Puberta po 40-tke
Potrebujem rady zrelých žien,nestranné názory,nakoľko mi asi úplne šibe. Mám okolo 40 a strácam pôdu pod nohami.som dlho rozvedená,takmer dospelé dieťa a je mi dobre,nesťažujem sa. partnera nemám,nehľadám. Ale! Pred 3r.som mala pekný dvojročný vzťah s mužom (slobodný,bezdetný),ktory má ľúbil a robil možné aj nemožné aby ma nestratil,no ja som to tak necítila. Rozišla som sa s ním,nepriali nám iné rodinné okolností a v Tom čase som to už nevidela na posun inam,inak som ho neprestala mať rada dodnes. Po 3r. Sme sa náhodou stretli na soc.sieti,kam sme dlho ani jeden nechodili a začali sme si písať....uplna nahoda....ja vravím,že osud...trvá to cca 2-3 mesiace....tak úprimnú debatu som od neho nečakala,spomienky,velmi sme sa zblížili aj keď len virtualne....ma ma stále rád,ja jeho tiez...bolo (je) nám spolu dobre a až príliš na to,že on ma už novú priateľku,ešte starsiu než ja s dospelými detmi (nežijú spolu).... vraj ju ľúbi a nechce o ňu prísť,ale ja som topka,vždy to tak cítil a nič sa na Tom od nášho rozchodu nezmenilo. Verim mu,cítiť to z každej jeho vety....sme na nete spolu v praci cez deň,večer,v noci,každý deň,aj keď jeho frajerka zaspí na ich spoločnom romantickom výlete, hneď ide na net za mnou....take pubertálne viem,ale ani jeden z nás sa tomu nevie branit....teraz problém....popísali sme všetko,vrátane intimity,ktorá mu chyba najviac,lebo len so mnou ho to kedy v živote bavilo a navyše ma miloval....a chce ma ma späť,ako milenku....nebránim sa tej myšlienke, súhlasím s ňou lebo cítim,že ma stále ľúbi avšak trošku sa to pokazilo a ja neviem,či mám teraz spraviť krok dopredu ja alebo čakať.....ide o to,že sme asi presvihli ten správny moment na osobné stretnutie,hoci má už viackrát pozýval na rande...zatiaľ som odmietla,mala som obavy.....predsa len dlho sme sa nevideli...a skončilo to tým,že keď ma volal teraz naposledy a ja som odmietla, nahneval sa,vraj,si z neho robím len srandu a neviem sa nikdy prispôsobiť už i tak komplikovanej situácii,že som sebec,ktory si určuje termíny a neberiem ohľad na neho a jeho rodinnú situáciu,že práve vtedy keď mne,jemu sa nedá (co je pravda priznávam).....a takto to zatiaľ skončilo....že kašle na to.....už pár dni sa neobjavil na soc sieti,volať mu nemôžem (víkendy je s ňou) a neviem čo s tým....chcem ho vidieť,chcem s ním byť....mám urobiť teraz krok ja a navrhnúť stretko prvýkrát konečne aj ja? Áno, aj toto sa rieši po 40-tke....dievčatá, ďakujem za rozumné rady....
Sebec nie si ty, ale on. Osud, neosud, ruky preč od takéhoto chlapa
@anita6666 tak ty vraj neberieš ohľad na jeho rodinnú situáciu a on na svoju rodinnú situáciu berie ohľad, nie? Má priateľku, ktorú vraj ľúbi a chystá sa preťahovať teba. Uhm, veľmi ohľaduplný a charakterný chlap. Pozri, ak ťa chce a ty chceš jeho, tak nech sa rozíde so ženskou, ktorú má teraz, a buďte spolu. Neničte životy iným, prosím ťa.
do vášho vzťahu vidíš - vidíte najlepšie len vy dvaja. Ale z toho čo si napísala - keby Ťa skutočne tak nenormálne miloval a nemohol na teba doposiaľ zabudnúť, balí od terajšej priateľky kufre a beží za tebou. A chce ťa ako partnerku, nie ako milenku! Z môjho pohľadu je to od neho svinstvo vo vzťahu k momentálnej partnerke a vypočítavosť vo vzťahu k tebe. Jej klame (a popri tom tvrdí, že ju ľúbi) a teba si necháva ako bokovku.. Neviem, ja proste neverím takému chlapovi. Keď toto dokáže robiť terajšej priateľke, môže to kedykoľvek spraviť aj tebe. Toť môj názor..
hmm, chces byt s niekym kto tvrdi ze lubi inu zenu, je s nou a nasere sa na teba ze nemas cas? neznasam neveru a ludi co ju dokazu komukolvek pachat.. nejakej zene teraz nasadit parohy a klamat..
Zbiera trofeje chlapec? Asi budes dalsi zarez na jeho pazbe...
A je kludne mozne ze sa iba chysta vratit co si mu pozicala...
Ty by si chcela byt v pozicii tej klamanej?
hod si to z pohladu tej frajerky pretoze mozno budes o par mesiacov na jej mieste.... pacilo by sa ti ze by sa dal zasa do kopy s byvalkou? chcela by si chlapa ktory ta podvadza? pretoze ked je pripraveny to spravit jej preco by to nespravil aj tebe.
@sanym asi si dobre nečítala, že rozišla sa ona s ním. Podľa mňa ona nevedela, čo sama chce, tak volila rozchod. Lebo ako píše, nemal sa už kde ich vzťah posúvať. Keďže si po rozchode nikoho nenašla a on v nej oživil minulosť /asi si pamätá len tie dobré veci/, tak súhlasila so statusom milenky. Z jeho strany to bolo už vtedy úprimné, keďže ani po rozchode na ňu nezabudol. Z minulosti ju dobré pozná a úplne jej nedôveruje, preto nechce stratiť súčasnú partnerku a jej navrhol len milenecký vzťah. Ja to vidím len a len na vzťah sexuálny. Už ho raz mala a nebola s nim spokojná, tak prečo by bola teraz. Chlapec dobre robí, istí sa, budúcnosť s touto má nejasnú .
@oli18 áno presne tak! Úplne presne si to vystihla....s tou druhou má istotu,je to taký ten typ ženy,ktorá drží hubu a krok a nestará sa mu do života,so všetkým s ním súhlasí a tak pod......ja som taký rebel trochu a aj to ho na mne dráždi,že u mňa nikdy nevie na čom je....?a samozrejme,že sme sa bavili úprimne a na rovinu..... áno,ľúbi ju (aj keď ja tomu neverím,len našiel v nej to,co ja som mu nedala,také to každodenné videnie sa a ten ľudský kontakt) a ja ho na vzťah ako taký nechcem,proste sa chcel vídať často aj na chvíľu,tak ľudský a mňa to už obtazovalo,tiež mám rada svoj kľud a súkromie a na Tom to stroskotalo.....ale na druhej strane mám na neho chuť aj keby to malo byť prvý a poslednýkrát po tých rokoch.....nič od toho vôbec nečakám.....ťažko sa vysvetľujú pocity,ale tak to je......tiež mi jasne povedal,že s ňou spáva a aj bude,no inak by to bolo podozrivé,ale mne to je jedno,no viem,že ho to nebaví....a to mi stačí,to hovori za všetko..... koniec-koncov je úprimný a na rovinu povedal,že keby som ho neoslovila,nikdy by nič také s nikým iným neriešil no žiaľ,na mňa má stále slabosť a preto sa nebude a nechce tomu brániť....
Tebe by sa pacilo, keby ta tvoj chlap podvadzal? Urcite nie, lebo sa ti to moze velmi lahko vratit v buducnosti. Takze nechaj ho aj jeho vztah. Ak on nie je spokojny, tak nech sa s nou rozide, a vety typu ze pre mna ma slabost, su same s.acky.
Ty musíš mať strašne vysoké ego žena....... Hrabeš sa do vzťahu ktorý funguje a chceš späť chlapa ktorého si odkopla lebo si ho prestala mať rada. Zarazilo mna ako si môžeš myslieť že ju neľubi, akože si myslíš že si úplne dokonalá žena či čo? Prosím ťa spadni na zem a hľadaj niečo nezadané, nie niekoho kto už niekoho ľúbi a má s ním stvorený život. Je nechutné spávať s niekým za chrbtom jeho priateľa/ky a potom aj s tebou.
@anita6666 veď mu rob matrac keď ti to vyhovuje 😏 ale osobne ak by som mala mať "kamoša s výhodami", tak určite nie zadaného. Mám svoju hrdosť a poznám svoju hodnotu, žiadne také, že ja som "tá druhá", že mu nemôžem zavolať kedy chcem, že sa musím prispôsobiť nie jemu, ale jeho partnerke, držať sa v ústraní a klamať. Nezáväzný sex je OK, ale obaja by si mali za tým otvorene stáť a nikoho neklamať a neubližovať. Ak chce mať svoje tajomstvá, nech si zaplatí štetku. Ale zas načo vyhadzovať prachy hore komínom, keď bývalá to spraví zadarmo a s radosťou 👏👏👏
@anita6666 prečo potrebuješ zo seba robiť silou mocou handru a byť "tá druhá"? Predtým keď si ho mohla mať, nechcela si a teraz keď má inú priťahuje ťa to. To nie je normálny vzťah. Len si potrebuješ niečo dokazovať. Zamysli sa, čo ti chýba a radšej si naraz nejakého zajka, poteš sa a choď ďalej ako máš niekomu ničiť vzťah 🤔
@anita6666 poradiť ti neviem. Mne osobne to pripadá smiešne, áno aj nezrelé. Ak chceš niekoho len na nezáväzný vzťah, nájdeš určite a nemusíš sa pri tom podieľať na špinavostiach okolo ďalších ľudí do toho zamotaných. Ale liezť do postele s chlapom, ktorý ti na rovinu povie, že spáva a nemieni prestať spávať so svojou frajerkou...To je u mňa na úrovni - handra. Počnúc z hľadiska výmeny rôznych mikroorganizmov v rámci telesných tekutín v takomto trojuholníčku (možno aj viacuholníčku) končiac otázkou okolo "charakteru" takého panáčika. Jej klame, ale tebe hovorí pravdu? Nebuď smiešna. Si preňho top, ale nemôžeš mu ani zavolať, keď je s ňou. Vnímam to tak, že si ženská, ktorú môže dostať do postele bez toho, aby sa nejak extra namáhal. Nič viac. Tie žvásty okolo toho, aká si veľmi preňho spešl a neopakovateľná, sú len súčasťou rituálnych tančekov pred párením. Si naozaj v rizikovom veku, kedy ženy v úsilí zastaviť odchádzajúcu mladosť uveria skutočne čomukoľvek. Určite by som nepodnikala žiadne kroky. Chlapík nemá charakter. Tiež mám po 40-tke a neskutočne si to užívam, lebo vzhľad ešte skvelý a konečne už aj rozum a úroveň sebaúcty taká, ktorá ma nepustí do záležitostí, ktoré sú pod moju úroveň. Aj nezáväzný sex by som mala len s niekým, kto by bol na výške po všetkých stránkach, ktoré sú pre mňa dôležité. Prajem podobné aj tebe.
ano nikdy by nic take s inou neriesil len so svojou ,,topkou,,. Omg zeny vy nemate rozum? Ci zatemneny nejakym debilkom? Tomuto fakt verite este? Nedivim sa uz, ze chlapi nas maju za slepice. Staci par sladkych slov a chlapec ma sex porieseny :D
Polyamoria, co dodat, ked to vyhovuje obidvom stranam, tak treba este pozehnanie od modreho konika a bude to dokonale.
Som sa tu pobavila, este nech ti povie ze si ina ako ostatne a budes sa citit ako 18tka 😂😅 vtedy som take naposledy zrala, neskor mi doslo, ze vsetky sme ine ako ostatne, ak sa chce dostat tam, kam chce 🤦♀️
podla mna ti tlaci do hlavy rovnake kaleraby (o tom aka si TOP a ako ta lubi a so svojou terajsou si nerozumie a bla bla bla...), ako vsetci zadani chlapi zenam, s ktorymi chcu mat sex. ak ta chce dostat do postele, urcite ti nebude rozpravat, ze ty nie si bohvieco, ale lepsie ako nic a jeho zena je uplne dokonala🙂 taha ta za nos podla mna.
Neviem no ale mne to nepripadá ako láska ale len ako sexuálna príťažlivosť a ilúzia, ktorá po pár stykoch splasne ale kludne vyskúšaj a uvidíš 😉 najlepšie je si to zažiť na vlastnej koži, darmo ti tu mi možeme rozpravať pre a proti alebo niečo doporučovať, zober život do vlastnych rúk, rozhodni sa, sprav čo chceš a uvidiš ako sa budeš potom citiť, a ak sama zistiš že to bola chyba tak sa poučite obaja do konca života
Nejdem tu obhajovať neveru ale každý je tu svojprávny a keď sa rozhodne urobiť po čom túži a zistí niečo, nauči sa a posunie sa ďalej je to lepšie ako neurobiť nič a život mu bude ďalej servirovať pokušenia kým sa nejak neprekoná
Ja som takéto veci riešila keď som mala 16-17 a dufam, že v 40tke sa mi také niečo už neprihodí ale kto vie 😉
Tebe by sa pacilo, keby ta takto podvadzal? Myslim ze nie! Tak mala by si mat v tomto po 40tke uz rozum. A to nieje osud, sama sa s nim v podstate nechces stretnut a myslim, ze to je len dobre.
Tak sa s ním vyspi a uvidíš.
@anita6666 no podla mna si necenis samu seba ked ti staci byt tou druhou. . . Je to nemoralne. Z nejakych dovodov ste sa rozisli. A on ma.aku moralku ked to taha na dve strany? Mozno to robil aj tebe kym ste boli spolu
Moj nazor je ze cele zle. A zahanbujuce velmi. Nerozumiem ludom ktori miesaju vztahy

@anita6666 ako pises....je to osud..... asi teda spolu byt nemate, no..... 😒
za mna - ma priatelku a u mna takyto chlap, co takto "klame" je jeden obycajny debilko. Ak by si bola prenho fakt "topka", a ak by ste si fakt tak velmi rozumeli, slusny chlap by to ukoncil s terajsou priatelkou. Tento len caka , ci mu "das". Je to prenho vyzva, okorenenie vztahu, co sklzol do rutiny. Mozno je aj trosku urazeny koli minulosti.......
Samozrejme, ze teraz sa ty citis urazena, ze sa neozyva..... kedze si uverila, ze si jeho "topka". Ja by som sa neozvala, ale zase poblaznena zena, hotova katastrofa. Cize pocitam, ze sa mu ozves, skocis na najblizsi mozny termin, ktory ti da a chlapec si uzije lebo sa budes extra snazit. A potom? Mozno si ta podrzi ako bokovku na par mesiacov. Mozno nie, mozno sa po prvom stretnuti vypari zo socialnych sieti znova. Nikto nevie. TY si to musis spocitat, ze aky je dovod, ze sa spravas ako pubertiacka.