Reakcia muža
Minule som robila pecene kurca. Vyslo, bolo dobre. Maso vacsinou robi muz. Ja robievam salaty, prilohy, omacky, halusky atd.
Dnes som piekla kurca a nechtiac sa mi koza spalila aj s korenim. Tak som to zoskrabala. (On miluje na kurcati pecenom dobre opecenu kozu). Ked som mu povedala, ze mi zhorela koza, tak sa nasral. Ze uz na to ani chut nema a ze naco som to zoskrabavala, ze som to mala nechat tak. A ze uz nemam varit.
Ako by ste reagovali vy na jeho mieste? Je normalne, ze sa nahneval alebo mohol aj inak reagovat? (Chybu som si priznala).
Nerob jeho robotu, rob si svoju, ak ťa o to požiada, vtedy buď nápomocná. Ak ju ofrfle, povedz nech ťa k tomu už viac nevola.
Váš si samú seba, vieš si veci zmanazovat, nech si on zmanazuje svoje. Úprimne tiež by ma dostalo do miernej vyvrtky, keby chcem niečo urobiť po svojom a muž to za mňa spraví zatiaľ, čo si odbehnem. Načo to je dobre? Si akčná, vo vzťahu je dobré mať rovnováhu. Môže si pripadať, že zastúpis všetky roboty ako chlap a žena v jednom.
Komunikujte. Nevybuchujte.
Pozri , hlavný problém je že prežíva a robí cirkus pre Kožu na kurčati!!!!! Blbosť totálna, rozmyslí si či chces byť s takým človekom , alebo sa s ním porozprávaj , toto je úplne cez čiaru
Deti nikdy neriešia problémy partnerov, to si dobre zapíš za uši!!! Deti to celé zhoršia. Keď budete mať
deti, ďalej bude všetko tvoja vina. Že reve, že kričí, že je bordel, že nie je navarené …. Budeš neschopná matka, ktorá nič nezvláda. Ja by som si sakra premyslela mať s hentakým hňupom deti.
nevážiš si sama seba, prečo by si ťa mal vážiť tvoj muž? Tebe je blbé len tak sedieť dnu, keď on má vonku nejakú prácu, s ktorou mu nemôžeš pomôcť? On tebe pomáha pri každej práci? Nikdy len tak nesedel, keď si ty napr. žehlila alebo vysávala? On potrebuje presne takú ženu, ako si ty, ktorú bude buzerovať v pravidelných intervaloch, vyžívať sa v tom, ako jej zase znížil sebavedomie, byť bossom, keď sa priplazí a ospravedlní sa mu. Lebo iná by ho poslala do riti a nestrkala by sa mu stále. Pri zmienke, aby nevarila, by sa varenia minimálne pol roka nedotkla, vyložila by si nohy, urobila kávu a keby aj maslové rožky jedla, ale variť by nešla. Preosievam hlinu zle? Šmarím mu to na kopu a povie, vieš čo, máš pravdu, prášim, ty to vieš lepšie, idem radšej s kamarátkou na kávu. Lenže ty toto nedokážeš, dúfaš, že ho dieťa zmení. Prezradím ti, že ho naozaj zmení, žiaľ k horšiemu. Bude kritizovať aj to, že nesprávne kojíš, aj keď nemá šancu to niekedy robiť, že je dieťa choré, že nespí, alebo spí pridlho, že .....zblázniš sa. O totiž to buzerovanie potrebuje ako dýchanie
90% hádok vzniká z dôvodu, že minimálne jeden z účastníkov hádky ešte nejedol.
Dieta chlapa nezmeni to si zapamataj. Takze urcite treba komunikovat. Povedz mu, ze nie si jeho decko ale rovnocenny partner, nech po tebe nebliaka, lebo si bude robit veci sam. on je vo vsetkom dokonaly a nikdy nerobi chyby?
@onedaynick oo neverim ze taky muz existuje
@caroline_ ale ano, a je ich vela, akurat na kona pisu zeny, ked maju problemy, my, co sme v podstate ok, nemame dovod zakladat temy. Ja si casto poviem, ze mam stastie, klop klop. Aj ked som naburala auto, nie raz, bol kludny, je to len vec.
Koľko krát som ja môjmu mužovi povedala nech už radšej nikdy nevari a dobre je 🤦
No hulakat ma seba kvoli jedlu... Po tych rokoch by uz mal vediet, ze ty ziadna Nigella nie si
Chyba nie je v tebe, on je na hlavu. Možno narcisticka porucha
Ked peciem maso/kolac, neodbieham, davam pozor a sustredim sa. Nebude problem v tom, ze mu vadi tento celkovy pristup? Jeho nozom riesit burinu? A aj tie piskoty viem pochopit, tvoj muz bude podobna povaha ako moj (ake je inak znamenie?)
Ja mam doma presne pre toto zasoby, piskot by som mala aj tri balenia, radsej viac nez menej,… to su totiz take typy ludi
Ale ja viem, ze moj muz taky je, preto viem, ako reagovat.
@zuzuliennka1 lev je. Ja som tiez lev.
Haha, lev + lev je tiež zabijak kombinácia, z vlastnej skúsenosti a všetko naj k narodeninám 😅
@zuzuliennka1 ja som nevedela ze to je jeho noz. Myslela som si, ze to je stara somarina, lebo bol len hodeny v garazi.
Piskoty? Ja som mu nepovedala aby sme sli zas do obchodu. On vybuchol, ze on so mnou do obchodu nepojde (aj ked som povedala, ze zajtra v meste kupim)
@bluka2 noo je to katastrofa 😬
@zuzuliennka1 to musis byt v permanentnom strese, ze co zas a kedy bude zle..
@elizabet173 presne presne 👍 ale počítam, že ona to tak či tak nijako neporieši. Ale tak autorka len si ho ty pekne nechaj, aby pán dokonalý nepokazil inej život. Stačí, že ho pokazil tebe. Ty dúfaš, že sa dieťaťom zmení 😂 no nemám slov. Ty takého potrebuješ, len sa ho drž 👍
No ked nemáte deti a teraz mu všetko vadí bude ešte horšie.Koľko ste manželia ja by som uvažovala o odchode.Ale to som ja ja by som žiť tak nechcela.Never deti by ho nezmenili pochybujem.Ja by som skôr rozmýšľala nad odchodom.To že mate dom na hypotéku to sa poriešiť dá.Mňe by za to že by ma za každú vec sprdol vadilo a veľmi.TY mu máš byť rovnocena partnerka ako mužovi a nie aby ťa cepoval a riadil ako svoje dieťa .Tie jeho nedostatky si pred svatbou nevydela či si vydieť nechcela.Pridu deti a bude ťa pred nimi uražať že si neschopna a obviňovať ťa aj za to že svieti slnko.To sú take typy za mňa deti by som s nim mať nechcela.
@onedaynick praveze nie 😁 lebo my mame tieto veci vykomunikovane. Muza si poznam. Preto by som napr. ja na mieste autorky nikdy nesla riesit burinu a uz vobec nie muzovym nozom. Naco to bolo dobre?
Ja sa nemontujem muzovi do jeho veci, on mne do mojich. Pomozeme si vzajomne, to ano, obcas navari, aj rezne mi obali, ale je to o komunikacii.
presne ako pise @nurielka mne by tiez vadilo, keby mi napr. zo susicky povyberal a poodkladal veci “po svojom”

@zoro9836 ano jasne. Ona ho vypocuje a zrazu sa "pan dokonaly" zmeni na milujuceho manzelika, ktory respektuje svoju manzelku. No to urcite. Keby to bolo take jednoduche, tak by tu nebola kazda druha tema o tom.