Reakcia muža na ďalšie dieťa
Moja otázka je,ako vzali vaše polovičky,, nechcené neplánovane tehotenstvo? I ked sa nechranime , ďalšie nechce, čiže by to bolo prekvapenie (neviem prečo tak riskuje,ked je presvedčený ze nechce ďalšie) .
Je to len teoretické vsetko, len sa zaujímam a ci sa stalo ze bol nejaký muz schopný poslať svoju manželku na potrat a či to zamávalo s manželstvom.
Muz povedal zeak by sme mali ďalšie dieťa tak ma pošle na potrat, pritom ale pri súloží sa nechranime..no neurobí sa do mna,i keď občas mu hrabe a počas ,,aktu,, chce.. no potom vytriezve a povie ze tretie by uz nechcel.
No stať sa môže a co potom?
Povedal ze by bol za potrat,zeby sa somnou aj rozviedol ak by som nesúhlasila, že on ďalšie nechce.. no v zápätí ma zas take pripomienky na deti, pýta sa co chcú ešte súrodenca atd.. akoby sam nevedel.
@autorka Až sa mi nechce veriť že dvaja dospelí svojprávni ľudia, vedú takéto diskusie 🙈 Veď buď sa dohodneme či si dieťa prajeme a ak nie, dohodneme sa spoločne na forme chránenia sa pred tehotenstvom. Mať nechránený styk, a v prípade že sa zadarí, čo i len uvažovať o potrate, je pre mňa znakom maximálnej nezrelosti, ktorá je ospravedlniteľná nanajvýš tak pubertiakom! A nič v zlom, je to znakom aj Tvojej nezrelosti, že so sebou necháš takto zametať. Že jeho kecy berieš s rezervou? On vraví o potrate a prípadne rozvode. To sú veľmi silné a závažné slová!! Buď sa zbaví budúceho dieťaťa alebo aj Teba a vašich 2 detí. Veď to je nenormálne.
A takito ludia sa mnozia..... 🤦♀️
Nie prvý raz vidím napísané, že chlap "pošle ženu na potrat" a vždy ma to prekvapí. Neviem si predstaviť, čo ide chlapovi hlavou, keď také niečo vysloví. Neráta s možnosťou, že žena tam nepôjde? Či on rozhodol a tak to bude?
Mna len zaraza, ze zeny dokazu toto nechat na chlapa a spoliehat sa na neho... Ved ty otehotnies, ty to budes musiet riesit, ty, ty a ty.... Tvoje telo, tvoje starosti.... A este to nechate na chlapa nech si on dava pozor. Este ked mam 1.dieta,a mozno chceme 2hu,mam stabilny vztah... .nepoviem.
Ale ako takto mozu fungovat zdravi ludia, ktori maju jasno v tom, ze viac deti nie... Tak to nechapem. A aj pre tie krestansky zmyslajuve.. Plodnost je dar, a s darom treba zaobchadzat rozumne.takze sterilizacia, antiocnepcia ci vyron mimo vaginu je to iste.
Môj muž veľmi dobre vie ze ja by som nikdy na prerušenie nešla ..a ani z úst mu to nevyšlo..zle sa nemáme práve naopak len on potrebuje byť v pohode aby nás zabezpečil..
Povedal ze to spolu zvladneme 😊
Ja takýto prípad poznám, žena otehotnela neplánovane s tretím dieťaťom, muž je poslal na potrat, ona išla, bola potom na tom zle psychicky, prešlo pár rokov a otehotnela znovu, na potrat už nešla, dieťa si nechali, ale ich vzťah to dosť poznačilo
Vôbec nie som schopná chápať mužov, ktorí sú už otcovia, ženatí alebo aspoň v dlhodobom vzťahu so ženou a že vôbec im napadne poslať ženu na potrat. Ok, môže sa stať že zlyhá ochrana, ale ono snáď dospelý človek si je vedomý, že nič nie je stopercentné. A keď fakt, že napr. veľmi zlá finančná situácia, vážne zdravotné problémy tak kombinovať aj viac spôsobov ochrany.
“Nechranime se, takze dite by bylo prekvapenim” 😅😅 to je top
@tosomja tiez pozerame po VW 🙂
Ja by som chcela este tretie.. takže preto sa nechranim.
Myslím si ze to su len reči a kebysa stane,nemal by gule riešiť potrat a uz vôbec nie rozchod.. nemame sa zle, finančne tiež ok. Myslím ze by to prijal časom
@veronikaszabova no my 9miestne máme. Dve sedačky a 3 staršie deti, už málo miesta bolo 🤣
Keďže deri nechce on...tak by išiel pekne krásne na zákrok a ak nie...nespala by som s nim....taky muž by pre mňa skončil...užiť to áno a potom ženu drbnut na zákrok...to určite....
No keď som ostala tehotná šiesty krát (2 potraty a 3 pôrody, no jedno dieťatko nám zomrelo) teda reálne som nečakane čakala naše teraz tretie dieťa, tak muž mi na to : " ale hov*o....?!? ..... ( potom dlhe ohlusujuce ticho, a zrazu zadrel ).. Ale na tu dovolenku pôjdeme ci? A to nám bude treba už iné auto......"
😂🙈
@zafir01 sranda, ze tolko chlapov hned po oznameni tehotenstva riesi nove auto 😂
tak ty myslis, ze by to casom prijal...
a ak nie?
Rozvedies sa? Pojdes na potrat? alebo na to nebude mat gule, ale ty sa budes pozerat, ako je tretie diete nelubene a odstrkovane otcom? Lebo aj to sa stat moze...
Toto je presne situacia, kde je nebezpecne si zamienat svoje ocakavanie ("myslim, ze by to casom prijal), s realitou, nemuselo by sa to oplatit.
Kym by v tomto nebolo medzi nami jasno, pripadne tehotenstvo by som neriskovala. ale to som ja...🙂
@beronsche mas pravdu.. ďakujem. Je to tak, musime sa o tom porozprávať
@veronikaszabova pridavam sa s tym autom. Ale my sme museli to fakt riesit, lebo cakame stvrte 😁
@veronikaszabova veru hej.. 😂 Ja som riešila vymaľovanie a prerobenie hosťovskej na detskú izbu, hoci reálne je dcérka u nás v spálni, a ešte tomu tak aspoň rok, možno aj dva bude.. 😁 Ale izba vymalovana a nachystané byt musela...
Ale tak ja som šťastná, keď vidím niektoré príspevky,ako manžel reagoval. Áno trochu to nabúralo plány, pozitívny test vyšiel 2 týždne potom, čo som nastúpila do novej práce, týždeň pred prijimackami do školy, a toľko cestovateľských a iných snov.. No pri 2 deťoch som aj tak maka pocit akejsi nekompletnosti. A aj zo počatie bolo také... Skôr zázrak z fyzio hľadiska, a ako sa dcéra narodila, tiež za dramatických okolností, akosi Mame v rodine kľud a harmóniu, a taky pocit naplnenia.
Každej by som to dopriala. 🙏
Mam kamošku, presne toto zazila...nechraneny sex s manzelom, otehotnela, a muz trval na potrate....isla...o rok sa s ňou rozviedol, lebo zabila ich dieta...dement...