Psycho svokra
Dievcata,uz sme zufali zo svokry,je strasne negativna,depresivna,nepocut od nej jednu pozitivnu vetu.Je rozhadana skoro s celou rodinou aj panelakom.Niekedy taka nebyvala,ma dost zdravotnych problemov,co dava za vinu nam,ze sme ju pred tromi rokmi poslali na operaciu srdca,lebo odvtedy sa jej zdravie zhorsilo,ale nie so srdcom,pridruzili sa ine choroby.Ja u nej nevydrzim ani hodinu,lebo by som sa asi aj ja zblaznila alebo prisla k depresii.Jej sa nic nepaci,nikto jej nepomaha,henta je taka ,henta onaka...a vsetci jej chceme len zle.Ja uz som muzovi hovorila,ze to je uz asi nejaka diagnoza,aby jedna 73 rocna zena bola taka pesimisticka.Neviem co uz s nou mame robiť,ja by som ju asi dala vysetrit aspon psychologom,ale to ona samozrejme nepojde a budeme zase ti najhorší....
@alaguema ale my jej chceme pomôcť a ona otočí všetko proti nám,mužovi porozpráva to,švagrinej iné a keď sa stretneme tak len pozeráme čo to narozprávala.
Mala ťažký život,dvoch mužov ,ani jeden normálny...celý život pomaly bola doma...s deťmi...Poviem mužovi nech sa s ňou porozpráva...
ani nerobila,teraz dôchodok samozrejme najnižší,zdravotné problémy,ale ešte sa normálne o seba postará,chodí na nákup,po Dr sama,v jej veku mnohí ľudia sú na tom oveľa horšie,čo má byť šťastná,že ešte vládze ona len lamentuje...
@veron333 Predtým bola aká? Ak mala vždy takú povahu, tak neurobíte nič, vekom sa negatívne povahové črty len zhoršujú. Možno ale trpí depresiou, ak teda predtým taká nebývala. No ak nebude chcieť ísť k doktorovi, tak s tým asi ťažko niečo urobíte, jedine dostať doktora k nej nenápadne, akože návšteva a čo by on na to povedal. Moja sestra mal tiež takú svokru, bolo to strašné, ona bola tak negativistická až hroza. Mala tiež kadejaké choroby a rozprávala len o nich a o smrti, kto kedy umrel a aký bol pohreb. Ked som sa s nou bavila, tak som mala potom 3 dni pocit, že som bez energie. Nedalo sa s nou nič robiť, psychologa odmietala. S takými ľudmi je ťažko. Držím vám palce a veľa sily prajem.
@veron333 biolampa je vyborná vec a ešte na tieto veci zaberá veľmi dobre pravý manuca med , švagrinina sestra s ním vyliečila mužovi masívne preležaniny... až sa nad tým zdravotníci pozastavovali... dávala mu aj užívať aj natierala tie rany ..
čo sa týka správania, skutočne by bolo vhodné navštíviť psychiatra , alebo u obvodného sa poradiť ....ja som mala otca ťažko chorého a v istej fáze tiež som musela s ním takto poriešiť , nevedel sa vyrovnať so svojím stavom a bolo to na nevydržanie
@janickacrazy presne toto iste,potom sa este aj s muzom povadime...skusim muza nahovorit nech ju presvedci na toho psychologa,lenze este aj ja budem musiet muza na to prhovorit,neviem ci bude chciet...
@veron333 ja myslím, že urobíš najlepšie, ak to necháš na muža. Nemyslím to tak, že vykašlať sa na to, ale nevstupovať do toho viac, než treba, neprehováraj ho na nič, čo on, alebo ona nechce. Môžeš mu byť mu oporou, ale nekomentuj mamu zbytočne. Jemu to iste nie je príjemné a ona už sa asi veľmi nezmení. Nech sa s ňou porozpráva osamote. Nemusíš byť pri všetkom, svokra možno aj ocení, ak za ňou príde sám a ty sa tam aj tak necítiš dobre.
@veron333 sorry, pisem z mobilu, snaz sa jej pomoct po zdravotnej stranke ako sa da a inak sa v jej pritomnosti zdrzuj co najmenej, lebo toho psychologa budes potrebovat ty. Viem, o com pisem, tymto ludom sa nezavdacis nikdy a nicim, skoda minat energiu, radsej ju obrat na manzela a deti.
@veron333 poznám, mama 80rokov, veľa diagnóz, depka, vždy spraví opak ako chceme, na všetko protiargument, tvrdohlavosť......podobne ako opisuješ, snažíme sa jej venovať, pomôcť....všetko zlé. Keď mi raz už bolo do plaču objala som ju a povedala mami ľúbim Ťa. Stíchla. Druhý krát, keď som už nevedela čo ďalej, znovu som ju objala mami ľúbim Ťa
povedala. prepáč, skús to. Včera som jej doniesla kytičku len tak, nemala žiaden sviatok,
bola tak šťastná, že bola v pohode.

@veron333 73rocna? Moja babka je tak asi o 2,5x horsia,.clovek ma u nej chut skocit po ziletke po hodine..kolkokrat som nestihla sa ani vyzut a vojst dnu a uz som sa otacala a sla prec...stale nadava, narieka a pod..a to cely zivot co ju poznam...nezavidim ti veru..