Ranný "cirkus"
Ahojte, chcem sa na nieco opytat, co si o tom myslite. Dnes rano dostanem milion nasratych smsiek od chlapa, ze kde su jeho slnecne okuliare, ze som mu ich urcite stratila, ze ich nevie najst. Hovorim mu, chod do mojej ruzovej kabelky co som mala v nedelu, tam su. On ze zu je prec z domu, a ze ak su tam, urcite su doskrabane a ze som neporiadna, ze som ich neodlozila tam, kde boli. Povedala som mu, ze v kabelke som nemala nic, co by ch doskriabalo, ani kluce, a ze som ich dala do bocneho vrecka. Proste smsky s million vykricnikmi, ktore v praci fakt nepotrebujem. Myslite, ze jeho reakcia je adekvatna? Su to okuliare asi za 300€, ale predsa len som ich nestratila ani neznicila, su len v kabelke miesto skrinky. Alebo som vadna ja? Dakujem za nazory.
Podľa mňa nejde o okuliare. Ako človek je to extra nervák a neúctivý drzý chlap ( môžeš sa rozprávať s ľuďmi o čom chceš, bez toho, aby ti to zvyšok víkendu vyčítal ) z môjho pohľadu je to nepoužiteľný materiál ( chudák deti, ktoré raz možno bude mať )
Ten chlap bude mat svoje veci vzdy radsej ako teba, alebo svoje deti. Ak by mu dieta zobralo okuliare a tresklo ich o zem, tak asi to iste sa stane s tym dietatom. Nech si strci tie 300€ okuliare, BMW aj do riti. Pre mna chlap so skodovkou bude mat vacsiu cenu ako tento. Neznasam takychto machov co sa musia ukozavovat a dokazovat si materialnym, ze na to maju a pritom su to chrapuni.
A on sa nevie postarat o svoje okuliare? Ked je na ne taky haklivy?
Na Vianoce by odo mňa dostal šnúrku na okuliare ;)
Tak s takýmto nervakom ta čaká hrozný život, treba si trochu začať vážiť aj seba
Fuuu ti to asi nevidis, ale ja teda z toho opisu vidim 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Nervak, veci si vazi viac ako teba, dokonca manipulator a ziarlivec (nemozes ist s kamoskami?!). Prosim ta UTEKAJ. Ziadna pauza, nepotrebujes ziadny dalsi ,,dost dobry" dovod na rozchod, jednoducho ak ti vztah nevyhovuje, mozes ho ukoncit kedykolvek bez nejakeho vzneseneho dovodu. Casom ked mu rupnu nervy a udrie ta, uz budes taka zmagorena, ze ho este budes obranovat, ze si tomu ty na vine, lebo si nemala slovne provokovat/ist s kamoskami v sobotu/prist neskoro z prace/odlozit mu jeho vec na ine miesto/byt chora kvoli comu ma zlu naladu atd... 😬
Nie vekom sa nervaci neukludnia, ani svadbou ani dieťaťom.... Úprimne s takým cholerikom by som žiť nemohla....
@elizabet173 zaujimave, ja som cholerik odkedy som vydata, ale nikdy som nic neznicila ani by som neposkakala po ziadnych okuliaroch.
ak takto prehnane resguje na sproste okuliare, tak by som sa na tvojom mieste uz balila prec. a s tymto clovekom buducnost neplanovala.
lebo ked budes tehotna, nervozna sama zo seba, on z teba, a neskor pri dietati, ktore zamava s KAZDYM vztahom,.. tak toto, co mas teraz - budes mat tisickrat horsie a odnesies si to ty aj dieta
Všetky jeho výčiny sú poslednou kvapkou na rozchod, už dávno by som ho poslala do pi... preč
Tak on nevie,kde má 300€ okuliare,ale neporiadna si ty?😂😂😂😂😂on má všetkých pokope?
Tak ho zjeb ty pod ciernu zemue ako si to predstavuje ze stratil puzdro k tak xrahym okuliarom a ci nema par eur na nove alebo caka ze mu ho kupis ty??? Boze baby ved si otvorte usta ked sa vam deje nejaka nepravost...
To sa ti ako pochválil, ze sprdol tu predavacku🤣takého stretnúť v robote, amen.