Prvý styk a meškanie menzesu

anna883
26. apr 2018

Potrebujem poradit. Pred tyzdnom som mala nechraneny pohlavny styk. Spala som s chalanom prvy krat v zivote. A pred tym mi meskali styri dni moje dni. A od styku mi meskaju tyzden. Neviem co mam robit. Bojim sa ze som tehotna. :( poradte mi

kathy93
26. apr 2018

Koľko máš rokov ak smiem vedieť? Lebo ak si mladá tak je to normálne že menštruácia chodí ako chce. A skús si spraviť test iné sa nedá poradiť
@anna883

beky1813
26. apr 2018

Hm. Zaujimave

anna883
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
26. apr 2018

poraď sa s mamou...

lavender21
26. apr 2018

Ak to je ešte len týždeň od styku, je to strašne skoro, treba len počkať. Rozumiem tomu správne že si mala styk keď si mala dostať menštruáciu a tá neprišla? Môže to byť kvôli stresu, alebo chorobe, iným vplyvom. Šanca že si otehotnela tam určite je, keďže si mala nechránený pohlavný styk, ale je ozaj malá. Skôr to bude mať inú príčinu. Každopádne tehotenský test ukáže výsledok až po vynechaní menštruácie, ale podľa mňa minimálne dva týždne od styku. Vajíčko sa musí uhniezdiť a tak sa začne tvoriť hormón čo detekujú tehotenské testy. Aj chute na sladké keď máš, to je myslím skôr len v hlave zatiaľ, že máš z toho obavy. Tak skoro by si tehotenské príznaky nemala mať. Neboj. Ale nabudúce radšej dávaj pozor... 🙂

anna883
autor
26. apr 2018

@deti95060810 mama by ma akurat "zabila"

hettinka
26. apr 2018

@kathy93 test jej po týždni ešte nič neukáže

Ostáva len čakať, už je neskoro na tabletku po, takze už je to buď - alebo.

A ak tehotná byt nechce, treba kúpiť aspoň kondomy, keď už nič insie. A nespať bez ochrany s chalanom, s ktorým by to bol problém, ak by otehotnela.

anna883
autor
26. apr 2018

@lavender21 no ja len dufam ze v tom niesom :( dakujem za krasnu odpoved.. a test ked si spravim po tyzdni je skoro teda ?

hettinka
26. apr 2018

@anna883 ale nezabila ... horšie bude, keď prídeš domov tehotná.

kathy93
26. apr 2018

@anna883 tak keď ju mavas nepravidelnú tak zbytočne stresujes. Chute na sladké môžu byť aj z očakávanej menštruácie. Pokiaľ si nespravis test nevieš. A ak sa bojíš nabudúce ochrana. Ja som tiež s frajerom za mlada spávala bez ochrany ale vždy sme dávali pozor. No nieje to 100% ochrana.

kathy93
26. apr 2018

@hettinka mne test ukázal že som tehotná týždeň pred meskajucou menštruáciou

kathy93
26. apr 2018

@anna883 inak ak máš 18rokov neviem prečo sa bojíš povedať to mame. Veď si dospelá môže byť rada že si spala s niekým len teraz iné už spávajú aj v 14 v dnešnej dobe.

hettinka
26. apr 2018

@kathy93 ale nie po týždni od oplodnenia. Asi si mala ovuláciu skôr v danom mesiaci.
Po týždni sa ešte vajíčko uhniezďuje a hladina hormónov je nízka na testovanie.

Musí počkať týždeň, kúpiť citlivý test a testovať z ranného mocu, no aj tak to môže byt ešte falošne negatívne alebo bude vidieť len “ducha”.
Ja by som pockala aspoň 2-3 týždne od styku a ak nepríde ms, otestovala ráno.

anna883
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavender21
26. apr 2018

@anna883 určite je to skoro. Tiež som mala nepravidelnú menštruáciu a párkrát som "stresovala"... celkom často som mala aj tehotenské príznaky... Mne na 17.-ty deň po styku ukázal len slabo viditeľnú druhú čiarku, keď som bola tehotná... tak naozaj iné neostáva len počkať, skús medzitým myslieť na niečo iné... 🙂

anna883
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavender21
26. apr 2018

@anna883 chápem ☹ ale neboj, dobre to dopadne... 😉 potom určite daj vedieť. A ak sa chceš porozprávať pokojne mi napíš IP.

ebi88
26. apr 2018

Skor nie si. Meskaju pre nejaky stres, nematurujes? ;D

anna883
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akynka
26. apr 2018

Jemine som sa vratila par rokov spat 😂 tiez som stresovala pri kazdom meskani aj ked som nemala z coho 😂
Meskat mozu uz z toho ze stresujes ze meskaju.. ♻
Kazdopadne su pripady ze by ti to mohlo vyjst na prvykrat ale dufam ze ti to teda pojde podla predstav..a do buducna prosim ta CHRAN SA VOPRED

anna883
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
26. apr 2018

@anna883 ak nechceš povedať mame, si dospela (aspoň vekom) a môžeš ist na gynekológiu sa poradiť, sú aj iné možnosti, ako hormóny.
Alebo zajdi za skúsenejšie kamoskou.
My sme to za slobodna 5 rokov riešili kondómom + si dával pozor. Nestalo sa nikdy nič, až po svadbe, obe deti plánované.
Ale len na to, že si dá pozor sa ty nespoliehaj. To si môže dovoliť žena, ktorej by pripadne tehotenstvo nevadilo, muž je naozaj skúsený a zbytočne neriskujú Napr tak, že idu 2x za sebou.

janickacrazy
26. apr 2018

@anna883 teraz je zbytočné robiť si test, je príliš skoro, podľa mna ti meškajú len zo stresu, počkaj 2 týždne, potom rob test, ak ti dovtedy neprídu, inak ja mám vždy pred krámami hroznú chuť na sladké, tak hádam ti dojdú

jana_eyre
26. apr 2018

budem uprimna, v podobnom veku som podobnych strachov zazila viac.. strasne som sa bala, a obcas sa stalo ze mi meskali aj ked sme mali kondom, ja som bola ale strasny stresmen.. testy som si robila.uz x krat, vzdy som radsej hned riesila test ked mi meskali akoby som mala.stresovat.. a vies co? vzdy den po negativnom teste mi prisli, podla mna preto, lebo ma trocha negativny test ukludnil.. stres v podvedomi urobi vela..

aj minuly mesiac som to zazila.. niekolko dni mi meskali, ja uz stresy (aj ked by som si priala 4te dieta, je to len taka tuzba, ked si predstavim, ze znova do toho vsetkeho, tak sa zhacim) hned ako s zacala rozmyslat co to, som si urobila test a na druhy den prisli.. testy uz nie su drahe ako kedysi a daju sa kupit aj v dmke.. su rovno vedla kondomov, ked tam budes, kup si zasobu aj tych 😉 drzim palce..

akynka
26. apr 2018

@anna883 nooo moja..spat mozes s kym chces. Ale ziadne ťuťu muťu 😉😉😉😉

marseillefan
27. apr 2018

- chut na sladké máš zrejme preto, že si nervózna z otehotnenia
- ak si mal dostať pred týždňom menštruáciu, teda vlastne cca v čase, keď si mal styk, tak ti garantujem, že tá menštruácia by ti meškala aj keby si bola ďalej panna. Otehotnieť si mohla iba ak si mala ovuláciu a ovulácia nikdy nie je vtedy keď menštruácia. To neznamená, že nie si tehotná, znamená to len to, že by ti určite menštruácia meškala tak či tak.
- a choď si dať predpísať tabletky... spravidelní ti to cyklus a prinesie pokoj... lebo nechránený styk je cesta do pekla

hettinka
27. apr 2018

@marseillefan nedávaj dezinformacie - ja som otehotnela cez ms, dá sa to a zďaleka nie som jediný prípad.
Tabletky sú pre takúto mladú babenku absolútne nevhodne. Vlastne sú nevhodne pre každú ženu, je to svinstvo.

majka99999
27. apr 2018

@marseillefan nema dovod brat tabletky, z toho popisu som nenadobudla pocit, ze ma trvaly vztah. Mam 37 a v zivote som tabletky nebrala, hoci sa viackrat stalo, ze mi MS meskala aj 10 dni, nie kazdej zene chodi presne ako hodinky. Mam 2 planovane deti, 7-rocne manzelstvo a fungujeme bez toho bordelu.
Suhlasim s tym, ze chut na sladke a vsetky mozne priznaky mozu byt z prichadzajucej MS, mne raz bolo az tak nevolno vo vlaku akoby som bola tehotna, a predsa som nebola. Mozno to bolo zo stresu, mozno som bola prechladnuta.

fefe123
27. apr 2018

no, v prvom rade sa chráň aj z dôvodu chorôb.... aby si nebola len tehotná, ale aj nakazená.... už máš dosť rokov, na to, aby si to vedela... teda, samozrejme, ak ide o ozajstnú otázku z Tvojej strany, nie len o pobavenie sa....:(

marseillefan
27. apr 2018

@majka99999 tabletky by mala brať preto, že má tendenciu súhlasiť s nechráneným stykom