Psychický teror od manžela
Ahojte dievčatá...
Žijeme v Nemecku, aj sme tu zosobášení. Obaja sme Slováci. Máme 4 ročné dieťa. Problém je, že muž to veľmi preháňa s alkoholom poslednú dobu. Minulý týždeň to bolo 2x a dnes znova. Keď má vypité, je ku mne veľmi hrubý, arogantný, nadáva mi a ponižuje ako nič neviem, aká som j***uta, pi** a stále za sebou dookola. Lebo som napríklad dnes neurobila rizoto podľa jeho predstáv. Potom si ho spravil on ale toľko komentárov k tomu že koniec... samozrejme na moju adresu. Ja sa neviem brániť. Čokoľvek poviem otočí voči mne. Viackrát aj minulý týždeň aj dnes mi hovoril či mi má dať na hubu, po hube, facku a na ktoré líco..dokonca aj horšie ale nedovolím si to tu napísať... Dnes poobede vypil 4 deci vodky a už to grádovalo. Tie skrížené oči a ten tupý pohľad to je des.. Problém je, že chcem od neho odísť a vydiera ma, že dieťa ostane s ním a ja podľa neho nech idem čím skôr do p***. Je ešte v podmienke dokonca. Má zákaz jazdiť. Tieto veci sa inak stali až po tom čo sa nám dieťatko narodilo. Dlho sme nevedeli mať dieťa. Prosím vás, nepoznáte nejaké organizácie alebo miesta, kde by mi vedeli pomôcť? Alebo ako postupovať? Nemôžem dieťa zobrať na SK a len tak odísť. Aj on je rodič. Fakt nedávam to tu už. Mám problémy so spánkom, hrozné psychické tlaky.
Ďakujem za každú radu.
Ďakujem za každú radu.
Nahravaj ho,rob dôkazy, rieš to
Lebo pri rozchode a stanoveni styku s ním bude sa na to prihliadať
@pribinak no hej... zavolať môžem.. a išiel by sedieť do basy ak by som ho udala...zase taká zlá nie som...neviem... nemám na to... Preto som ako v začarovanom kruhu..
@anonym_autor Tak sa necháš týrať? Ty si myslíš, že jeho vyhrážky o tom, že ti vezme dieťa sú reálne?
"Problém je, že chcem od neho odísť a vydiera ma, že dieťa ostane s ním a ja podľa neho nech idem čím skôr do p***. Je ešte v podmienke dokonca. Má zákaz jazdiť."
Len ty pekne zavolaj tú políciu, keď sa ti bude v opitosti vyhrážať, že ťa napadne aj fyzicky. Nestaraj sa či ho zavrú, či dostane podmienku alebo zákaz styku. To nieje tvoj problém, to nech riešia oni. On už v tej CPZ vytriezve a prehodnotí svoje správanie. Ak nie tak smola, bude niesť následky. Je to dospelý človek a ty niesi povinná znášať jeho excesy. Keby sa takto ožratý na niekoho osopol v krčme alebo na ulici aj na držku by dostal. Ale doma na slabšiu ženu si bude úbožiak vyskakovať? No to by videl, keby to skúsil na mňa.
Na človeka v podmienke si panáčik moc vyskakuje.
Ahoj, to je typické, pre chlapa, ktorý sa vyhráža, že jemu zveria dieťa a žena radšej ostane pri ňom aby o dieťa neprišla. Aj ja som bola dlho pri svojom, lebo som sa bála, že bude mať deti on. No v žiadnom prípade to tak nie je. Kľudne chod aj ku psychologicke, psychiatricke, polícii. Poraď sa a objasni situáciu, aby si mala doklad, že prečo si odišla, keby niečo. Navyše k tomu aj pije,... takže držím palce a hor sa za lepším budúcnosťou ty aj tvoje dieťa. Držím palce...
@anonym_autor ty to nevidíš lebo ta presvedčil, ze to ty si na vine a bude to tvoja chyba tvoja hanba ale sama cítiš, že to nie si TY ta čo ubližuje. Takže prosím naber odvahu a viac to nedovol. Poznám pani, ktorá na opitého manžela zavolala políciu, on pred nimi hral formu, ale nezozrali mu to, chceli ho vziať, síce odišli a on dostal napomenutie ale ona dostala od nich podporu a povzbudenie, ze nech vola aj hned po ich odchode ak jej co i len slovko neucty povie. Odvtedy sa pan uvedomil a uz roky sa alkoholu nedotkol. Tento príbeh skončil šťastne ale keďže tvoj uz má podmienku a ste v krajine, ktorá miluje Anzeige tak tam ho uz daju 'do poriadku'.Hlavne sa neboj, ty ako mama mas superschopnosti a povinnosti chrániť seba a dieťa. V Nemecku sú ženy viac chránené štátom ale musia to štátu dovoliť.
Ďalšia ženská co si nechá nadávať 😅
Fajny zivot prajem 😂😂
Ďalšia ženská co si nechá nadávať 😅
Fajny zivot prajem 😂😂
@anonym_59dee0 keď nechce byť za zlú? Chce byť stále tá lepšia. No, tak čo už. A pritom, keď je chlap v podmienke o to ľahšie by sa ho zbavila. Porušenie podmienky, .... išiel by do basy a bol by pokoj. No, ale keď chceš byť dobrá, tak radšej čakaj a nechaj sa od psychopata posielať do p...
Ďakujem za všetky odpovede žienky. Budem to riešiť cez organizáciu čo tu že vraj máme v meste. Dnes zase vyhrážky...už som ho aj nahrala a mám dôkazy aspoň..za 24 hodín vypil 1,1 litra 38% vodky. Bože lenže ešte Kündigung... Vypovedanie zmluvy.... výpovedná lehota by bola do konca marca ...to ja neviem fakt čo akože mám robiť...ah jaj
Ahoj, to je typické, pre chlapa, ktorý sa vyhráža, že jemu zveria dieťa a žena radšej ostane pri ňom aby o dieťa neprišla. Aj ja som bola dlho pri svojom, lebo som sa bála, že bude mať deti on. No v žiadnom prípade to tak nie je. Kľudne chod aj ku psychologicke, psychiatricke, polícii. Poraď sa a objasni situáciu, aby si mala doklad, že prečo si odišla, keby niečo. Navyše k tomu aj pije,... takže držím palce a hor sa za lepším budúcnosťou ty aj tvoje dieťa. Držím palce...
@anonym_85d312 áno...budem hľadať pomoc a možné právne riešenia... robím dôkazy nech tam idem s hotovým...
Ďakujem za všetky odpovede žienky. Budem to riešiť cez organizáciu čo tu že vraj máme v meste. Dnes zase vyhrážky...už som ho aj nahrala a mám dôkazy aspoň..za 24 hodín vypil 1,1 litra 38% vodky. Bože lenže ešte Kündigung... Vypovedanie zmluvy.... výpovedná lehota by bola do konca marca ...to ja neviem fakt čo akože mám robiť...ah jaj
@anonym_autor Mozno ak ho udas a zacne sa to riesit, ze ta daju na cas do nejakeho azylaku pre tyrane osoby. Fakt necakaj dlho.
Autorka , ale naozaj. Ak Tebe ublizi fyzicky, co bude s dietatom? Dajme tomu ze pojdes do nemocnice. Dieta ostane doma s agresivnym alkoholikom a ked nahodou bude plakat lebo sa ho boji, tak aj jeho sa spyta ci mu ma dat na hubu ? Zamysli sa nad tym, chran ho . Vobec to nieje lahke ale zacat musis. A je jedno ze niesi ,,zla". On je zly a to dost
@ivik4 dieta odoberie Jugendamt a nevrati tak lahko ani matke. Nakolko nebudu verit ani jednomu rodicovi, kym to nepreukaze. Matka vsak bude musiet platit na dieta cely cas zipper tu rodinu, co bude ako Krisenpflegeeltern. V Rakusku sa na toto stazovali matky, ze musia platit. Tiez mali taketo povedala by som divoke domacnosti a Judendamt to vyhodnotil takto
@rozculena z teba ide len samá zloba, bez ľudskosti a charakteru pises teraz tu i v iných diskusiách.
@anonym_04aae1 NIE,iba nazývam veci pravým menom a snažím sa im otvoriť oči.
A hlavne nikoho nehodnotím ANONYMNE. Lebo som na rozdiel od teba charakter a stojím si za svojím názorom a nemusím sa schovávať za anonyma.
Zaujímavé,že s mojím komentárom súhlasí 22 ľudí a s tvojím iba 2...tak kde je pravda?
@anonym_autor ziadne vypovede nedavaj, nez to ofiko neporadia
@anonym_04aae1 NIE,iba nazývam veci pravým menom a snažím sa im otvoriť oči.
A hlavne nikoho nehodnotím ANONYMNE. Lebo som na rozdiel od teba charakter a stojím si za svojím názorom a nemusím sa schovávať za anonyma.
Zaujímavé,že s mojím komentárom súhlasí 22 ľudí a s tvojím iba 2...tak kde je pravda?
@rozculena kotkodák
@anonym_autor uf velmi Velmi smutne. Policiu by som nevolal ako prvu. Zacal by som linkami pomoci. Potrebujes vediet a mat jasne co moze nasledovat. Ked budes mat informacie potom riesit to co ti poradia odbornici. To ze este neudrel je u agresivneho cloveka otazka casu. Verim ze tvoj dalsi prispevok do diskusie bude volala som tam a tam a toto mi poradili. Drzim palce nech to dobre dopadne. Hlavne to neodkladaj. Ak by ho zavreli bude to cesta ako odist. Vsetko musis ale ty dobre premysliet.

@dadis toto nemoze spravit, mohla by prist o dieta. Len nech riesi muza cez organizacie pomoci proti nasiliu. Nakolko dieta je narodene tam, cize maju rodicovske prava urcene tam v DE a podla toho musia ist a sud v DE musi rozhodnut o regulovani. Nakolko dieta tam zije viac ako 6 mes suvisle a oni tiez.
@kiki68 To som nevedela, dakujem za upresnenie. Myslela som, ze ked su obaja Slovaci, ze to bude jednoduchsie