icon

Ranný "cirkus"

13. júl 2023

Ahojte, chcem sa na nieco opytat, co si o tom myslite. Dnes rano dostanem milion nasratych smsiek od chlapa, ze kde su jeho slnecne okuliare, ze som mu ich urcite stratila, ze ich nevie najst. Hovorim mu, chod do mojej ruzovej kabelky co som mala v nedelu, tam su. On ze zu je prec z domu, a ze ak su tam, urcite su doskrabane a ze som neporiadna, ze som ich neodlozila tam, kde boli. Povedala som mu, ze v kabelke som nemala nic, co by ch doskriabalo, ani kluce, a ze som ich dala do bocneho vrecka. Proste smsky s million vykricnikmi, ktore v praci fakt nepotrebujem. Myslite, ze jeho reakcia je adekvatna? Su to okuliare asi za 300€, ale predsa len som ich nestratila ani neznicila, su len v kabelke miesto skrinky. Alebo som vadna ja? Dakujem za nazory.

marcellka32
13. júl 2023

Vekom sa zlozvyky prehlbujú a rapídne zhoršujú, buď to tolerujes alebo nie...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eliska13
13. júl 2023

Tu máš odkiaľ, že vekom sa ludia skludnia?😳Sú ešte horši, nasratejsi, idú si na nervy každým slovom.Odpisem kde sú okuliare a viac nie.Ak si si ich požičala a nevrátila má pravdu

autor
13. júl 2023

@eliska13 Tie okuliare su stale v jeho byte, akurat nie su na policke ale o pol metra dalej v skrini v mojej kabelke. Tu sa neda hovorit o nejakom nevrateni.

mackamizjedlaskrec
13. júl 2023

Nahnevala by som sa aj ja hocake okuliare patria do puzdra ci stali 40 alebo 300e.

eliska13
13. júl 2023

Ale dá ..majú svoje miesto a on ich hľadal.Ak by boli na mieste nemusí byť vytocený a písať sms

patka06
13. júl 2023

Okuliare za 300 Eur, by som nedávala len tak do kabelky, keď tak len s púzdrom.
AK nie sú moje, doma by som ich vyložila na miesto, už len preto, že si navzájom nechodíme do vecí.
Chlap ak niečo nenájde na 1. pokus resp. nedostane do ruky je nasr..., to majú asi v povahe. SMS by som ignorovala a viac si jeho veci do kabelky nedávala, nech si ich stráži sám.

autor
13. júl 2023

@patka06 Nabuduce sa mu vyseriem na cele okuliare, moze si ich nosit na snurke.

autor
13. júl 2023

Aj na ovladacku od auta, mohla by sa mu chudatko poskabkat o moj puder. Kriste.

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

A on akoze nevedel, ze kde tie okuliare davas, ked si ich nechal odlozit?

autor
13. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl Ale samozrejme ze vedel, ved tam bol so mnou. Ale nenapadlo mu pozriet sa mi do kabelky, lebo to uplne vypustil z hlavy.

autor
13. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl Radsej sa na mna ad hoc osopi, ze som mu ich urcite stratila

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

To, ze zabudol, to dokazem pochopit. Co nechapem je, ze zrazu mu vadi, ze su v kabelke a mozu sa poskriabat. ked si ich tam davala, tak mu to asi nevadilo. Tak takyto chlap by mi teda vadil, viac ako poskriabane okuliare.

autor
13. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl To je prave ten problem, ze jemu staci byt trochu nevyspaty, alebo skoro rano terminy vo firme a musi si privstat (dnesny pripad) a hned si najde dovod, sa za nieco nasrat

barbora19911
13. júl 2023

Ja by som mu ešte tie okuliare hodila von oknom alebo zničila 🤣 nebude po mne nikto bliakať a keby vystrájal ešte viac volám políciu a nech si ho poriešia ...alebo nech sa ide liecit na psychiatriu s nervami ..

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

@barbora19911 naco sa znizovat na jeho uroven a este nicit veci?

autor
13. júl 2023

@barbora19911 A tak to je zas podla mna detinske riesenie, ja obecne predmety a cudzi majetok nenicim. Iba sa proste nanho nabuduce vyseriem a hotovo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
13. júl 2023

@elizabet173 No to si ani nechcem predstavit ty kks. Drzim sa tak nejak nadeje, ze pre vlastne dieta ma clovek viac tolerancie.

barbora19911
13. júl 2023

My máme v manželstve vsetko spoločne ja som mojmu omylom zničila telefón podotýkam novy iphone ..bol smutný ale nedokázal na mňa nakričat hold stane sa no preto keď vidím reakcie týchto chlapov tak si strasne vážim toho svojho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
13. júl 2023

@elizabet173 Tiez pravda...

autor
13. júl 2023

@barbora19911 Neskutocne ako lipnu na materialnych sprostostiach, jeho auta sa inak nemozem ani dotknut, to je najnovsie BMW a nie som ho hodna, lebo by som ho asi okamzite po starte dala na totalku.

autor
13. júl 2023

Naposledy som takuto melodramu robila kvoli nejakej veci ja ked som mala 10 a pes mi rozkusal nove gumene zabky z Chorvatska

tinkavvv
13. júl 2023

Okuliare su ten najmensi problem. Utekaj, kym a nim nemas deti...

zmrzlinka2021
13. júl 2023

Autorka,

to čo ti tu baby pisu, ze vekom sa to len horsi, je velmi velka pravda.
Tvoj priatel lipne na mamone, veciach, peniazoch a na tom sa točí ceý jeho zivot. Je OK povedat "zlatko, prosim nabuduce ak ich budes davat do kabelky, tak davaj ich len v puzdre, aby sa sklo neposkriabalo", ale histericky a agresivny utocit na partnerku a hlavne mat nervove zachvaty...

Za mna - mala som obdobneho otca, a velmi vazne mi to narusilo psychiku. Nikdy by som takeho partnera netrpela.
Pre mna pokojny zivot po boku laskaveho muza je zaklad.

komplikovana
13. júl 2023

Rozhodnutie je iba na tebe, ci budes tuto jeho povahu akceptovat, alebo nie. Hlavne necakat zazraky, ze sa zmeni - prichodom dietata, vekom, svatbou atd. Vyzera byt typom cloveka, ktory nevie ovladat emocie a ak ho kazda malickost vytoci do vyvrtky je napovazenie. Ty si urci, co je tvoja hranica, ktoru dokazes zniest a co je uz dost. Su ludia, ktorym take spravanie nevadi.

kulumulu123
13. júl 2023

Chalan nema na svoje okuliare puzdro kedje na ne taky citlivy??? By som sa mi na to vies co viac by som mu veci nevlacila... Nerobim to ani pte svoje deti ked chcu brat mion hraciek von vedia ze co si z domu odnesu si aj musia priniest ja nie som ich osobny nosic...

autor
13. júl 2023

@kulumulu123 Nie, puzdro davno stratil. Okuliare sa nasli, boli ako som povedala, celistve a neposkodene v mojej kabelke.