icon

Reakcia manžela na zobudenie po ceste z dovolenky

2. júl 2024

Zdravim,

Viem pre niekoho možno banalita, ale stále ma to škrie. Vrátili sme sa z dovolenky, let katastrofálne meškanie, cestovali sme 18hodin dopoteny špinavý syn sa váľal kade tade po letisku bacile a špinu z celeho sveta na sebe. Konečne sme prišli domov syna sme spiaceho vyniesli. Následne som ho zobudila aby som ho osprsila umyla rxchlo.. samozrejme plakal a potom kM znova zaspal prešli 2 hodiny skoro.. muz nasraty na mna že mala som ho rovno odlozit do postele a mali by sme po ceste svätý pokoj. Ja neviem dievčatá ale to naozaj by niekto urobil? Aj keby som ráno hneď mala stiahnut pradlo tak sa mi to hnusí…. Veď ruky keby som mu umyla sa tiež preberie a to akože ani ruky umyt nič? S muzom sme sa normálne dohadali tak že ani na dovolenku sme nemuseli ist…

Strana
z4
mircalla
3. júl 2024

@autor Nabuduce sed doma, necestuj, ked mas z toho stres. Nie je to pre kazdeho

mrkvicka060
3. júl 2024

no... a keby ta cesta trvala 24 hodin, tak by mal syn tie bacily celeho sveta na sebe o 6 hodin dlhsie! no dokelu

lienka.7
3. júl 2024

@autorka už to fakt preháňas 🤦‍♀️ zbytocne si robila scény.
Inak ta tvoja veta ze aj zvierata kapu v uzatvorenom priestore je topka 👌

subartic
3. júl 2024

nie je to iné . Vôbec to nie je iné . Aj z prírody si môžeš doniesť kopec neželaných návštevníkov a aj choroby a to priamo z rúk . Ale na to aby si ich nemala či už je to z letiska alebo z prírody je imunita . A tú treba cvičiť , vystavovať primeraným atakom a nie všetko drhnúť , umývať a dezinfikovať . Ale inak sa mi žije dobre, som zdravá , moje deti sú zdravé a doma mám tak ako práve stíham .

elanor
3. júl 2024

naco? celemu si tomu nasadila korunu. Vsetci ste toho mali plne zuby, a ty si este priliala oleja do ohna na vyse. Vobec sa tvojmu chlapovi necudujem, ze vybuchol.
Na tvojom mieste bachnem dieta do postele, a necham ho spat, a seba smarim do postele tiez. A bolo by mi srdecne jedno, ze som spinava jak prasa. No a?
To je taky problem na druhy den sa poriadne poumyvat, postelne pradlo aj s oblecenim oprat?
Obcas treba tu svatoziaru aj povolit, bude sa ti lahsie dychat aj zit.

dariaaa
3. júl 2024

Ja milujem tieto témy,otázky,keď sa žena pýta a keď dostane 90% odpovedí ktoré neocakavala,aj tak si ide svoje.Si si mala vygooglit a nezakladat tému.Pan doktor google poradí lepšie.My sme tu obyčajne spindury..... ale nestresujeme svoje deti
Heeeeelp🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

really8
3. júl 2024

Trpis OCD? Alebo si hyperaktivna a vybijas si to na prehnanej cistotnosti? Alebo si len proste mesuge v tomto smere?

dariaaa
3. júl 2024

@really8 mešuge,to sa nemusíš ani pýtať

lienka.7
3. júl 2024

@really8 dúfam, že autorka nerobí niekde v úrade s ľuďmi, lebo to by po každom potom kto odíde z miestnosti musela dezinfikovat kľučku a púšťať ionizator🤦‍♀️👌

really8
3. júl 2024

@lienka.7 keby len. Mozno su jednorazove pera u nej naozaj jednorazove a kazdemu da na stolicku igelit alebo jednorazovu podlozku.

minutka
3. júl 2024

Nie, nesprchovala by som ho. Hoci je to nechutne. Ale uprednostnujem psych pohodu.

Male dieta by som na 18 h cestu lietadlom ani nebrala. Jemu je srdecne jedno ci sa kupe v senci alebo na bahamach (a to som sa na tych bahamach ozaj kupala, pripustam je tam krasne). Ale ako vravim, pohoda first

blunka
3. júl 2024

Ani by ma nenapadlo dieťa budiť a umývať. Chodila by som po dome ako myska potichu aby sa nahodou nezobudilo. Taky stres by som mu teda nerobila. Máš nejakú obsedantnú poruchu ze si mala nutkanie ze musiš to urobiť ? Urcite nebolo OK ho budiť.

culienka
3. júl 2024

ty si mala pocit, že si ho mala umyť tak si ho umyla potom reval dve hodiny to si nemohla vedieť, že to tak dopadne. Keby si ho náhodou neumyla a náhodou by ochorel zas by boli nervy, že to z toho že šiel špinavý spať. Ja by som ho asi tiež umyla, ale zase keby som vedela, že bude 2 hodiny potom revať tak by som ho neumývala. A že je muž za toto takto nasratý a že ste sa pohádali, že ani na dovolenku ste nemali ísť tak to je choré. Akurát ti mohol povedať, že si ho nemala umývať alebo že tej jeho rev máš znášať teraz sama. to by bolo adekvátne podľa mňa 🙂

nevenka
3. júl 2024

No, ale kedze my mame deti nespavce a zasadne, ked sa zabuchnu dvere od bytu, tak "oci ako vyr" a dospali. Takze keby mi spalo, ani nahodou by ma nenapadlo dieta budit. To je hriech u nas, slovo "BUDIT" je tabu 😅🤣.

777januska777
3. júl 2024

Nie nebudila by som, prezliekla deti v spanku do pyzama, ruky utrela dezinfekciou a ráno ich osprchovala a periny vymenila. A to som teda dosť alergická na čistotu, niekedy až prehnane. Ale deťom a nakoniec aj mne (keďže by som ich musela uspat), by som to neurobila.

mircalla
3. júl 2024

@culienka Prosim ta, preco by ochorel. Keby mi malo dieta zakazdym ochoriet, ked je na letisku, vlaku, buse, skole, MHD je chore stale. Mna ani nenapadne, ze ochorie len preto, ze stravilo x hodin na letisku a ani to nevnimam takto negativne, ze vidim za vsetkym pripadne choroby. Kto je zo vsetkeho posraty, nech je radsej doma a bude v klude

ahhola
3. júl 2024

14.01 takze si trvas na svojom, ze dobre si zrobila😅
Ono zavisi vsetko na viac veciach, napr. vraciate sa do 2i bytu, tak pochopim, ze sa ti na druhy den bude ten maly bytik zdat osidleny cudzokrajnymi bakteriami, ked ich neutopis pp prichode.
Ja som poznala taku biznis rodinku, prakticky stale na cestach, doviezol ich taxan po polnoci, kufre do pristresku, nikdy do vnutra a kedze mali podlivniceny dom a v nom taku party obyvacku, tam nabehli a kto kde zalomil tam sa rano nasiel. Odkyptili sa tam v pracovni a hore vysli ako znovuzrideni. 🌀

tilly
3. júl 2024

Inak autorka nechápem, aká si ty spindira, že si ho neumyla a neprezliekla ešte na letisku. Veď ti lozil po letisku a ty si ho potom zobrala do lietadla takého špinavého? Mohla si ho umyť aj po prílete na letisku a s čistým ísť do auta domov a doma ho nebudit 🤷‍♀️

tykat
3. júl 2024

Ziadna sila by ma nedonutila zobudit dieta, ktore po takej ceste nemozem nechat hore kym ja idem spat. Ved keby let meskal 24h tak by bol spinavy 24h, bakterie uderom prichodu domov na vas nezautocia ako pirane. Chori budete skor z klimy ako zo spiny co syn doniesol na rukach.

Strana
z4