Prvé dieťa po 32. narodeninách
Dobry den. V 31 som sa rozisla so svojim priatelom, momentalne mam 32 rokov, ziadny vztah vo vyhlade ☹ . Zovsade naokolo pocuvam, ze sa mam ponahlat, lebo nikdy nebudem mat babatko.
Nesedim doma, do spolocnosti chodim, ale nedari sa mi nikoho najst. Dnes na mna vsetko dolahlo a citim sa pod psa. Aj keby som si niekoho raz nasla, bojim sa, ze uz nebudem môct mat deti.
Viem, ze vy baby mi nepomôzete nikoho najst, ale mohli by ste ma aspon pozitivnymi prispevkami a dôkazmi z vasho zivota res. okolia podporit, ze nic nie je stratene?
Dakujem pekne a pekny vikend.
Ja som mala prve v 32.Dr.v porodnici povedal,ze dolezite je mat prve do 35 a potom uz je to jedno.Nevesaj hlavu,doba ide dopredu a aj vek uzatvarania manzelstva a rodenia deti sa zvysuje.Ja sa naopak cudujem babam,ktore maju deti v 20-25...najskor som cestovala a uzivala si.Nic mi neutieklo...
@martinazh Neboj nic, vsetko ma svoj cas. Mne sa narodilo babo pred mojimi 34.narodeninami a vsetko bolo v absolutnom poriadku. A mam kamosky v tvojom aj vyssom veku, co tiez este len na toho praveho cakaju. Hlavne sa na to netreba mentalne zafixovat, vsetko pride samo a vtedy, ked to najmenej cakas. 🙂

oslo, po 6. mesiacoch????? pre pááána...tebe tie biologické hodiny museli riadne biť...to ako je možné, že ti stačilo tak málo času???? jediný argument kt. pochopím, že už si ozaj chcela dieťa a v podstate ti bolo jedno, hlavne, že sa aktuálne okolo teba motal chlap...inak nechápem