Prvá láska
ahojte maminky, som v zložitej situácii, preto aj nový nick. mam 2 deti, manžela, pracu, proste normalny život. môj problém je taky, že sa v mojom živote objavila znova moja prva a velka laska. Boli sme spolu 3 roky, on sa v tom case rozvadzal, čiže sme sa stretávali tajne. potom som stretla svojho terajšieho manžela a s týmto som sa rozišla, nevideli sme sa pár rokov, ja som mala medzitým deti, on dva vztahy, postavil dom. a teraz sme sa znova stretli. medzi nami to zacalo znova iskrit, on je sám, ja mám rodinu. chce aby sme sa stretávali, aby som išla k nemu s detmi byvat. a ja neviem. s mojím mužom sa niekedy hadame, niekedy nie, mame asi normalny vztah - on nepije, nefajčí, sex máme 4 x do týždna. proste nemáme problémy, len je u nás stereotyp. toho prvého lubim a svojho muža mam rada.
deti su na mojho muza neskutocne naviazané, trávi s nimi čas, ma u nich autoritu.
Isli by ste do takeho rizika, do noveho vztahu kvoli laske? alebo zostat vo fungujucej rodine kvoli detom
To nemyslíte vážne toto tu? Prečo ten výsmech? Normálne som sa pýtala... až na pár normálnych odpovedí tu riešite takéto "rady" Co s tým ma kabelka, krabičková dieta a hlavne riesit tu či sú prazdniny, preboha??? Nikoho z vas dokonale ženy nikdy nenapadlo, či je vas dokonalý manžel pre vas ten pravý??? Ked nie, tak sorry, asi som tu vážne omylom. Samozrejme si važim vsetky, čo odpovedali normalne a sliepky nech idu do kurina
Nechapem ako taky vztah moze fungovat,ze sex ide,mne by neslo bo chrobak by bol v hlave,to je nehorazne.srdce ti nic neciti,
@niesomnova a čo si čakala, že Ti dá niekto odpoveď? Nikto nežije Tvoj život. Tak načo sa chodíš pýtať? Jasne, že si na výsmech. Aj som pôvodne chcela odísť z MK, ale začalo to tu žiť a dobre sa aspoň pobavím. 😵
@niesomnova a čo sa stalo s jeho vzťahmi predtým? to musíš počítať s tým, že čo sa stane ak stretne každú svoju ex ako teba, čo asi bude robiť. Deti nemá určite? Ak nemá deti so žiadnou, tak možno on má problémy s plodnosťou. Tento ex asi koná dosť impulzívne, nerozmýšľa veľmi nad tým ako to budú vnímať tvoje deti.
@niesomnova
Ja teda dokonala nie som, a nad tym ci je ten moj ten pravy sa obcas zamyslim. Je to uplne normalne. Po 5-10 sekundach pridem na to, ze ano! Je to ten pravy! Tebe radim: ten pravy pre teba by mal byt ten, ktory s tebou vyriesi vsetky problemy, a aj zlozite situacie, ako je ta tvoja. Daj mu precitat tvoj uvodny prispevok....a potom napis, doriesime....viac hlav, viac rozumu
@niesomnova
pytas sa ako keby si si chcela vymenit rano ponozky.... ale manzelstvo nie je o tom, ze aha prva laska..waw a idem.. Manzelstvo je na cely zivot... a ty si sa dobrovolne rozhodla, ze budes stat pri svojom sucasnm manzelovi, lubit ho, starat sa o neho... neuvedomovala si si to?
a tvoj mozny napadni... v rozvodovom konani to tahal s tebou..potom za par rokov dva dalsie vztahy... "idealny" clovek na zivot...
a co tvoje deti? chces im rozbit rodinu?
A teraz my máme napísať aby si opustila svojho manžela a utekala za iným ? Alebo teraz o čo ide ? :D :D :D niektoré fakt neviete čo zo životom ach ...
@niesomnova Hlavne, ak sa nasťahuješ k "milému" aj s deckami a tie mu tam budú celé dni hulákať, tak ťa vyrazí po týždni ako špinavú handru....A potom čo? Potom bude dobrý aj manžel? A myslíš, že s otvorenou náručou ťa vezme späť? Ako tu denne čítam niektoré komenty, čo by iné dali za to, aby mali to, čo ty....niektorí ľudia si nič nevážia....kdežto budú až vtedy, ak to stratia 😢 😢 😢
@jasminet to su tie turecke a juhoamericke serialy 😄😄😄😄😄tie su plne takychto zvratov a navratov to ked clovek vidi na obrazovke tak asi zatuzi po vzrusu😃😃😃😃 do toho hodis 50shades of grey na nocny stolik a uz nevies co by si od radosti robila 😀 😀😀😀😀😀
@prasiatko30
ivo toman take prijimanie informacii nazyva krasne - debilizace mozgu
keď už si sa raz rozhodla, položila ruky na záprah, tak sa neobracaj späť. Ako píšeš - s manželom máš normálny vzťah - deti potrebujú vlastného otca a normálne, isté rodinné zázemie... City dokážeš ovládať, je to o rozhodnutí ostať verná sľubu, ktorý si manželovi dala... pozri si video zo svadby🙂
@niesomnova klasika,ked nemate problemy,tak si ich treba vytvorit.ZENSKA SI NORMALNA??? tento tvoj ex vobec nie je muz tvojho zivota.ved je to nestabilny trulo,ktory ti tlaci bachorky do hlavy o neskonalej laske.keby bol taky uzasny,nebol by rozvedeny a mal by rodiny,manzelku a usporiadany zivot.ked prestriedal vsetky husicky v okoli,tak sa ulakomi na teba,lebo vie,ze ide na istotu.bud stastna,ze mate s manzelom normalny stereotypny vztah.radsej by si riesila hadky,choroby alebo akekolvek ine problemy?az mi je spatne,ked vidim ako si ludia nevazia to,co maju.vzdy nam pride do cesty niekde,kto bude zahadny a bude to medzi nami iskrit,ale oni chodia preto,aby skusali nas vztah a hlavne nasu osobu ako taku.
@valeriap udrela si klinec po gebeni. My ju mame poslat od muza za amantom a ked to nahodou nevyjde (teda urcite to nevyjde) budeme vinne my.
Ale cudujes sa? Vsak tu su schopne baby si pytat radu na to ako si maju zadok vytriet. 😖 😝 V takomto zavaznom zivotnom rozhodnuti naozaj potrebuju zvolat germium modrej kobyly a podla toho, ktora moznost dostane viac likov sa zariadia. Obsah vlastnej mozgovne pouzili niekedy davno pre konom... Uz teraz im ho netreba a tak pomaly krpatie a taky zakrpateny generuje daketo prisprostale temy. ☹
@niesomnova ja by som ti poradila jednoducho "nikdy never ze inde je trava zelensia"... tvoj manzel je podla teba dobry ked ho mas rada takze mas xy moznosti rozvijat vztah s nim, zaviest do stereotypu nieco nove a podobne.....alebo si taka naivna ze si myslis ze s tym prvym bude vsetko lepsie, krajsie, lahsie?
...aby si si za par mesiacov/rokov netrieskala hlavu o stenu ze si kvoli ruzovym okuliarom a vlhkym nohavickam prisla o rodinu
@niesomnova ja nechapem, co sa divis, aka otazka, take odpovede 🙂 s manzelom vsetko idealne, ale uz je okukany, tak ho ides vymenit? ved ked si sa pred par rokmi rozisla s prvou laskou a dala sa dokopy s manzelom, tak si na to asi mala nejake dovody. Tak si na ne spomen.
@niesomnova milá moja do toho kurína patríš akurát tak ty.. tvoja otázka nei je hodná normálnej odpovede. Každá jedna si vo vzťahu prejde dobrým aj zlým. Neverím, že jediná by sa našl tkorá má doma ideálneho chlapa a na ružiach ustlané. Ale ty sa zamysli čo chceš od nás? My máme tebe radiť, keď ty sama nevieš? V provom rade má byť rodina.. tvoje deti.. Choď a vysvetli im že ťa tvoj manžel nudí.. a že sa to zachelo nový dom a starého frajera.. moje nervy.. Nepoviem kedby ťa doma trieskal .. mala si peklo. že uvažuješ nad rozbitím rodiny.. ale toto??? a nechceš aby sme ťa ešte aj presťahovali?? 😀

Hmm ako ti pomoct? 4x to tyzdna sex doma,ostavaju este 3 dni. Smelo do toho.