Reakcia muža
Minule som robila pecene kurca. Vyslo, bolo dobre. Maso vacsinou robi muz. Ja robievam salaty, prilohy, omacky, halusky atd.
Dnes som piekla kurca a nechtiac sa mi koza spalila aj s korenim. Tak som to zoskrabala. (On miluje na kurcati pecenom dobre opecenu kozu). Ked som mu povedala, ze mi zhorela koza, tak sa nasral. Ze uz na to ani chut nema a ze naco som to zoskrabavala, ze som to mala nechat tak. A ze uz nemam varit.
Ako by ste reagovali vy na jeho mieste? Je normalne, ze sa nahneval alebo mohol aj inak reagovat? (Chybu som si priznala).
Vieš ako by som zareagovala? NIČ by som nenavarila. 😄 Akože chápem kritiku, každá z nás ju musí do istej miery zniesť, ale takéto detinské zdúvanie sa od dospelého chlapa? Zober sa na týždeň, dva preč a nechaj ho žiť samého so sebou, nech sa stará, keď teda vie všetko najlepšie. Ja som to tomu môjmu spravila už dvakrát pri pre mňa zbytočnej poznámke na domácnosť (rozumej dalo sa to povedať aj inak a v pohode by som povedala, že má pravdu), už ďakuje za všetko a neodváži sa takýmto ponižujúcim spôsobom kritizovať. Veľmi dobre si uvedomuje, že nie som povinná mu ani variť, ani prať, ani žehliť, ani inak behať okolo zadku. Nakoniec, naši chlapi majú rovnako dve ruky a dve nohy ako my. Do práce chodíme obaja, do domácnosti prispievame obaja. Tak?
@zoro9836 miesto aby jej povedal, ze bude cvicit psa, nech dava pozor a zastavuje ked aj on, tak iba po nej ziape. Ona ako teliatko nevie o co ide... Ten pes nevie o co ide a okoloiduci tiez nevedia o co ide. Komedia je cely ten ich vztah a uroven komunikacie. A ty to schvalujes a nayvas to jej sabotazou?
Ona je na prechadzke s partnerom a psom, slnko v ociach a veget, ze sabotaz..
A na tebe, ze si chcem vybit zlost? Nefandi si. Ty si mi zatial nedokazal tvojimi prispevkami, ze si chlap co mi v zivote pomoze a podpori ma ci uz moralne, psychicky alebo partnersky.
Prepac autorka za invektivy, ale on je podla pisaneho absolutny dement ktory ma manipulativne tendencie a ty si roztrzita ťapa.
Komunikovat neviete ani jeden, ani druhy.
@zoro9836 ano uci psa. Lrn ty si to zle pochopil. On zastal bez slova. Bez signalu a kedze ja som pokracovala dalej, tak psovi nedal ziadny povel. Ja som len opisovala ako to robi, ked tam nie som (lebo mi to vravel), ze zastane, da povel a ak pes neposluchne a nepride k nemu tak jemne trhne voditkom a da povel zas. Lenze ked som tam bola s nimi, tak on bez slova len zastal. A chcel aby som zostala aj ja, aby mohol dat psovi povel. Lenze mne svietilo slnko rovno do tej polovicky tvare kde bol muz a nic som nevidela. Cize nemala som odkial vediet ze zastal.
@zoro9836 bodaj by to bolo divadlo 🙂
Autorka, je fajn, ze si sem napisala. Aspon si sa presvedcila, ze spravanie tvojho manzela je daleko za ciarou. Teraz mu musis jasne dat najavo, ze taketo spravanie viac tolerovat nebudes. Neboj sa ho, neustupuj a nespravaj sa ako nejaka komorna. Pri jeho vybuchu sa neuzatvor do seba, ale razne sa ohrad. Pri tej vasej prechadzke so psom si mu mohla povedat, ze cvicite psa a nie manzelku, tak laskavo nech na teba neziape, lebo odchadzas domov. Nikto o prechadzky so ziapanim nestoji. Ak casom zistis, za nevladzes sama za seba postavit, radsej sa s nim rozved. Toto nepotrebujes.
je fakt, ze by ma to zamrzelo a neodpustila by som si aj ja nejaku poznamku, ale teda je fakt aj to, ze s odstupom casu je to prkotina 🙂
@zmrzlinka2021
To sa nedá čítať, že?

@zoro9836 si robis sradu, ze?
Ona robi chybu, ze nezastavuje na jeho bezslovne zastavenie? A ju bude obvinovat za vsetko?
Jej jedina chb je, ze nema ziadnu uctu k sebe samej a necha so sebou viac a viac zametat.
(Aj ty mas taku doma.. Sa mi zda.)