Reakcia na synovu orientáciu
Dobrý den, moj syn je gej. Priznal sa mi s tým, a doteraz neviem čo mu mam na to povedat. Ake boli vaše reakcie na to? Ak sa vam s tým teda deti priznali?
Byť rada že nepovedal že je ťažko chorý, že zomiera. Je taký istý ako bol pred mesiacom pre teba, pre rodinu, vaz si že ti verí čiže asi máte dobrý vzťah , porozprávajte sa o tom,.nie je to lepra , čím skôr budete o tom debatovať otvorene bez hanby alebo odporu nwm čoho všetkého ako to ty vidíš tým skôr to prijmes a zvykneš si a bude to ok. V dnešnej dobe nič hrozne a dosť bezne🙂
@maminakaa si jeho mama to hovorí za všetko...čo mu chces na to povedať?syn budem Ťa ľúbiť vždy ...vieš aké peklo musel prežívať, aby Ti to povedal?ešte to možno nie je isté...koľko má rokov?môj otec má kamaráta a ten spravil doma cirkus, že mu to vytlcie z hlavy....že sa hanbí...žena sa s ním rozviedla a chodí s mladými po výletoch🙂
ubezpečiť ho, že ty ho miluješ rovnako ako predtým, že tvoja materinská láska je nezávislá od takýchto vecí. Kto ho má predsa v tomto živote bezpodmienečne milovať, ak nie jeho matka?
Je určite neľahké pre teba prijať to. Ale je to vec, ktorou sa človek narodí, nevyberie si to, že "ja chcem byť gay", neni to žiadny úlet, tak, ako ty si sa nerozhodla, že tebe sa budú páčiť muži, a nie ženy, jednoducho u teba to príroda zariadila tak ako u väčšiny, a u tvoja syna naopak. Ale on za to nemôže.
Ak by sa ti priznal, že niekoho zabil alebo neviemčo, tak je otázka na mieste, ale toto treab iba prijať. Bude to mať ešte ťažké v práci, v kruhu kamarátov, známych, susedov atdˇ, nemusíš mu to sťažovať ešte aj ty.
Miluj ho ako doteraz. On za to nemôže. Nesmiete mu to vyčítať, lebo to by bolo podobné ako keby vám on vyčítal, prečo ste ho takého splodili. Ochraňujte ho podľa možnosti pred tými, ktorí by chceli útočiť alebo ho zosmiešňovať.
@maminakaa je to stále tvoje dieťa..dieta, ktoré si porodila, o ktorého si sa starala a možno sa ešte staráš s láskou odkedy sa ti narodil..je jedno ako je orientovaný..je to tvoja láska na celý život..ja mam tiež syna a vždy si vravím, že keď vyrastie a aj keby neviem co bolo, tak ho budem stále milovať, radiť mu, stať pri nom atď..
Tak reakcia ziadna, nie je iny, ako bol vcera, len konecne sa bude vediet s tebou otvorene o urcitych temach porozpravat, daj mu cas, on s tym prijde sam. Matky podla mna take vnimaju omnoho skor, ako s tym dieta prijde, to fakt bola taka novinka? Ked s tym prisiel, tak asi preto, ze ta tema je uz pre neho realna a vazna a ziadne pokusy, pravdepodobne ma uz priatela atp. Urcite si tempo, akym to bude pre obe strany fajn...
Nechapem tvojej otázke. Je to tvoj syn? JE! Miluješ ho? MILUJEŠ! Tak čo mu potrebuješ povedať? S orientáciou sa ľudia rodia! Tak ako s modrými očami. Buď rada,že máte taký vzťah,že sa ti zdôveril. Aj keď ja si myslím,že mama si to uvedomuje skôr,ako dieťa. Ide o to,či si to pripustí a dokáže to spracovať ona.
@maminakaa moje decka pozeraju youtubera Kovyho. A to je celkom pohladny, rozumny, rozhladeny chalan (resp. uz skoro dospely muz). A gej.
Ma partnera (tiez celkom pekny mlady muz, pekne im to spolu pristane, su taky mily par), zije s nim (a snad im to vyjde).
Jeho rodicia jeho orientaciu vobec neriesia, pokial viem.
Robi videa rozneho zamerania. Rozobera aj politicke a spolocenske temy a mozem povedat, ze ich ma z pohladu pubertiakov vhodne spracovane. Su informativne, neinvazivne, deckam davaju prehlad a ponukaju nove pohlady na vec (nove smery a otazky, o ktorych mozu premyslat a hladat si o nich viac, ak chcu).
Takze gej nie je diagnoza. Su to normlani ludia.
A ako medzi nami heterakmi, aj medzi nimi sa najdu aj hlupaci, aj velmi rozumni inteligetni ludia.
Keby s tym doslo moje dieta, tak nic. Je to moje dieta. Tam to zacina i konci. To jedine je dolezite.
Sexualne orientacia este z nikoho lepsieho cloveka neurobila. Takze byt hetero nedava automaticky par bodov navyse k inteligencii. Tak ako homosexualna orientacia ich automaticky neodobera.
@maminakaa vymyslena tema. vraj syn sa ti priznal a ty mas okamzitu potrebu to riesit na koniku
@moonlight1210 kovy je super, ja ho sledujem spolu s dcérou 🙂 a s priateľom sú roztomilí 🥰
@janetinka27 tak v dnesnej dobe kadejaki ludia su a kadeco riesia, mna az udivuje, ze co su ludia schopni riesit s cudzimi, niekedy sa mi pozastavuje rozum :(

@maminakaa co na to povedat? NIC.. je to stale tvoje dieta, ktore si mala rada aj pred tym a bolo by velmi pokrytecke ho zrazu nelubit. Alebo skor ho podporit, urcite to nebolo lahke sa priznat a spravil to, lebo ti veri…