icon

Prvý styk a meškanie menzesu

anna883
26. apr 2018

Potrebujem poradit. Pred tyzdnom som mala nechraneny pohlavny styk. Spala som s chalanom prvy krat v zivote. A pred tym mi meskali styri dni moje dni. A od styku mi meskaju tyzden. Neviem co mam robit. Bojim sa ze som tehotna. :( poradte mi

marseillefan
27. apr 2018

@hettinkaoveľa väčšie svinstvo sú potraty, takže keď viem, že sa dám presvedčiť na nechránený sex, je lepšie brať tabletky ako mať potom stresy vždy keď sa to stane. Čo sa otehotnenia týka, tak ja nehovorím, že nemôžeš otehotnieť počas menštruácie. Otehotnieť môžeš, jednak preto, že niekedy menštruácia nie je menštruácia, ale len krvácanie a jednak preto, že spermia má životnosť 3-4 dni, čiže vydrží do následnej ovulácie. Hovorím, že ovulácia a menštruácia (tá skutočná) nemôžu byť naraz. A teda ak holka mala mať povedzme v piatok poobede menštruáciu a mala na obed sex, tak to vajíčko, ktoré sa má menštruáciou vyplavovať, je už dávno mŕtve a menštruáciu by dostala tak či tak. Čiže jej mešká, lebo by je meškalo tak či tak. Otehotnieť samozrejme mohla... dúfajme ale že nie.

anna883
autor
27. apr 2018

@fefe123 viem ze by som sa mala chranit aj z dovodu chorob a nabudice sa chranit budem a naozaj stresujem a aj ked mam 18rokov tak nemam az take skusenosti stym. A urcite by som si z takychto veci srandu nerobila

anna883
autor
27. apr 2018

@marseillefan ja som ale menstruaciu nemala. Naposledy som ju mala v marci.. a teraz som ju mala dostat predminuly utorok a od utorka mi meskali 4dni.. na stvrty den.. v piatok som mala nechraneny pohlavny styk.. a od styku mi stale meskaju.. uz jedenasty den

zenaajmama
27. apr 2018

@anna883 choď k lekárovi.Tam vedia zistiť či si tehotná, a povedia ti aké máš možnosti.

kathy93
27. apr 2018

@zenaajmama neviem či by jej tak skoro lekár povedal že je tehotná ak teda je. To skôr jej povie ten test. Moja známa tiež išla skoro k lekárovi a povedal jej že nieje a pichol jej vyvolavacku. No a teraz má z toho netehotenstva 4 ročného syna.

zenaajmama
27. apr 2018

@kathy93 myslím že ked jej urobia odbery by to mohli zistiť.

kathy93
27. apr 2018

@anna883 nemyslím si že si tehotná pokiaľ si dával pozor je tam len malá šanca a zbytočne sa stresujes. A keby sa ti niečo takéto znova stalo existujú aj tabletky po. Je to síce svinstvo ale účinné. No radšej pouzivaj kondómy či antikoncepciu. Ale tiež mám názor že antikoncepcia je hnus. Chvíľu som ju brala a dobre mi teda nerobila.

katusikkk
27. apr 2018

Ty si si v 15 rokoch zakladala tento nick aby si sa v 18 mohla spytat toto?
Ako to ,ze nie si v skole?
Nabuduce skor ako sa spytas KONIKA,tak si urob test a potom utekaj do skoly.😖

kathy93
27. apr 2018

@zenaajmama hej ale neviem či každý lekár robí odbery. Vravím tej známej rovno pichol vyvolavacku lebo bola tiež mladá tak ju asi nebral vážne. Ja som čakala radšej 5tyzdnov než som išla prvý krát s tým že som tehotná 😊 a krásne tam bolo vidieť našu lásku 🙂

anna883
autor
27. apr 2018

@katusikkk som v skole a myslim si ze ani vy ste nebola na zaciatku skusena .. takze ma prosim neurazajte.. som sa len chcela normalne poradit 🙂 pretoze v skole ma maximalne naucili to co je pohlavny styk a nic ktomu viac..

katusikkk
27. apr 2018

@anna883
V skole a na koniku.
Asi ti aj skola ide tak ako sex 🙂
A co ta mali v skole akoze naucit,kedy ho ma z teba vytiahnut,alebo ze existuju kondomy?Ved to uz 6 rocne deti vedia.Nas to tiez neucili a dokonca ani internet nebol.
Jednoducho ked sme nevedeli,tak sme netrtkali 😲

kathy93
27. apr 2018

@katusikkk panebože nemusíte byť taká premudrela. Je to mladé dievča. Keď sa vám to nepáči načo tu komentujete. Jedine sa tu zhadzujete. Ona vie že existujú aj kondómy. Predpokladám že asi neplánovala že dôjde k sexu. Keď je ešte panna snáď si ma v peňaženke nosiť kondómy nie? To sa skôr tomu chalanovi čudujem ale tak jemu to môže byť asi jedno.

katusikkk
27. apr 2018

@kathy93
Tak ale napisat,ze v skole nas to neucili a ako ich mali ucit?
Mne je divne zakladat si nick v 15 a dlhe 3 roky cakat do 18 nech napisem tuto temu a cely svet vie,ze som mala sex 😂😂😂
A nahodou ja som pri prvom sexe kondom mala.Bol to chlapec s ktorym som bola dlhsie a vedela som,ze ked k tomu dojde,tak nech som pripravena.😝

basska_b
27. apr 2018

@anna883 Veď urob si test za 3 eura z lekárne a budeš vedieť 🙂 mne zvykli meškať aj 3 týždne, raz v roku, vždy na jeseň, keď sa radikálne zmenila teplota vonku o 20 stupňov dole. Možno to máš podobne. Paradoxne mi kramy vyprovokoval práve až sex 😀

kathy93
27. apr 2018

@katusikkk mohla si založiť nik už dávno a keď sa chcela registrovať znova na ten istý email tak nemohla lebo už bola registrovaná tak si napríklad dala poslať nové heslo áno aj to sa stáva preto až 3roky. My sme kondóm napríklad nemali neplánovali sme to a tiež sme boli spolu dlhšie. Ona sa len pýtala čo má robiť lebo je v strese. Nemá to komu povedať zrejme. Za to ju netreba hneď zhadzovať.

katusikkk
27. apr 2018

@kathy93
V ktorej vete som ju zhodilia?Nech si urobi test a sup sup do skoly?Netreba byt precitliveny 😀

marseillefan
27. apr 2018

@anna883 to len potvrdzuje, že ti to zrejme mešká kvôli tomu, že máš blbý cyklus a nie preto, že si tehotná... inak ak by sa to opakovalo, zober radšej tabletku po. Je to svinstvo, ale aspoň budeš pokojnejšia. Môžeš to zobrať tuším do 3 dní.

A chalanisko aspoň stihol vytiahnuť, či ani to nie?

kathy93
27. apr 2018

@katusikkk no formou akou ste to napísali áno znelo to útočne.

lujza123
27. apr 2018

@anna883 nechraneny ako? Ak sa stihol "spravit" vonku mimo teba tak klud, aj ked v 18 tich sa do otehotniet uz len z pohladu na chlapa, potom vekom to uz ide horsie ale naozaj v mladosti je ta plodnost najvyssia takze pozor.
Skus zbehnut na gynekologiu nech ti daju inekciu na vyvolanie menzesu, pre buducnost ak k niecomu takemuto dojde daju sa kupit tabletky po "nehode" ktore sa maju uzit do dvoch dni od styku, je to sice strasny bordel pre telo ale lepsie ako nezelane tehotenstvo

kathy93
27. apr 2018

@lujza123 tuším do 3 dní ale sú strasne drahé aj na to treba upozorniť 😏 raz som to užila boha som dostala menštruáciu v priebehu mesiaca 2x a to dobre silnú. Fakt je to hnus.

jana_eyre
27. apr 2018

@katusikkk no a nenapadlo ta, ze konika vyuzila pred troma rokmi na predaj nejakej veci? ved aj teraz tam ma topanky, tak obcas mozno nieco predala, nie kazdy si zaklada ucty za ucelom zalozenia diskusie alebo hejtovania ostatnych😉

jana_eyre
27. apr 2018

@anna883 normalne si urob test a uvidis.. neboj, vsetko bude ok..

katusikkk
27. apr 2018

@jana_eyre
Ved v pohode .V 15 sa daju aj ucebnice predat😝
Moja sesternica v 15 predala skrecka za krabicku cigariet,teda skor vymenila,takze mozne je vsetko 😲

anna883
autor
27. apr 2018

Ako nechapem doteraz co som urobila zle ked som si v 15zalozila konika ale dobre :D ani som nevedela ze som tu zaregistrovana .. prisla som nato ze mi nechcelo zobrat mail lebo som tu uz registraciu mala.. a pytala som sa ako normalny clovek o rady a nie o to aby mi tu este niekto sposoboval stresy kvoli uctu :D a ano stihol ho vytiahnut a urobil sa mi na brucho.. a dnes som si robila test a vysiel chvalabohu negativne.. tak uz len cakat na menstruaciu.. dakujem kočky za pozitivne slova a rady 🙂 NIKTO SKUSENY Z NEBA NESPADOL 🙂

hettinka
27. apr 2018

@marseillefan podľa mna je blbosť brat tabletky HAK len tak “preventívne”, že čo ak by došlo k sexu u takýchto mladých dievčat. Niečo iné je vysokoskolacka, ktorá býva s frajerom... ale tu slečna ešte len s tým začína a nemyslím, že do toho teraz vhupne hneď 3-4x do týždňa, aby sa tie tabletky “oplatili” brat. Dúfam, že chápeš, čo chcem tým povedať.
@anna883 to je dlhodobá známosť? Chodíš s ním? Čo on na to, že ta vystavil takémuto stresu?

obsadenemeno
27. apr 2018

moj ty boze........ 😒

anna883
autor
27. apr 2018

@hettinka HAK budem brat len vtedy ak si najdem staleho frajera.. teraz urcite nie 🙂 a nie nechodim snim.. len sme kamarati

anna883
autor
27. apr 2018

@obsadenemeno ? 🙂

kathy93
27. apr 2018

@anna883 tak si užívaj život si mladá nestresuj sa ale všetko s rozumom 🙂

obsadenemeno
27. apr 2018

@anna883 nic, nic....trosku sa mi zastavil rozum, ale uz je to v pohode..... inak preco "prvykrat" s "kamaratom"???? Nestalo by to za to sexovat prvykrat s niekym, kto je viac???? Ci som uz staromodna?