icon

Reakcia muža na ďalšie dieťa

30. aug 2022

Moja otázka je,ako vzali vaše polovičky,, nechcené neplánovane tehotenstvo? I ked sa nechranime , ďalšie nechce, čiže by to bolo prekvapenie (neviem prečo tak riskuje,ked je presvedčený ze nechce ďalšie) .
Je to len teoretické vsetko, len sa zaujímam a ci sa stalo ze bol nejaký muz schopný poslať svoju manželku na potrat a či to zamávalo s manželstvom.

Muz povedal zeak by sme mali ďalšie dieťa tak ma pošle na potrat, pritom ale pri súloží sa nechranime..no neurobí sa do mna,i keď občas mu hrabe a počas ,,aktu,, chce.. no potom vytriezve a povie ze tretie by uz nechcel.

No stať sa môže a co potom?
Povedal ze by bol za potrat,zeby sa somnou aj rozviedol ak by som nesúhlasila, že on ďalšie nechce.. no v zápätí ma zas take pripomienky na deti, pýta sa co chcú ešte súrodenca atd.. akoby sam nevedel.

Strana
z2
tosomja
Autor odpoveď zmazal
bombulka1987
30. aug 2022

@autorka Až sa mi nechce veriť že dvaja dospelí svojprávni ľudia, vedú takéto diskusie 🙈 Veď buď sa dohodneme či si dieťa prajeme a ak nie, dohodneme sa spoločne na forme chránenia sa pred tehotenstvom. Mať nechránený styk, a v prípade že sa zadarí, čo i len uvažovať o potrate, je pre mňa znakom maximálnej nezrelosti, ktorá je ospravedlniteľná nanajvýš tak pubertiakom! A nič v zlom, je to znakom aj Tvojej nezrelosti, že so sebou necháš takto zametať. Že jeho kecy berieš s rezervou? On vraví o potrate a prípadne rozvode. To sú veľmi silné a závažné slová!! Buď sa zbaví budúceho dieťaťa alebo aj Teba a vašich 2 detí. Veď to je nenormálne.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
amiaja
30. aug 2022

A takito ludia sa mnozia..... 🤦‍♀️

h2
30. aug 2022

Nie prvý raz vidím napísané, že chlap "pošle ženu na potrat" a vždy ma to prekvapí. Neviem si predstaviť, čo ide chlapovi hlavou, keď také niečo vysloví. Neráta s možnosťou, že žena tam nepôjde? Či on rozhodol a tak to bude?

derdia
30. aug 2022

Mna len zaraza, ze zeny dokazu toto nechat na chlapa a spoliehat sa na neho... Ved ty otehotnies, ty to budes musiet riesit, ty, ty a ty.... Tvoje telo, tvoje starosti.... A este to nechate na chlapa nech si on dava pozor. Este ked mam 1.dieta,a mozno chceme 2hu,mam stabilny vztah... .nepoviem.
Ale ako takto mozu fungovat zdravi ludia, ktori maju jasno v tom, ze viac deti nie... Tak to nechapem. A aj pre tie krestansky zmyslajuve.. Plodnost je dar, a s darom treba zaobchadzat rozumne.takze sterilizacia, antiocnepcia ci vyron mimo vaginu je to iste.

zuzana212722
30. aug 2022

Môj muž veľmi dobre vie ze ja by som nikdy na prerušenie nešla ..a ani z úst mu to nevyšlo..zle sa nemáme práve naopak len on potrebuje byť v pohode aby nás zabezpečil..
Povedal ze to spolu zvladneme 😊

janickacrazy
30. aug 2022

Ja takýto prípad poznám, žena otehotnela neplánovane s tretím dieťaťom, muž je poslal na potrat, ona išla, bola potom na tom zle psychicky, prešlo pár rokov a otehotnela znovu, na potrat už nešla, dieťa si nechali, ale ich vzťah to dosť poznačilo

bombulka1987
30. aug 2022

Vôbec nie som schopná chápať mužov, ktorí sú už otcovia, ženatí alebo aspoň v dlhodobom vzťahu so ženou a že vôbec im napadne poslať ženu na potrat. Ok, môže sa stať že zlyhá ochrana, ale ono snáď dospelý človek si je vedomý, že nič nie je stopercentné. A keď fakt, že napr. veľmi zlá finančná situácia, vážne zdravotné problémy tak kombinovať aj viac spôsobov ochrany.

bluemoon24
30. aug 2022

“Nechranime se, takze dite by bylo prekvapenim” 😅😅 to je top

veronikaszabova
30. aug 2022

@tosomja tiez pozerame po VW 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
30. aug 2022

Ja by som chcela este tretie.. takže preto sa nechranim.

Myslím si ze to su len reči a kebysa stane,nemal by gule riešiť potrat a uz vôbec nie rozchod.. nemame sa zle, finančne tiež ok. Myslím ze by to prijal časom

tosomja
30. aug 2022

@veronikaszabova no my 9miestne máme. Dve sedačky a 3 staršie deti, už málo miesta bolo 🤣

zuzi0911
30. aug 2022

Keďže deri nechce on...tak by išiel pekne krásne na zákrok a ak nie...nespala by som s nim....taky muž by pre mňa skončil...užiť to áno a potom ženu drbnut na zákrok...to určite....

zafir01
30. aug 2022

No keď som ostala tehotná šiesty krát (2 potraty a 3 pôrody, no jedno dieťatko nám zomrelo) teda reálne som nečakane čakala naše teraz tretie dieťa, tak muž mi na to : " ale hov*o....?!? ..... ( potom dlhe ohlusujuce ticho, a zrazu zadrel ).. Ale na tu dovolenku pôjdeme ci? A to nám bude treba už iné auto......"
😂🙈

veronikaszabova
30. aug 2022

@zafir01 sranda, ze tolko chlapov hned po oznameni tehotenstva riesi nove auto 😂

beronsche
30. aug 2022

tak ty myslis, ze by to casom prijal...
a ak nie?
Rozvedies sa? Pojdes na potrat? alebo na to nebude mat gule, ale ty sa budes pozerat, ako je tretie diete nelubene a odstrkovane otcom? Lebo aj to sa stat moze...
Toto je presne situacia, kde je nebezpecne si zamienat svoje ocakavanie ("myslim, ze by to casom prijal), s realitou, nemuselo by sa to oplatit.
Kym by v tomto nebolo medzi nami jasno, pripadne tehotenstvo by som neriskovala. ale to som ja...🙂

autor
30. aug 2022

@beronsche mas pravdu.. ďakujem. Je to tak, musime sa o tom porozprávať

nevenka
30. aug 2022

@veronikaszabova pridavam sa s tym autom. Ale my sme museli to fakt riesit, lebo cakame stvrte 😁

zafir01
30. aug 2022

@veronikaszabova veru hej.. 😂 Ja som riešila vymaľovanie a prerobenie hosťovskej na detskú izbu, hoci reálne je dcérka u nás v spálni, a ešte tomu tak aspoň rok, možno aj dva bude.. 😁 Ale izba vymalovana a nachystané byt musela...
Ale tak ja som šťastná, keď vidím niektoré príspevky,ako manžel reagoval. Áno trochu to nabúralo plány, pozitívny test vyšiel 2 týždne potom, čo som nastúpila do novej práce, týždeň pred prijimackami do školy, a toľko cestovateľských a iných snov.. No pri 2 deťoch som aj tak maka pocit akejsi nekompletnosti. A aj zo počatie bolo také... Skôr zázrak z fyzio hľadiska, a ako sa dcéra narodila, tiež za dramatických okolností, akosi Mame v rodine kľud a harmóniu, a taky pocit naplnenia.
Každej by som to dopriala. 🙏

rachel36a
30. aug 2022

Mam kamošku, presne toto zazila...nechraneny sex s manzelom, otehotnela, a muz trval na potrate....isla...o rok sa s ňou rozviedol, lebo zabila ich dieta...dement...

Strana
z2