Prvé rande a „urazenie" parfému
Ahojte, robím taký ,,prieskum".... ako by ste vnímali takúto situáciu vy, ženy... prípadne čo na to povedia aj chlapi... bola som na prvom rande... sedeli sme oproti sebe v reštike a muž povedal.. takým normálnym tónom... že čo to máš za parfém? taký silný je, nehodí sa ti, taký pre staršiu ženu, fajčiarku by bol vhodný. tebe by sa hodil nejaký ľahší.
ja som mu na to povedala, že a to je zhodou okolností môj najobľúbenejší parfém...ale prestala som ho používať.
Po pár razoch na ďalšom stretnutí sme boli spolu na pár dní na predĺženom víkende a pričuchol si k mojej tvári že čo to mám za krém, že mu to nejako nevonia... tak odvtedy som ho prestala používať.
Ja som zostala zaskočená a nevedela som ani ako reagovať, bolo mi to troška nepríjemné...ale nechcela som zo seba robiť príliš citlivku... ako by ste reagovali vy?
je to vhodné takto niekomu povedať? či keď sa cítil pri mne tak uvoľnene, tak preto tak reagoval, že mi môže hocičo povedať, myslíte?
ja mam citlivy nos a z tazkej vonavky aj celkovovone mi byva zle .. nemohla by som byt vedla niekohokto mi "nevonia" byvaly dostal drahu kozmetiku ale to bolo inak silne parfumovane .. takto musel prestat pouzivat lebo ja som sa na ni nevedela sustredit bolela ma z toho hlava etc ... takze by som to brala normalne a vymenila ak mu to vadi a ak ho mas rada
V prvom rade som si myslela, že nemusel byť taký priamy, ale keď píšes Chloe tak rozumiem🙂ja mám rada vône, ale z tejto mi príde fyzicky zle bol jeden čas, keď ju mala každá druhá žena a moja kaderníčka...bola som rada, keď som odchadzala.Pre mňa tá vôňa obsahuje niečo zvláštne čo mi vadí
Ak Ti inak vyhovuje uvidíš...chlap je málokedy diplomat a povie rovno bez okolkov.
Ale čo, išla by som aj na tretie rande a natrela sa Holtovym krémom (kto nepozná, je to krém z lekárne, ktorý fakt smrdí, ale lieči pleť)
Nedaj sa meniť, potom prídu iné veci čo mu vadia a ty sa zmenis ani nebudeš vedieť ako
@17alexis Tak ale je ine,ked ti to povie zo srandy buduci manzel a ine chlap,co ta nepozna na 1.rande. Ja som sa raz tiez stretla s chalanom,ktory bol kuchar a dostal skvely napad si dat pred rande domacu tresku😂🤦🏻♀️ Este sa s tym aj pochvalil😂 A tiez som mu nepovedala,ze fuj,smrdis!😂 Jednoducho som decentne skratila cas rande😁
Pekne si ta testuje 🙂 A zatial si testom presla. Povedat niekomu na prvom rande, ze mu smrdi jeho parfem a nehodi sa mu a hned dostat aj odporucanie, co by sa mu hodilo je dost drze a hlavne manipulativne. Detto krem. Ale co je na tom najproblematickejsie je, ze si dane veci prestala pouzivat aj ked bol parfem tvoj najoblubenejsi. Ak by si povedala nieco v duchu "mne voni krasne" a pouzivala ho dalej, testom kde su tvoje hranice by si urcite nepresla. Pan je zjavne manipulator a vypalil plnu palbu hned na zaciatku.
Inac Cloe Cloe bol kedysi moj naj. Ako som ho od muza dostala naposledy,smrdi uz aj mne samej😂 Mozno je to zmenou voni po Covide,alebo sa fakt zmenil? 🤔 Lebo ozaj mi pride,ked ho striekam ako vona do zachoda😂 Ale zatial mi to nikto takto napriamo nepovedal a budem ho nosit,kym ho neminiem,lebo ked sa rozplynie,da sa😂
tento krem to bol, co ja viem, podla mna nema nejaku extra neprijemnu vonu, ...on sa vtedy tak ku mne naklonil a ovonal mi tvar, ze co to mas za krem? ze nepekne vonia alebo nieco na tento sposob uz si to doslovne nepamätam, no tak som zostala taka zaskocena ani som nevedela co na to povedat, tak som mu ukazala ten krem ze tento pouzivam, ze co ja viem, mne nejako nesmrdi som povedala... ale teda prestala som ho uz pouzivat, vlastne uz nova mozem zacat, lebo sme sa tento tyzden rozisli.
Nechcela by som ho. Nie preto, že je úprimný, ale preto že je bezohľadný. Vôbec nezvážil, že sa ťa môže dotknúť. Keby ti to povedal, po dlhšom čase a iným štýlom.
Skús mu tiež šťavnato okomentovať niečo, čo sa ti na ňom nepáči... Alebo radšej nie...Škoda reči.
A používaj to, čo máš rada- 100 ľudí, 100 chutí.
Dobre sa ti stalo, že ste sa rozišli.
pre mna by zablikali kontrolky a hlavne prosim ta, uz to viac nerob - ze ti niekto povie, toto sa mi nepaci a ty to prestanes robit, pouzivat - co by bol dalsi krok? takato kratka sukna sa mi nepaci? resp. sa nad tym aspon zamysli
za mna je to jasny znak manipulatora 🤷♀️
ale ano suhlasim, niektore vone ludom nemusia sediet, mozu byt tazke a pod. ale jednak ma je do toho nic v beznom zivote a existuje 1000 inych sposobov ako to povedat
@zazvorka87 áno, bude lepšie, ak ten chlap bude "vychovaný", svoje pocity schová za klamstvá, bude jej lichotiť, len aby ju napokon pretiahol a jej parfém mu bude v budúcnosti tak vadiť, že ju napokon nechá 😀 áno, to bude super... nie nejaký nevychovaný a netolerantný grobian..... už keď je reč o tolerancii, tak ak jeden vie, že druhému vadí, keď fajčí, tak mu nebude vyfukovať dym do tváre... pôjde obďaleč a potom si dá nejakú žuvačku aspoň. to isté parfém. ak viem, že mu vadí, ale záleží mi na ňom, lebo iné veci sú super, tak jeden parfém viem predsa oželieť. či?
@lucilaines no hej, my do toho viac nevidíme a neboli sme pri tom. možno bola fakt neznesiteľná tými "vôňami" a možno je manipulátor on... musí si sama zvážiť, čo ďalej.
Bud je to kreten, ktory sa nestiti bezohladne arogantne komentovat a komandovat, alebo len neostrielany amater. Spytala by som sa ho s ktorym z nich mam docinenia.
aha, tak oni sa už rozišli.... tak autorka, načo potom toto riešiš? rozišli ste sa, striekaj na seba čo chceš, natieraj, čo chceš. načo potom diskusia? 😀
@panelacikova písala som podľa seba, keď som bola zaľúbená všetko mi na tom chlapovi vonalo a nič mi nevadilo, mala som raz frajera čo používal eclet, neznášam tu vôňu a na ňom mi krásne vôňala a chápem že niekto môže byť citlivý na vône ale mohol to ináč povedať a nie na prvom rande to je nejaké čudné od chlapa
A preco ste sa rozisli? Z koho iniciativy?
to vyzera na super manipulatora....a ty sa hned na zaciatku podriadujes. lebo jemu sa nepaci....nabuduce povie, ze sa mu nepaci, to co mas oblecene a ty zmenis styl oblecenia?? Neprisposobuj sa prilis hned na zaciatku. Kazdy je individualny a partner nemoze chciet hned od toho druheho, aby sa menil. Ale on teba meni na svoj obraz, tak mi to pripada. Mna by to inak urazilo, ak by na prvej schodzke, kritizoval moj parfem, Ako on vie, co sa ti hodi?? Ved ta este ani nepozna.Alebo chce, ay si mu pripominala byvalu partnerku? V kazdom pripade, je to urcite pre teba na zamyslenie, co ten chlap robi....ja by som vo vztahu nepokracovala.
@panelacikova a to aki chlapi? ja sa stretavam s presnym opakom🙂
Inak mne sa uz stalo kedysi davno, skombinovala som telove mlieko a iny parfem, k tomu lak na vlasy a dokopy to smrdelo ako hnoj, vazne ako kravsky hnoj...
@darkswan tak zrejme budeš presný opak mňa.... ale o tom nie je diskusia. ja som teda ešte nestretla chlapa, ktorý by bol uchvátený z umelej "vône", čím sa tiež nie vždy dá nazvať tá aróma vychádzajúca z fľaštičiek.. a ešte som sa zamyslela, to sa tie ženy, ktorých chlapom sa páčia voňavky, voňajú aj keď sa osprchujú a idú do postele s predpokladom, že bude sex??? no za mňa fuj teda 😀
@nika523 presne to vystihuješ, bola si zaľúbená. zaľúbenosť opadla. ešte si s ním? asi nie 🙂 ja tvrdím (vo všeobecnosti), že dvaja si musia navzájom "voňať" prirodzene, čiže musia fungovať chemické reakcie. ak sú navyše sympatie a rovnaké názory a hodnoty, tak si stretla toho pravého 🙂 autorkin "známy" tú svoju pravú zrejme ešte nestretol, asi potrebuje prirodzenú vôňu ženy. 🙂 ale autorka uprednostnila voňavečky, tak sa už aj rozišli 😉
mne tiež na mužovi vadia niektoré vody po holení. Aj mu to poviem. Ale čo ju vyhodí? Minie a kúpi novú. Z času na čas kúpi takú čo mi vadí. Ale prežijem to, veď sa holí 2x do týždňa. Už som mu povedala nech si odfotí tú, čo mi nesmrdí ale vždy zabudne.
no tu som si spomenula na pripad u nas doma :D mam krem s tokajskeho vina.. ten mojmu chlapovi velmi vonia :DDDD
Mne to, ked niekto niekomu nevonia, alebo cokolvek na nom skor pride ako nedostatok chemie. Alebo proste naozaj pouzivas smradlavy krem, alebo nehodiaci sa parfum, ale teda to je "tvoj vyber"= tvoja osobnost a mal by to proste zvladnut 🙂 Ale tak ak ostatne veci u vas funguju, este by som to nechala tak, pripadne, by som na dalsiu poznamku o voni skonstatovala ze a nejaky zvlastny nos, ked mu vsetko smrdi :DDD
@ivaa_ moj tiez takto okomentoval lak na nechty, skoro som odpadla :DDD a cerveny ruz... ide ho slak trafit :D
@panelacikova no su muzi aj s vytribenym vkusom🙂 myslim, ze si nikto do postele parfem nedava, pokial nejde o speci intermezzo😀 mna sa skor muzi ako zeny pytaju co je to za krasnu vonu, takze vnimaju to...
Ze to nie je ten pravy.Ludia ktory k sebe patria si vonaju.Feromony.Ak mu uz teraz na tebe prekazaju taketo veci nebudete spolu dlho.
@darkswan nechcela si napísať "vycibrený"?
@panelacikova nie nechcela🙂 hrame sa na slovicka, to je uz off topic🙂
@darkswan v pohode, ja len, že som nerozumela, čo znamená slovo: vytribený, keďže neexistuje :( hlavná vec, že anglické ti idú 😀

je pre mna zaujimave citat tieto komentare, lebo minule sme presne toto riesili s kamosom - prekazal mu na babe parfum a pytal sa, ci jej to ma povedat. ja som priama osoba, tak som tvrdila, ze ano, ved sa predsa nebude premahat, ale podla reakcii mal zjavne pravdu on, ze radsej nie, lebo baba sa urazi 🙂 (skoda, ja som za uprimnost vo vztahoch).
k teme - neprekazalo by mi, keby mi to povedal, ale slusne. tento nezvolil najstastnejsie slova s tou starsou fajciarkou.