten rezim sa zmeni. Mozno bude lahsie uz aj ked pojde ten starsi do skolky len to ze este stale dva roky doma s mensim no
Autorka, my sme v dedine mali take iste a tiež som tam nechodila strašne dlho, lebo som si hovorila, ze keď tam aj prídem, nikdy tam nikoho nestretnem. Omyl, ono tam tie mamičky občas prídu. Len treba vedieť odhadnúť čas. Neboj sa, keď tam začneš chodiť pravidelne aj niekoho stretneš občas. Lenže doma medzi 4 stenami nestretnes nikdy nikoho. Netreba sa nechať odradiť, keď tam nikto nebude.
@katkami123 no ja som chodila na naše tu dedinské ihrisko 4 roky každý deň a veru 2 krát za celý ten čas prišla jedna babka s dieťaťom, proste na niektorých dedinách je to beznádejne, všetci sú doma na dvore, väčšinou bývajú u rodičov, babky sa starajú, my sme tu sami, prisťahovalci z mesta, tiež som mala zo začiatku trochu depku z toho, no deti podrástli, už je lepšie
ja viem ja uz som 5r pomaly plus som lezala na rizikovom a je to strasna nuda a ten stereotyp dennidenny,hl ak si v takej dedine ze len dom a dvor,ja to tak mam ziaden obchod,na ulici nik je to take na psychiku,iste sa to skolkou zmeni,uz len ked nasadnes do auta a pojdete po statsieho,stretnes tam niekoho ,zakecas sa a bude to ine,
@ktochytavzite ano v to dufam ze uz sa nieco zmeni ze budem ponho chodit do tej skolky tak tam snad niekoho spoznam s kym aspon trochu prehodim par slov
@janickacrazy my sme tiež prisťahovalci z mesta 😀 tak jedine už iba na dlhé prechádzky po dedine chodiť a možno sa zadarí nejak niekoho spoznať
Ak budete chcieť kľudne sa ozvite, zmietam sa v podobných problémoch, žiaľ, už niekoľko rokov... Tiež mám staršieho syna autistu, mladší má pol roka takže viem o čom píšete...
Ja ti poviem toto isté mňa tiež nebaví sa stále starať o syna a ešte keď teraz v marci búde mať 3 roky a nevie poriadne rozprávať pretože dobre nepočuje a ja už nevládzem niekedy neviem čo odomna chce ja som už naozaj unavená a pritom ja som epileptik čo musím lieky užívať a není to jednoduché ja normálne už aj poslednej dobe zabudam som z tých liekov unavená vyčerpávajú má a ešte moja vlastna matka má vyčerpáva pretože musím zvýšiť hlas na syna aby počul a ona mi povie že iba mňa pocut že hučim strašne aj ja mám také myšlienky sa dakedy že sa obesim ale psychiatra nemám ešte som není na tom až tak zle mám problém v tom že veľa spím a to ma štve a ešte teraz je horšie malý je strašné závislý od mobilov to je najhoršie

@katkami123 len tu na dedine co je ihrisko nestretnes mamicky bo tam nikto velmi nechodi aj to take ihrisko jedna hojdacka jeden konik a jedna smyklavka