icon

Prvé rande a „urazenie" parfému

19. máj 2022

Ahojte, robím taký ,,prieskum".... ako by ste vnímali takúto situáciu vy, ženy... prípadne čo na to povedia aj chlapi... bola som na prvom rande... sedeli sme oproti sebe v reštike a muž povedal.. takým normálnym tónom... že čo to máš za parfém? taký silný je, nehodí sa ti, taký pre staršiu ženu, fajčiarku by bol vhodný. tebe by sa hodil nejaký ľahší.
ja som mu na to povedala, že a to je zhodou okolností môj najobľúbenejší parfém...ale prestala som ho používať.

Po pár razoch na ďalšom stretnutí sme boli spolu na pár dní na predĺženom víkende a pričuchol si k mojej tvári že čo to mám za krém, že mu to nejako nevonia... tak odvtedy som ho prestala používať.

Ja som zostala zaskočená a nevedela som ani ako reagovať, bolo mi to troška nepríjemné...ale nechcela som zo seba robiť príliš citlivku... ako by ste reagovali vy?
je to vhodné takto niekomu povedať? či keď sa cítil pri mne tak uvoľnene, tak preto tak reagoval, že mi môže hocičo povedať, myslíte?

Strana
z3
miadi
20. máj 2022

@panelacikova ake dehonestovanie ? Ja som len napisala ze Neviem ake mà on dovody ale ze je to neslusne na prvom rande kritizovat jej parfem. Stacilo povedat ze sa mu ta vona nepaci ked tak a nie ze sa jej nehodi ze je to vona pre staru fajciarku. To uz je utok na jej vkus . A aby sa dospela zena menila a prisposobala chlapovi ktoreho len stretla Mne nepride ok.

alexandra1990
21. máj 2022

Skutočne nikdy nepochopím zmýšlanie niektorých žien tu na MK. Akákoľvek diskusia, akýkoľvek problém, tak hneď je to psychopat, manipulátor, rozíd sa s ním. Ale keby autorka napísala, že jej vadí chlapov parfém, tak by ste jej hneď radili aby mu to povedala lebo nebude riskovať migrénu pre jeho parfém. Je tu diskusia, kde žena píše, aká je trucovitá, že keď chce ísť cvičiť a chlap jej povie, že aby už išli, tak zrazu nejde lebo to berie, že ju nepriamo núti. Všetky jej tam pritakavajú, pritom keby napíše, že to robí chlap už by tam boli komentáre, že sa správa ako decko, je manipulátor lebo musí byť poňom a ona ho nemôže nikam zavolať a má sa s ním rozísť...
Mám 2 vône, ktoré na sebe znesiem. Jednou z nich je práve chloe. Ale je to vôňa, ktorú buď miluješ, alebo nenávidíš. Zo silných vôni ma bolí hlava. Bežne poviem susede, že s ňou nejdem vo výťahu pre jej parfem. Nebudem trpieť len preto, aby si niekto nemyslel, že som manipulátorka. Napríklad pánske vône mi nevadia žiadne. Sestra použiva J'adore vie, že keď sa máme stretnút, tak ju nemôže použiť lebo by som umrela. Aj v rade pri pokladni keď cítim ženu, ktora sa ,,vykúpala" vo flakone prejdem k inek pokladni.

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
joplinka12
Odpoveď bola odstránená
joplinka12
Odpoveď bola odstránená
basska_b
24. máj 2022

Uff... ja by som utekala kadelahsie. To ti on bude vyberat kozmetiku? A aku kozmetiku pouziva on? Lebo podla mna je jeden z dvoch extremov - bud neznasa, ked sa zena maluje, vonia... alebo to naopak az moc riesi a komentuje zeny

modrykonik33
Autor odpoveď zmazal
zuzana76
22. aug 2023

@melanta jej sranda, presne mandlovy krem a vynoria sa mi spomienky na babky, mne to praveze vonia

@autorka mne Chloe chloe vonia, je sice taka tuctova, ale mojmu muzovi sa zase velmi paci a stale mi ju kupuje, mam aj ine vone, tie som si kupila ja, kedze sa mi nechce nosit stale tu istu vonu, ale myslim, ze teda su aj silnejsie vone a z tejto ja rozhodne hlavybol nemam, ale uznavam, ze je tuctova, lebo ju uz ma/mala skoro kazda zena.

zuzana76
22. aug 2023

@autorka ten krem s aloe podla mna musi krasne vonat, ja som mala kedysi krem z aloe z kanarskych ostrovov a potom som si ho este objednavala, tak pekne mi vonal

reddflowerlife
22. aug 2023

@panelacikova no neviem ci mnohi chlapi maju radi zivocisnu vonu.. mne manzel vzdy pochvali vonavku, dokonca ma oblubene na mne ktore nosim.. takisto kolegovia, pochvalia vonavku ze aka dobra vona…

zuzana76
22. aug 2023

@autorka podla mna bude minimalne neychovanec, keby to myslel uprimne, tak by ti povedal: prepac, ten parfem, co pouzivas mi vadi, boli ma z neho hlava.

@panelacikova slovo "vytríbený vkus" existuje https://slovnik.aktuality.sk/preklad/slovensko-... v anglickom slovniku ho najde, neviem vsa, ci to nie je čechizmus

maryetta
22. aug 2023

Ja mam s muzom tiez rozdielny nazor na parfem.
Moj oblubeny mam uz niekolko rokov a zrazu sa mu prestal pacit. Pritom mi ho stale kupuje on.
Ale napr v tehotenstve mi smrdi a neviem ho pouzivat.

madames
10. feb 2025

Ak niekomu nevonias tak sa s ním nestretávaj! A už vôbec si nenechaj urážlivé poznámky na svoju adresu.

tiezjedna
10. feb 2025

@autorka odhliadnúc od toho, že Chloe je fakt intenzívna, vtieravá a za mňa fuj vôňa, nemyslím si, že by to mal hodnotiť v tomto štádiu randenia... Neviem, príde mi to trochu buranské a zrejme to bude tip, čo na mysli, to na jazyku, takže v spoločnosti časovaná bomba... Ale zase nuda s ním asi nebude😉

Strana
z3